Şimdi Ara

MIDDLE EARTH: SHADOW OF WAR|PS4 ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
10
Favori
30.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler level atlamak için en hızlı yöntem nedir önce yan görevleremi ağırlık vereyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Beyler level atlamak için en hızlı yöntem nedir önce yan görevleremi ağırlık vereyim.

50 tl ye sandık alıyorsun mis gibi level atlıyorsun
  • Carnan görevleri çok zevkli geçiyor keza Eltariel görevleri de,
    Gondor görevleri ilk başlarda güzeldi sonra biraz tekrara bağlıyor
    ayrıca diğer görevlere göre yavan kalmış olsa bile yine de keyifle oynuyorum..

Bir tavsiye: Nemesis zorlukta oynayın mutlaka zor oluyor biraz ama oyun çok şaşırtıyor sizi..
  • Dark Armor

Ekipman Kilidi nasıl açacağınız
    Dark Sword Legendary Dark Slayer veya Dark Destroyer öldürün.
    Dark Dagger Legendary Dark Assassin ödürün.
    Dark Bow Legendary Dark Marksman veyaDark Tracker öldürün.
    Dark Armor Legendary Dark Tank öldürün.
    Dark Cloak Legendary Dark Beastmaster veya Dark Berserker öldürün.
    Dark Ringcraft Legendary Dark Commander veya Dark Trickster öldürün.
    2 parça kuşanıldığında verilen bonus: Gain 1 Might when enemies take damage from your Poison

4 parça kuşanıldığında verilen bonus: All attacks have a 15% chance to inflict an explosive poison on grunts

Feral Armor
    Ekipman Kilidi nasıl açacağınız
    Feral Sword Legendary Feral Slayer veya Feral Destroyer öldürün.
    Feral Dagger Legendary Feral Assassin veya Feral Berserker öldürün.
    Feral Bow Legendary Feral Marksman veya Feral Tracker öldürün.
    Feral Armor Legendary Feral Tank öldürün.
    Feral Cloak Legendary Feral Beastmaster öldürün.
    Feral Ringcraft Legendary Feral Commander veya Feral Trickster öldürün.
    2 parça kuşanıldığında verilen bonus: Shadow Mount unbroken Graugs.

4 parça kuşanıldığında verilen bonus: Shadow Mount unbroken Drakes.

Machine Armor
    Ekipman Kilidi nasıl acağınız
    Machine Sword Legendary Machine Slayer veya Machine Berserker öldürün.
    Machine Dagger Legendary Machine Assassin veya Machine Tracker öldürün.
    Machine Bow Legendary Machine Marksman öldürün.
    Machine Armor Legendary Machine Tank veya Machine Destroyer öldürün.
    Machine Cloak Legendary Machine Beastmaster veya Machine Trickster öldürün.
    Machine Ringcraft Legendary Machine Commander öldürün.
    2 parça kuşanıldığında verilen bonus: Call Followers summons Sappers and Iron Guard summons more Sappers

4 parça kuşanıldığında verilen bonus: Elven Light also scatters explosives around you

Marauder Armor
    Marauder Sword Legendary Marauder Slayer veya Marauder Berserker öldürün.
    Marauder Dagger Legendary Marauder Assassin veya Marauder Tracker öldürün.
    Marauder Bow Legendary Marauder Marksman öldürün.
    Marauder Armor Legendary Marauder Tank veya Marauder Destroyer öldürün.
    Marauder Cloak Legendary Marauder Beastmaster veya Marauder Trickster öldürün.
    Marauder Ringcraft Legendary Marauder Commander öldürün.
    2 parça kuşanıldığında verilen bonus: Picking up Mirian increases damage by 2% per Mirian gained for 20 seconds.

4 parça kuşanıldığında verilen bonus: Picking up Mirian recovers 2 Health per Mirian gained.

Vendetta Armor
    Vendetta Sword İlk Online Vendettanızı tamamlayın.
    Vendetta Dagger Online Vendetta hedefine karşı Stealth Attack kullanın.
    Vendetta Bow Online Vendetta hedefine karşı Headshot alın.
    Vendetta Armor Canınız 80% altındayken Online Vendettada birini öldürün.
    Vendetta Cloak Online Vendetta hedefine karşı mounted attack kullanın.
    Vendetta Ringcraft Online Vendetta hedefini domine edin.
    2 parça kuşanıldığında verilen bonus: Perform attacks requiring Might by consuming 40% of your max Health instead.

4 parça kuşanıldığında verilen bonus: If you have no Elf-shot, you can perform Ranged Attacks by consuming 25% of your max Health.

