Şimdi Ara

Midea DWS9242W mi Yoksa grundig5201 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Bekar evimizde bulasik yika(ma)mak artik problem oldugu icin bir bulasik makinesi almaya karar verdik. Ucuz yollu bir makine almayi dusunuyoruz. Hizli yikama ve yarim yuk yikama ozelliginin olmasi bizim icin onemli. Grundig 5201 ile Midea DWS9242W arasinda kaldim. HAngi urunu tercih etmemi onerirsiniz? Cevaplar icin tesekkur ederim.
    Not: Turkce karakter kullanamadigim icin ozur dilerim.

• grundig tabikide
  • Midea: Kalitesiz Çin malı
    Grundig: Kalitesiz Türk malı

Bu durumda Türk malı olan ve en azından servisi yaygın olan Grundig'i tercih etmenizi öneririm. Grundig yıllar önce battığında Arçelik tarafından alınmış olup Arçelik-Beko-Altus ve Grundig bulaşık makineleri Ankaradaki Arçelik fabrikasında üretilir. Bazı ithal modeller hariçtir (LG vb. firmalara yaptırılan). Bilmediğim Çin malı alacağıma bildiğim Türk malı almayı yeğlerim.
  • Arkadaşlar eminçelik markası nasıl sizce ?
  • Aslında termikel'de çok iyi . Geçen bi arkadaş aldı . Süperdi . İsteyen arkadaşlara yardımcı olabilriim .
  • Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Grundig buzdolabimida zamaninda grundigden almistim memnunum. Galiba bulasik makineside grundig olacak. Insallah memnun kaliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minik1903

Arkadaslar merhaba. Bekar evimizde bulasik yika(ma)mak artik problem oldugu icin bir bulasik makinesi almaya karar verdik. Ucuz yollu bir makine almayi dusunuyoruz. Hizli yikama ve yarim yuk yikama ozelliginin olmasi bizim icin onemli. Grundig 5201 ile Midea DWS9242W arasinda kaldim. HAngi urunu tercih etmemi onerirsiniz? Cevaplar icin tesekkur ederim.
    Not: Turkce karakter kullanamadigim icin ozur dilerim.

grundig
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daikin Emura mi Shira Plus mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.