Şimdi Ara

MIDDLE EARTH: SHADOW OF WAR|PS4 ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
10
Favori
30.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Talat2106

Mithril edition dr da acilmis siparise yanliz baya bir tuzlu

O bizi fazlasıyla aşar hocam ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kupa listesi açıklanmış. Önceki oyunun benzeri. Bu sefer bir online mod da mevcut.

http://www.powerpyx.com/middle-earth-shadow-of-war-trophy-list-revealed/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

Mithril edition dr da acilmis siparise yanliz baya bir tuzlu

O bizi fazlasıyla aşar hocam ;)

Limited edition dan sasmamak lazim Kutu tasarimi guzel olmus

• Gayet hoş aynen ama 400 den aşağı olmaz gibi oda, dijital akılır gene ;)
  • Bir Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit fanı olarak söylüyorum ;

İlk oyunu oynamadım. 2. oyunun gameplayi de çok eksik geliyor bana. Batman'deki sistemi yapmışlar sanırım dövüşme de. Çok güzel bir dövüş sistemiydi ancak Shadow of War gameplayde çok iyi durmuyor gibi. Grafikler de iyi değil sanki. Ve sürekli aynı şeyi yapıyormuşuz gibi geldi bana sanki. Git, bölgeyi ele geçir ve bosslarla dövüş

Genellikle oyunları beğenirim ama ısınamadım böyle sanki. Biri beni almaya teşvik edip, morellendirsin de alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spawn2 -- 5 Ekim 2017; 9:45:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

Bir Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit fanı olarak söylüyorum ;

İlk oyunu oynamadım. 2. oyunun gameplayi de çok eksik geliyor bana. Batman'deki sistemi yapmışlar sanırım dövüşme de. Çok güzel bir dövüş sistemiydi ancak Shadow of War gameplayde çok iyi durmuyor gibi. Grafikler de iyi değil sanki. Ve sürekli aynı şeyi yapıyormuşuz gibi geldi bana sanki. Git, bölgeyi ele geçir ve bosslarla dövüş

Genellikle oyunları beğenirim ama ısınamadım böyle sanki. Biri beni almaya teşvik edip, morellendirsin de alayım

Bende senin gibi düşünüyorum. Tek isteğim açık dünyanın ilk oyuna göre daha geniş ve dolu olması. En azından sıkıldığım zaman manzara keyfi yaşarım.

• quote:

Bu oyunu alacağını bence sende biliyorsun. seviyorsun da söyleyemiyorsun gibi.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: goaben

quote:

Bu oyunu alacağını bence sende biliyorsun. seviyorsun da söyleyemiyorsun gibi.:)

Yok hocam alıp denemek istiyorum zaten. Ama gameplay izledim az önce mesela çok içime sinmedi.

• İnceleme puanları

24 İnceleme - Metascore 86

God is a Geek 100

Game Informer 95

GameCrate 95

COGconnected 94

Multiplayer.it 93

Hobby Consolas 90

SpazioGames 90

Critical Hit 90

GamesRadar+ 90

IGN 90

Wccftech 89

Everyeye.it 88

Vandal 86

Meristation 86

DualShockers 85

IGN Italia 83

M3 80

USgamer 80

TheSixthAxis 80

Push Square 80

Playstation Universe 80

The Games Machine 75

Polygon 75

GameSpot 70

• Ben ilk polygonun incelemesine denk gelip okudum 75 puani gorunce bir kufur patlattim. Sonra diger incelemelere bakinca kufurumde ne kadar hakli oldugumu anladim. Artik rusvet mi alamamislar ne yaptilarsa boyle epik bir oyuna 75 :) sebebi de microtransaction. Git adam akilli oyna da microtransactiona ihtiyacin kalmasin. He koskoca oyunu microtransactiona muhtac yapacaklardi. Odunla dovulesi oyun siteleri var ya. Inceliyorlarmis. Sen kimsin de inceliyorsun yani. Dunku vitamin.

