Şimdi Ara

mide gecsemmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıldır top lane oynuyorum 3. Sezonu gold2 bitirdim sadece top oynayarak suan gold2yim. mide geçmeyi düşünüyorum mainim kha zix zaten middede topdada oynanabiliyor. Artık oyunun başlarında drake savaslari felan olduğunda üstte kendimi etkisiz gibi hissediyorum. düşünüyorum arada kaybettiğimiz oyunaki drake savaşlarında felan olsam nasıl olurdu diye. Mide geçmeyi düşünüyorum drake yakin haliyle olasi durumda takımımın yanında olabilirim. Solo lane zaten topa baya benziyor,2x gank riski,bota daha kolay roam. Eğer geçersem sirayla ip ile yasuo zed almayi planliyorum. Sonrası mid herolari işte. Sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendini 1 ay normal oyunlarda alistir derim.

• gragasın yoksa kesinlikle almanı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Knock Code

Kendini 1 ay normal oyunlarda alistir derim.
    kha mid her zaman iyi olmuyor agzına vururlar valla :D
  • Topdada vurabiliyorlar arkadaslar normal gamede alisicagim zaten gecersem ama sizce gecmelimiyim?

• Solo oynarken teleport alırsan drake savaşlarına katılabilirsin her zaman olmasada.Lane değiştirmene gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arawnn47

Solo oynarken teleport alırsan drake savaşlarına katılabilirsin her zaman olmasada.Lane değiştirmene gerek yok.

Tp alinca basmayı unutuyorum birde mid champlari daha zevkli gibi geliyor öylemidir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cipralex mide bulantısı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalimero144

quote:

Orijinalden alıntı: Arawnn47

Solo oynarken teleport alırsan drake savaşlarına katılabilirsin her zaman olmasada.Lane değiştirmene gerek yok.

Tp alinca basmayı unutuyorum birde mid champlari daha zevkli gibi geliyor öylemidir?

Mid champlari toptakilere göre daha zevkli evet oyundaki en sıkıcı lane top olduğu için oda, seni ipleyen yok kendi halindesin hep

• Jungler ile iyi anlasiyorsan mid oynaman daha iyi olur.Ama adama bir blue için söveceksen topta devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedSaycon

Jungler ile iyi anlasiyorsan mid oynaman daha iyi olur.Ama adama bir blue için söveceksen topta devam et.

Katılıyorum

• quote:

Jungler ile iyi anlasiyorsan mid oynaman daha iyi olur.Ama adama bir blue için söveceksen topta devam et.
    Madem Main heron Kha'Zix, neden lanede öldürüyorsun ki güzelim heroyu? Git jungle oyna, 5 levelde 2q 2w 1e yükseltmiş bile olsan, vision ile kendin tek başına bile kesersin drakei.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimbaler-

Madem Main heron Kha'Zix, neden lanede öldürüyorsun ki güzelim heroyu? Git jungle oyna, 5 levelde 2q 2w 1e yükseltmiş bile olsan, vision ile kendin tek başına bile kesersin drakei.

Alıntıları Göster
    1 Ayda mid oyna işte değişiklik iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimbaler-

Hocam her oyun main herosunu oynayan tiplerden değilim middede oyle yapmayi planliyorum bir lanede birden fazla heroda iyi olmayı tercih ediyorum.

• Söylediğin tüm herolar ad uzerine. Mage denemelisin.midin asıl sahibi magelerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecivicivogke

quote:

Katılıyorum

Blue icin mide gecmiyorum hocam midi topdan daha eğlenceli bulmaya başlatdğım için geçmeyi planlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kill Or Dead

quote:

Orijinalden alıntı: ecivicivogke

quote:

Katılıyorum

Blue icin mide gecmiyorum hocam midi topdan daha eğlenceli bulmaya başlatdğım için geçmeyi planlıyorum.

Alıntıları Göster
    bir de şöyle düşün tr serverında sana mid bırakırlar mı malum herkes mid derdinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Knee-Deep in the Dead

bir de şöyle düşün tr serverında sana mid bırakırlar mı malum herkes mid derdinde

Alıntıları Göster
    Midde çok sıkıntılı kişiler geliyor genelde. Oyun içerisinde karşı mid oyuncusuna sürekli laf atmalar, küfür etmeler felan. Yok şanslıydın, yok jungler farkı yoksa ezmiştim felan filan. Top lane oyuncuları daha bi ağır başlı oluyor, sessiz kendi halinde.
    Eh bide malum, sıralı seçimde bile ilk ben dedim muhabbeti yapıyorlar, mid laneyi boş bulmak çok çok zor. Şu sıralar oyuna giremiyorum, ilk galibiyet için yapay zeka oynuyorum 1 el sonra çıkıyorum, orada bile mid kalmıyor.

Mid zevkli bir lane ama, aksiyonu bol.

• quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

Söylediğin tüm herolar ad uzerine. Mage denemelisin.midin asıl sahibi magelerdir.

Ilk önce bunları almayı düşünüyorum sonra ziggs orianna ahri felan düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kill Or Dead

quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

Söylediğin tüm herolar ad uzerine. Mage denemelisin.midin asıl sahibi magelerdir.

Ilk önce bunları almayı düşünüyorum sonra ziggs orianna ahri felan düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Kimlerle eşleşiyorsun? Plat 3-Gold 2 arasıyla eşleşiyorum ve şuana kadar drake savaşı görmedim de

• quote:

Orijinalden alıntı: kalimero144

1 yıldır top lane oynuyorum 3. Sezonu gold2 bitirdim sadece top oynayarak suan gold2yim. mide geçmeyi düşünüyorum mainim kha zix zaten middede topdada oynanabiliyor. Artık oyunun başlarında drake savaslari felan olduğunda üstte kendimi etkisiz gibi hissediyorum. düşünüyorum arada kaybettiğimiz oyunaki drake savaşlarında felan olsam nasıl olurdu diye. Mide geçmeyi düşünüyorum drake yakin haliyle olasi durumda takımımın yanında olabilirim. Solo lane zaten topa baya benziyor,2x gank riski,bota daha kolay roam. Eğer geçersem sirayla ip ile yasuo zed almayi planliyorum. Sonrası mid herolari işte. Sizce ne yapmalıyım?

Bende genelde top oynuyorum , oneri olarak bence bronz hesap al.Suan kendimi adc rolunde gelistirmeye calisiyorum ki acikcasi bronzlarla oynayinca rahatca farm yaptigimdan bana faydasi dokundu.13-4 kda var ve suan kendi hesabimda da oynamaya basladim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.