Şimdi Ara

Mide öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşar aylar önce forumda açtığım konu ile mainlerimi seçmiştim , çok yardımcı olmuştunuz.Yine tavsiyelerinizi bekliyorum

mid- fizz
    solo - irelia
    adc- draven
    sup - blitz

main herolarım bunlar . sizden mid için tavsiye bekliyorum , fiyat farketmez.

• Corki lux lissandra ezreal zed syndra zilean lb tf lulu ekko kayle ahri diana kassadin ori viktor quinn fizz
    Yazdıklarımın çoğu lcs de oynandı bir kaçı soloq da iş yapıyor (ekko fizz vb)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PapaSatan

Corki lux lissandra ezreal zed syndra zilean lb tf lulu ekko kayle ahri diana kassadin ori viktor quinn fizz
    Yazdıklarımın çoğu lcs de oynandı bir kaçı soloq da iş yapıyor (ekko fizz vb)

ustam özellikle bir iki tanesini önerebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

Arkadaşar aylar önce forumda açtığım konu ile mainlerimi seçmiştim , çok yardımcı olmuştunuz.Yine tavsiyelerinizi bekliyorum

mid- fizz
    solo - irelia
    adc- draven
    sup - blitz

adc ve sup mainlerin guzel degil. Adcye luci supa janna olabilir su anki metada. Mid icin zed talon olabilir gucluler suan. Onun disinda lux ekko olabilir. Jung ogrenmeni tavsiye ederim. En kolay tasiyan lanedir. Udyr hem kolay hem zevkli hem op suan. Udyr mainlersen bana mutlaka ulas herturlu yardm ederm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solo

• quote:

Orijinalden alıntı: Glamdring26

quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

Arkadaşar aylar önce forumda açtığım konu ile mainlerimi seçmiştim , çok yardımcı olmuştunuz.Yine tavsiyelerinizi bekliyorum

mid- fizz
    solo - irelia
    adc- draven
    sup - blitz

adc ve sup mainlerin guzel degil. Adcye luci supa janna olabilir su anki metada. Mid icin zed talon olabilir gucluler suan. Onun disinda lux ekko olabilir. Jung ogrenmeni tavsiye ederim. En kolay tasiyan lanedir. Udyr hem kolay hem zevkli hem op suan. Udyr mainlersen bana mutlaka ulas herturlu yardm ederm

pm

• Midlanede Twisted Fate gibi bir gerçek var ultisiyle heryere yetişebilen bi karakter harita baskısı yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Glamdring26 kullanıcısına yanıt
    udyr rehberin mevcut mudur hocam varsa bi pm atar mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xellym

udyr rehberin mevcut mudur hocam varsa bi pm atar mısın ?

cok eski bitane var bir ara yenilicem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cassi lissandra. özellikler lissandra fena kitle kontrole sahip. kite atmak istiyorsan cassi <3
  • Lissandra, Lulu, LeBlanc, Zed, Corki.

• Zed banla, Talon instalock yap. Önce youmu tamamla sonra mobility botu tamamlamaya bakıp bot ve topa yardıma git. 2. item olarak Duskblade alırsan ve sonrasında tank varsa lord dominik çık. 3 itemle Carry çıkarmanın keyfi=gg
  • blitz main nasıl oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

blitz main nasıl oluyo

sup oynadığımda boyuna blitz alıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.