Oyununun metascore u harika. Gamesradardan inceleme videosu izledim o da bir harika. Oyun bagir bagir geliyor tam olarak. Yeni bir Yuzuklerin Efendisi kitabi/filmi geliyormus gibi heyecanla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Ekim 2017; 22:39:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ben ilk polygonun incelemesine denk gelip okudum 75 puani gorunce bir kufur patlattim. Sonra diger incelemelere bakinca kufurumde ne kadar hakli oldugumu anladim. Artik rusvet mi alamamislar ne yaptilarsa boyle epik bir oyuna 75 :) sebebi de microtransaction. Git adam akilli oyna da microtransactiona ihtiyacin kalmasin. He koskoca oyunu microtransactiona muhtac yapacaklardi. Odunla dovulesi oyun siteleri var ya. Inceliyorlarmis. Sen kimsin de inceliyorsun yani. Dunku vitamin.

Oyununun metascore u harika. Gamesradardan inceleme videosu izledim o da bir harika. Oyun bagir bagir geliyor tam olarak. Yeni bir Yuzuklerin Efendisi kitabi/filmi geliyormus gibi heyecanla bekliyorum.

Bende okudum Polygon incelemesini öyle bir şey dememişler hatta tam tersi. Oyun sizi hiç al diye zorlamıyor, satın almayarak da çok güzel armourlar bulabiliyorsunuz demişler. Konuyu hiç beğenmemişler. Oyunda her yaptığınız ordunuzu geliştirmek üstüne kurulu, öyle birini kurtarayım farklı bir şey yapayım çeşitlilik yok demişler. Son olarak menüleri, skill sistemi çok karışıkmış yani kullanıcı ara yüzü baya kötü dizayn edilmiş demişler. Aynı sözleri Gamespot incelemesinde de okudum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Ben ilk polygonun incelemesine denk gelip okudum 75 puani gorunce bir kufur patlattim. Sonra diger incelemelere bakinca kufurumde ne kadar hakli oldugumu anladim. Artik rusvet mi alamamislar ne yaptilarsa boyle epik bir oyuna 75 :) sebebi de microtransaction. Git adam akilli oyna da microtransactiona ihtiyacin kalmasin. He koskoca oyunu microtransactiona muhtac yapacaklardi. Odunla dovulesi oyun siteleri var ya. Inceliyorlarmis. Sen kimsin de inceliyorsun yani. Dunku vitamin.

Bende okudum Polygon incelemesini öyle bir şey dememişler hatta tam tersi. Oyun sizi hiç al diye zorlamıyor, satın almayarak da çok güzel armourlar bulabiliyorsunuz demişler. Konuyu hiç beğenmemişler. Oyunda her yaptığınız ordunuzu geliştirmek üstüne kurulu, öyle birini kurtarayım farklı bir şey yapayım çeşitlilik yok demişler. Son olarak menüleri, skill sistemi çok karışıkmış yani kullanıcı ara yüzü baya kötü dizayn edilmiş demişler. Aynı sözleri Gamespot incelemesinde de okudum.

SHADOW OF WAR’S MICROTRANSACTIONS FEEL AT LEAST GREEDY IF NOT PREDATORY

In Shadow Wars, however, things get more complicated. With all other side content drained, the only thing left to do is to play fortress defense missions (and collect more orcs to help with more fortress defense missions). Finding powerful orcs becomes the be-all, end-all focus of the game, and the easiest way to find powerful orcs is, cynically, to purchase them. The cheapest chest on the marketplace (which offers the barest guarantees on the quality of allies you unlock) can be purchased using the in-game money Talion picks up. That money also buys upgrades to your fortresses, though, and between the two I spent all 60,000 or 70,000 coins I had gathered over the course of the campaign in a few hours.

When you run out of in-game money, you have two choices: Make a huge time investment by hunting down orcs in your game world and earning chests via vendetta missions, or spend some real money to get the more powerful orcs you need now. Does the game ever force you to spend money? No. I’m sure you can get to the end of Shadow Wars without spending a dime, as long as you’re patient and persistent. But locking progress through this mode (and, again, toward the game’s true ending) behind either spending more money or doing tons of tedious busywork feels at least greedy if not predatory.

Gordugun uzere adamlar para harcamazsan oyunun gercek sonu icin cok ugrasman gerek diyor. Adamlarin oyunu gommelerine en buyuk bahane bunu sunuyorlar. MT'den dolayi oyun gomulecekse piyasada oyun kalmadi o zaman. MT olmayan oyun bir tane iki tane artik. Oyunun sonu icin cok ugrasmak gerekmesini oyunu gommeye bahane kullanmislar.