Bright Lord Armor
    Bright Lord Sword Gordoroth'ta Ithildin kapısını açın.
    Bright Lord Dagger Seregost'ta Ithildin kapısını açın.
    Bright Lord Bow Nurnen'de Ithildin kapısını açın.
    Bright Lord Armor Nurnen'de Ithildin kapısını açın.
    Bright Lord Cloak Cyrith Ungol'da Ithildin kapısını açın.
    Bright Lord Ringcraft Shadows of the Past görevlerinde Bronze kazanın.
    2 parça kuşanıldığında verilen bonus: Gain Wrath 50% faster, but Elven Rage lasts half as long.

4 parça kuşanıldığında verilen bonus: Replenish all Elf-shot when killing an enemy during Elven Rage.

Mystic Armor
    Mystic Sword Legendary Mystic Slayer öldürün.
    Mystic Dagger Legendary Mystic Assassin veya Mystic Berserker öldürün.
    Mystic Bow Legendary Mystic Marksman veya Mystic Tracker öldürün.
    Mystic Armor Legendary Mystic Tank veya Mystic Destroyer öldürün.
    Mystic Cloak Legendary Mystic Beastmaster öldürün.
    Mystic Ringcraft Legendary Mystic Commander veya Mystic Trickster öldürün.
    2 parça kuşanıldığında verilen bonus: Dominated grunts take 50% less damage.

4 parça kuşanıldığında verilen bonus: Dominated grunts gain Cursed weapons.

Terror Armor
    Terror Sword Legendary Terror Slayer veya Terror Destroyer öldürün.
    Terror Dagger Legendary Terror Assassin öldürün.
    Terror Bow Legendary Terror Marksman veya Terror Tracker öldürün.
    Terror Armor Legendary Terror Tank öldürün.
    Terror Cloak Legendary Terror Beastmaster veya Terror Berserver öldürün.
    Terror Ringcraft Legendary Terror Commander veya Terror Trickster öldürün.
    Warmonger Armor
    2 parça kuşanıldığında verilen bonus: Recover 50 Health when killing an enemy who is on Fire.

4 parça kuşanıldığında verilen bonus: While on Fire, you will periodically explode, releasing a burst of flames.

Warmonger Sword Legendary Warmonger Slayer öldürün.
    Warmonger Dagger Legendary Warmonger Assassin veya Warmonger Tracker öldürün.
    Warmonger Bow Legendary Warmonger Marksman öldürün.
    Warmonger Armor Legendary Warmonger Tank veya Warmonger Destroyer öldürün.
    Warmonger Cloak Legendary Warmonger Beastmaster veya Warmonger Berserker öldürün.
    Warmonger Ringcraft Legendary Warmonger Commander veya Warmonger Trickster öldürün.

2 parça kuşanıldığında verilen bonus: Quick Throw instantly kills fleeing grunts.

4 parça kuşanıldığında verilen bonus: Recover 100 Health when killing a fleeing enemy.

Kaynak

• gelmiş geçmiş en sıkıcı oyunlar arasında çok rahat ilk 10'a oynar

ilk oyunu çok sevmiştim ama bu oyun başlar başlamaz sizi ortama atıyor, gerisi allaha emanet

ultra sıkıcı öyle böyle değil

oyun gereğinden fazla dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 16 Ekim 2017; 10:25:55 >
  • Genel olarak oyun hakkında düşünceleriniz nedir acaba? Alıp almamakta ikilemde kaldım. İlk oyunu beğenerek oynayan biriyim. Yüzüklerin efendisi hayranıyım, hastasıyım. Bazı yorumlar çok iyi bazıları oyunu gömmüş genel olarak beni aydınlatabilecek var mı? Almalı mıyım sizce?
  • Oyunun sonuna geldim. Açıkçası Witch King, Balrog gibi mükemmel Middle-Earth karakterlerini eklemelerinin dışında ilk oyunun üstüne çok bir şey kattıklarını düşünmüyorum. İlk oyundaki gibi komutanları ele geçirdiğimiz nemesis sisteminin kendini tekrarlayıp sıktığını söyleyebilirim. Görevden göreve giderken milyonlarca orkla uğraşmamak için oraya buraya koşmak da can sıkıcı. Shadow of Mordor çıktığı zaman getirdiği yeniliklerle oldukça etkileyici olmuştu, ama bu oyun öncekinin tekrarı olarak beklentimin altında kaldı.

Kötü mü değil, ama çok daha büyük potansiyeli varken 7/10 luk bir oyun olmuş.

• Tamamdır beyler sağolun. Hiç bulaşmayım markete devam edeyim normal geliştiği kadar artık ;)

• Dostlar Act 2'ye geçtim. Oyun ilerledikçe daha bir zevkli hal aldı, şuan orduyu kurma görevindeyim. Bu arada oyunda kaç act var ?
  • Kes kes kes kes, suffer me now, kes kes kes kes, suffer me now, kes kes kes, suffer me now !!!!!!!!!!!!!

