Şimdi Ara

mide gecsemmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

Kimlerle eşleşiyorsun? Plat 3-Gold 2 arasıyla eşleşiyorum ve şuana kadar drake savaşı görmedim de

Plat-diamond arasi geliyor genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler mide gecmeye karar verdim. Once yasuo ve zed alacagim daha sonra ap herolara başlayacagim. Maini mid olanlar tavsiye vb. şeyler verebilirmi?

• her zaman 3 tane ward bulundur. birini karşı redin yakınına at. o adam keserken yolo diye git. adama öldür fb yi al. Karşıyı iyi bil. Sürekli trade girme. Farma odaklan.
  • Blue'yu çok dert edeceksen şimdiden söyleyeyim ahenk kadehi AP her olara op.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDcdy -- 4 Mart 2014; 15:27:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldthief333

her zaman 3 tane ward bulundur. birini karşı redin yakınına at. o adam keserken yolo diye git. adama öldür fb yi al. Karşıyı iyi bil. Sürekli trade girme. Farma odaklan.

Topa gore daha pasif oynamam gerek yani.teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalimero144

Beyler mide gecmeye karar verdim. Once yasuo ve zed alacagim daha sonra ap herolara başlayacagim. Maini mid olanlar tavsiye vb. şeyler verebilirmi?

geçme bence top ta ne güzel kafan rahat rahat oynuyosun. al tp ni gerekince git savaşlara lane değiştirmeye gerek yok bence ;)
  • Ap heroları oynamaya alış. Mid genelde ap carry lerin yeridir khayla zedle yasuoyla bi yere kadar. Gragas, lb, lulu, ziggs, nidalee, orianna tarzı herolara alışman lazım. Top mide benzer gözükse de mid çok daha çarpışmalı geçer, daha çok tradeler olur. Zhonyayla oyunlar yapmaya, flash kill lere, burst damagelere, top lane gibi fight a önceden girmeden geride durup kendini de korumaya alışman lazım.

not: mainim mid
  • Topda sürekli trade girsende o adam bota uzak olduğu için roama çok uzak oluyor. O yüzden öyle kalıyor. Midde her tarafa yakın olduğu için çok rahat roam yapıyor. Kill verirsen de tüm laneleri ezeceğinden evet bence pasif oynamalısın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.