Yeni nesil kafa budur iste. Incelemeyi yapanlar bile bu kafada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Ekim 2017; 0:2:48 >

• Oyun istanbulda ne zaman kutulu olarak piyasaya cikar? Bilgisi olan var mi? Ciktigi gun almak istiyorum, elimde oyum kalmadi.

• Hocam;

SHADOW OF WAR’S MICROTRANSACTIONS FEEL AT LEAST GREEDY IF NOT PREDATORY. Predatory tam çeviremedim yani çok yüksek fiyatlandırma değil ama yine de aç gözlü bir sistem demek istemiş.

That money also buys upgrades to your fortresses, though, and between the two I spent all 60,000 or 70,000 coins I had gathered over the course of the campaign in a few hours.

Though buna rağmen anlamı katıyor, bir kaç saatte toplamış 60.000, 70.000 coins.

'Does the game ever force you to spend money? No.' Oyun sizi zorluyor mu para harcamak için. Hayır

'Technically, you can jump into the marketplace and purchase loot chests earlier in the game, but there’s really no pull to do so during the main campaign. You can find plenty of nice armor and weapons and all the orcs you need by playing regularly.'

Sizin paylaştığınız yazı da evet gerçek sonu için birçok angarya görev yapmanız gerekiyor demiş ama genel olarak çok yüklenmemişler oyunun sonunu hiç harcamadan görebilirsiniz demişler. Hatta

If you can get past the microtransactions, Shadow Wars seems set to provide a much meatier extended playtime than Shadow of Mordor ever offered. Harcama yapmazsanız ilk oyundan çok daha uzun oyun süresi sunuyormuş.

WRAP-UP kısmında hepsi son görüşlerini yazmış pek microtranslation üzerinde duran yok.

Konu kötüymüş ve oyun sizi sadece bir amaca odaklıyormuş ve oyunu güzelce oynamak için o sisteme bağlı olmanız gerekiyormuş. Kısacası adamlar farklılık aramış ama bulamamış. Yine de ben zevk alacağım gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 6 Ekim 2017; 0:26:34 >

• quote:

Hocam;

SHADOW OF WAR’S MICROTRANSACTIONS FEEL AT LEAST GREEDY IF NOT PREDATORY. Predatory tam çeviremedim yani çok yüksek fiyatlandırma değil ama yine de aç gözlü bir sistem demek istemiş.

That money also buys upgrades to your fortresses, though, and between the two I spent all 60,000 or 70,000 coins I had gathered over the course of the campaign in a few hours.

Though buna rağmen anlamı katıyor, bir kaç saatte toplamış 60.000, 70.000 coins.

'Does the game ever force you to spend money? No.' Oyun sizi zorluyor mu para harcamak için. Hayır

'Technically, you can jump into the marketplace and purchase loot chests earlier in the game, but there’s really no pull to do so during the main campaign. You can find plenty of nice armor and weapons and all the orcs you need by playing regularly.'

Sizin paylaştığınız yazı da evet gerçek sonu için birçok angarya görev yapmanız gerekiyor demiş ama genel olarak çok yüklenmemişler oyunun sonunu hiç harcamadan görebilirsiniz demişler. Hatta

If you can get past the microtransactions, Shadow Wars seems set to provide a much meatier extended playtime than Shadow of Mordor ever offered. Harcama yapmazsanız ilk oyundan çok daha uzun oyun süresi sunuyormuş.

WRAP-UP kısmında hepsi son görüşlerini yazmış pek microtranslation üzerinde duran yok.

Konu kötüymüş ve oyun sizi sadece bir amaca odaklıyormuş ve oyunu güzelce oynamak için o sisteme bağlı olmanız gerekiyormuş. Kısacası adamlar farklılık aramış ama bulamamış. Yine de ben zevk alacağım gibi duruyor.