Yemin ediyorum Destiny de bu kadar grind yok. Oyun sizi lootboxlara yönlendirmek için mahfetmiş dinamikleri.

Başka bir regiona geçiyorsunuz o upgrade ettiğiniz baştan sona donattığınız ordudan eser yok. Hoop tekrar baştan, hoop tekrar sızma, nemesis görevleri.

Ve oyunun son kalesi öyle bir halde ki -oyunun geri kalanını saymadan- rahat 20-30 saat grind etmeniz lazım orayı ele geçirebilmek için.

100 saat boyunca size aynı şeyi sabbahtan akşama kadar yaptıracak. Ha başka oyun yaptırmıyor mu ? Ama bitiyor 15-20 saatte. Atmosferleri çok daha sağlam, bir konu oluyor "gerçekten" ...

4 tane zebellah gibi kaleyi kuşatmak olmuyor amaç...

Stealth mekaniği çöp. Adamların içinde ekrana bile bakmadan tıkır tıkır yürüyorum. Sizi durduracak, "hop birader nereye sen öyle girdin 500 kişinin arasına" bir mekanik yok. Ana görevlerin bir kaçı hariç hiç bir şekilde sizin kaçışınızı engelleyecek bir mekanizma yok.

Babamın tarlası gibi geziyorum her yerde. Oyunun "open world" sıfatı çok yavan. Hiç doğal bir script dahi yok. Çevrede 4 tane ejderha var, nedense kimsenin göremediği beni bu ****r bombalıyor.

Hiç bir sebebi yokken korkan, kaçan, ihanet eden elemanlarda işin içine girince siz çoban onlar koyun çıkmış meraya tek tek topluyorsunuz... Ve oyun o koca saatler boyunca bunun ötesine bir gram geçemiyor.

Atlama zıplama koşma ortada. Oyunda fizik yok. Klasik 15 metre ötedeki adama kayarak giden animasyonlar (ayakkabıların altında tereyağı olması durumu).

İlk oyunda çok çabuk sıkmıştı. Bu yine biraz idare etti ancak dayanılacak gibi değil. Ortalıkta cüce yok, elf yok, insan yok. Şarkı söyleyen orclar var.

Karakter gelişimi çok zayıf. İlk oyundaki gibi her bir yeni özellikle oyun dünyanız değişmiyor. Çok yaymışlar ve zor elde ediyorsunuz hatırı sayılır bir gelişimi.

Ara sahnelerde dahi o gelişimi göremiyorsunuz mesela, hep o 1 lvl'lık eşyalarınız üstünüzdeymiş gibi lanse ediliyor. Aynı zırh ve silahların farklı isimdeki halleri lvl'dan lvl'a tekrar tekrar karşınıza geliyor, hepsi aynı aslında.

Hani zor mu ? Hayır, 100 adamın içine girip ölmeden orta parmak yapıp çıkılabilen bir oyun (oynanışının zayıflığından ötürü) ama aynı zamanda bir kaleye girene kadar 20 saat grind etmeniz gerekiyor, ve bu sanki zormuş havası yaratıyor.

Zorluğu kötü tasarım ve lootboxa iten dinamiklerinden geliyor, yoksa 15 lvl iken 30 lvl adamla sabaha kadar dövüşebiliyorum.

Ne open world ne lineer, hani rpg desen değil, stealth desen değil, hard-core (dark souls tarzı) bir şey desen değil.

Koşup ork tutup suffer me now yapmaca. Başka hiç bir şey yok.

Bu arada zorda oynamama rağmen nemesisinde öyle çok nimetini görmedim (ilk oyunda çok daha fazla şaşırtmıştı). Hatta bir ara "aaa nemesis sistemi vardı, nerede ya bunun etkikleri" falan dedim.

Maalesef oynarken verilen emeği ve parasını hak etmiyor. Oyuncuların verdiği 2.3 ortalama tam yerinde olmuş.

• Oyun alan olarak büyümüş ama detay olarak aynı oranda genişlememiş. Shadow of Mordor oynarken 1 kere aynı diyaloğa denk gelmemiştim fakat bu oyunda 3 kere aynı lafı söyleyen orc ile karşılaştım. Nemesis sistemi de ilk oyunun aksine kendini göstermeye çalışıyor. Demek istediğim bir orc'u kestiğim zaman geri dönmesi baya bir zaman alırdı bunda kestiğim orc 5 dakika sonra I'm back diye geri dönebiliyor. Bir vakit geçseydi oluyorsunuz. Kale ele geçirmektense kaleyi korumak daha hoşuma gitti ama kale ele geçirene kadar 20 tane orc kestiğim için aynı şeyin etrafında duvar varmışken yapıyorum hissiyatından çıkamadım.
  • Oyunun en sinir bozucu durumu karakterin hareketlerinin bazen asiri sacmalamasi. Yani bir yere ziplamak istiyorum anasinin gozune zipliyor. Bazen istedigimi karaktere uygulatana kadar catliyorum bu da beni baya cildirtiyor. Hani bilek bilege dusmana olsem sinirlenmem ama bu olunca kafalari yiyorum. Adamin uzerinden atla diyorum kendimi kulenin tepesine cikmis buluyorum. Ufak bir kayanin uzerinden atlasin istiyorum koskoca ucurumdan gidecegim yerin 180 derece tersi yone dogru atlamis oluyor geri dondur dondurebilirsen sonra. Sirf vakit kaybi sinirden catlatir adami. Yani yil olmus 2017. Copluk otesi copluk su son AC Syndicate de bile boyle seyler yoktu. Bir cozun sunu artik yani.