Predatory yani acimasiz/yirtici bir fiyatlandirma olmasa bile acgozlu diyor. Oyuna acik acik acgozlu demisler bu para olayi icin daha ne desinler :) Bunlar nabza gore serbettir. Boyle siteler bastan sona oyunu bagir bagir gommez ama ince ince alttan giydirirler en son da dusuk puani cakarlar. Bunlarin incelemesine inananlar da yemlenir bir guzel. Bastan gerek yok diyor microtransactiona sonra da acgozlu bu oyun gercek sonu icin para odemezsen cok ugrasacaksin diyor. E kardesim giydireceksen delikanli gibi yaz evirip cevirme hem acgozlu diyorsun hem gerek yok diyorsun. Sinsi yilanlar. Bastan sona incelemeyi okuyunca insanin aklinda boyle sekilleniyor bende oyle oldu en azindan ama tabii ki bunun acik bir karalama oldugunu biliyorum cunku Polygonun kani bozuk benim nazarimda.

Oyunun menulerinin bogucu derecede karmasik oldugunu ama biraz ilerleyip alistiktan sonra cok ise yarar oldugunu diger incelemelerde okudum. Neyse ki genel olarak inceleme ortalamalari mukemmel duruyor. Bekledigim gibiydi. Aradaki curuk de polygon cikti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Ekim 2017; 0:42:6 >

• https://twitter.com/Totalbiscuit/status/915956778675982336

Gamespot incelemesine göre Legendary orklar sadece para ödeyerek açabildiğiniz loot boxlara konulmuş. Fakat şu an kesin değil IGN'de oynarken denk geldik biz demiş. Sanırım daha fazla inceleme görmeden bir şey diyemeyeceğiz.
  • quote:

https://twitter.com/Totalbiscuit/status/915956778675982336

Gamespot incelemesine göre Legendary orklar sadece para ödeyerek açabildiğiniz loot boxlara konulmuş. Fakat şu an kesin değil IGN'de oynarken denk geldik biz demiş. Sanırım daha fazla inceleme görmeden bir şey diyemeyeceğiz.

Sebebini anlamadim ama oyunu gommeye calisan bayagi bir kitle goruyorum ben de yabanci kaynakli. Yalan yanlis bir tweet bu.

Legendary orc'lar oyun icinde var, ulasilabilir. Ucretli chestler oyunun "istersen onceden alabilirsin buyur" kismi sadece. Bunu anlamak mi istemiyorlar islerine mi gelmiyor olay nedir ben cidden cozemedim.

Legendary Orc:

Bunu mesela oyunda alt edebilirsen recruit edebiliyorsun.

Total biskuvi midir nedir ayni zamanda Warner Bros'a boyle diyor

https://mobile.twitter.com/Totalbiscuit/status/915956896322015232

Adamin gozunu kin burumus nedense. Hayir WB Games'i bilmesek inanacaz. WB'nin tum oyunlarini duzenli takip eder oynarim cok da sevdigim akli basinda tek tuk yapimcidan/dagiticidan biridir bu insanlar. Hele ki bu nesilde parladilar iyice. Hicbir oyununda da seni bir sey almaya zorladiklari yoktur hatta ki almaya elin bile gitmez. Bu adam nasil boyle koru korune sallayabiliyor ve bu adami neden kaale almislar hic anlamadim. Defolsun da fifa pointslere bungie pointslere giydirsin yiyorsa. Artik kimden besleniyor ne halt yiyorsa orada.

Benim basortulu Shadow of War'uma saldiriyorlar ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Ekim 2017; 22:15:39 >

• Oyuna gömmeye çalışmıyorlar direk gömüyorlar sebebi oyun kötü ya da iyi diye değil, ideolojik olarak. Şahsen ben de karşıyım 120 TL verip aldığım oyunun içinde mobil oyun gibi para verip alınacak itemler olmasına. Skin olsa bile karşıyım ki burada direk armour, ork çıkıyormuş. Yani düşünce olarak hiç para vermeyecek olsam her şeyi oynayarak açacak olsam bile görmek istemiyorum ve bu tarz insanlar da görmek istemiyor. Totalbiscuit büyük Youtuber'lardan biri ben de görünce paylaştım ama sizin resimde IGN'den onlar da gördük biz diyor. Kısacası sanırım daha fazla inceleme çıkınca ya da Youtuberlar oyuna elini atınca göreceğiz.

Hocam bu arada aynı WB'den mi bahsediyoruz. İlk başlarda ben de beğeniyordum firmayı oyun sektöründe ama sonra MKX ve Arkham Knight PC'ye sorunlu çıktı hadi konsol konusu burası kimseyi ilgilendirmiyor ama fatality'leri para ile satmayı eklediler MKX'e. Arkham Knight'ın Season Pass çok dolu gözüküyor ama oynadıysanız çoğu 15 dakika oyun süresi sunan DLC'ler. Shadow of War yapım ekibinden hayatını kaybeden insanın ailesine para göndereceğiz diye DLC çıkardılar o adamdan esinlenerek yapılmış fakat daha sonra parayı aileye vermeyip cebe attıkları çıktı. Kısacası o kadar da övülecek bir firma değil ne yazık ki.

• quote:

Oyuna gömmeye çalışmıyorlar direk gömüyorlar sebebi oyun kötü ya da iyi diye değil, ideolojik olarak. Şahsen ben de karşıyım 120 TL verip aldığım oyunun içinde mobil oyun gibi para verip alınacak itemler olmasına. Skin olsa bile karşıyım ki burada direk armour, ork çıkıyormuş. Yani düşünce olarak hiç para vermeyecek olsam her şeyi oynayarak açacak olsam bile görmek istemiyorum ve bu tarz insanlar da görmek istemiyor. Totalbiscuit büyük Youtuber'lardan biri ben de görünce paylaştım ama sizin resimde IGN'den onlar da gördük biz diyor. Kısacası sanırım daha fazla inceleme çıkınca ya da Youtuberlar oyuna elini atınca göreceğiz.

Hocam bu arada aynı WB'den mi bahsediyoruz. İlk başlarda ben de beğeniyordum firmayı oyun sektöründe ama sonra MKX ve Arkham Knight PC'ye sorunlu çıktı hadi konsol konusu burası kimseyi ilgilendirmiyor ama fatality'leri para ile satmayı eklediler MKX'e. Arkham Knight'ın Season Pass çok dolu gözüküyor ama oynadıysanız çoğu 15 dakika oyun süresi sunan DLC'ler. Shadow of War yapım ekibinden hayatını kaybeden insanın ailesine para göndereceğiz diye DLC çıkardılar o adamdan esinlenerek yapılmış fakat daha sonra parayı aileye vermeyip cebe attıkları çıktı. Kısacası o kadar da övülecek bir firma değil ne yazık ki.

Microtransactiona ben de karsiyim her zaman ama her oyunda var artik bu. Neden fifayi kimse gommuyor mesela vs. gibi. Total biskuvi buyuk kucuk bilmiyorum ben duymadim zaten youtuberlari da izlemem bilmem. Oyuncu kendi kendinin youtuberi olmali :)

Ama bu adam acik acik yalan soyluyor. Burada konu mocrotransaction olmasi olmamasi degil. Adam acik acik para vermeden alinamiyor diye yalan soylemis bu kadar basit ekran goruntusu yukarida gordugun gibi o ork'u yendiginde o senin olabilir.

Cikar dogru durust der ki "kardesim sizin bu microtransaction olayinizi begenmiyorum haberiniz olsun tsk kib bye" ama adam alenen yalan soyluyor.

Mkx'in fatality olayini biliyorum ve bu tamamen MK nin yaraticisi kimdi o ed boom mu neydi o lanet herifin altindan cikan bir sey. Diger dediklerini bilemiyorum ben konsolda oynarim ve cok begenirim oyunlarini hep dolu dolu bulmusumdur. Olen adama para toplama konusunu hic duymadim dogruysa ayip etmisler. Ama dogru mu o var bir de. Bak ne guzel yukarida mis gibi yalan yanlis seyler soylemis cok da inanan var altinda yorumlarda. Belki o da yalan bilemeyiz ama ben yaptiklari ise bakarim benim verdigim paranin karsiligina bakiyorum WBGames her zaman verdigim parayi fazlasiyla haketmis oyunlara imza atti hem yapimci hem dagitici adi altinda.

• Hele bi resmi olarak çıksın bakalım beyler daha detaylı bilgiler gelecektir ve kendimizde deneyimleyip görmüş olacağız.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.