Adami dominate etsin diyorum tus gecikiyor. "Dominate etmeyecek cekeyim elimi yuvarlaktan bir daha basayim" derken dominate e basliyor o sirada ben elimi cekmis oluyorum dominate iptal oluyor ben yine basiyorum vs. derken oyunla oyuncu arasinda inanilmaz anlasmazliklar yasanabiliyor. Bunun sebebi basit, tus gecikmesi.

Bunlar disinda yukarida denildigi uzere suffer me now olayi cok cok cok. Ama ben cok rahatsiz olmuyorum cunku orta dunyada olmak bunu affettiriyor seve seve oynuyorum hayrani oldugum bir ortamda oldugum icin grindi yadirgama evresine gecmedim henuz. Ama bunu sevmeyenler icin nefret etme durumu olur mu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 17 Ekim 2017; 1:53:34 >

• Gerçek son için kutu açma muhabbetleri çoğalmış zaten oyunun sonuna gelene kadar çoğu şeyi yapmış oluyorsun güçlü bir org isterse 50tl bayılamam açar YouTube'dan sonunu izlerim para baymaya gerek Yok böyle aptallık olmaz umarım yakında bu tür şeyleri çıkacak oyunlarda görmeyiz

• "Suffer me now" meselesi sevmeyeni ifrit edebileceği gibi bu olaydan hiç sıkılmayan da var:) Bence de lootbox olayına kasmamız istenmiş ve bu yüzden ya kutu aç yada milyonlarca orc kesmeyi göze al mantığına gidilmiş. Oyunu gidip Witcher ile Dark Souls ile kıyaslamaya kalkarsanız varacağınız sonuç sadece hüsran olur. Bunları göz ardı edip oyuna tekil olarak baktığınızda bence rakibi yok. Evet bir sürü eksiği ve sorunu var ama yine de bir şekilde kendini oynattırıyor.
  • Arkadaşlar bu oyun hakkında başlangıç rehberi gibi bir kaynak var mı acaba nemesis sistemini vs anlatan ?
  • domine etmekten sıkıldıysanız oyunda kazandığınız mirianlar ile orc follower alın onları orduya katın diğer kaptanlarla uğraşmayın,
    sadece warchiefleri domine edin hatta etmeyin direk onlara rağmen kuşatma başlatın, oyun çok fazla alternatif sunuyor size, bir tane drake bulun onunla uçun mesela,
    online görevler yapın, başkasının kalesini kuşatın.. suffer me now a takılmayın oynamayanları da yanlış yönlendirmeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Husqv4rn4

"Suffer me now" meselesi sevmeyeni ifrit edebileceği gibi bu olaydan hiç sıkılmayan da var:) Bence de lootbox olayına kasmamız istenmiş ve bu yüzden ya kutu aç yada milyonlarca orc kesmeyi göze al mantığına gidilmiş. Oyunu gidip Witcher ile Dark Souls ile kıyaslamaya kalkarsanız varacağınız sonuç sadece hüsran olur. Bunları göz ardı edip oyuna tekil olarak baktığınızda bence rakibi yok. Evet bir sürü eksiği ve sorunu var ama yine de bir şekilde kendini oynattırıyor.

Espriler çok iyi ama özellikle ratbagin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Machiavelli. kullanıcısına yanıt
    Hoshgrish diye bir Warchief vardı 3 kez öldürdüm her seferinde geri geldi ve her seferinde ayrı espri yaptı :)
  • Konu içerisinde en doğru yorum bu olmuş.

Ayrıca oyunun küçük detaylarını bile övenler var. Küçük detaylara takılacaksak "wiggle wiggle" diye gelen warchiefler var. Orta Dünya mı Guardian of Galaxy mi belli değil. Bu ne ciddiyetsizlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unowen -- 17 Ekim 2017; 13:7:4 >
  • shadow of mordor gibi gorevleri surekli kendini tekrar mi ediyor acaba. oyleyse almamayi dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.