Şimdi Ara

Midea yelpazesinde Modern Star klima kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
4
Favori
8.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni getiriyorlarmıs.. alan, kullanmaya baslayan var mıdır?

• Fiyat nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana verilen fiyat 9binlik icin 1600 - 12binlik icin 1850 - 18binlik icin 2550.. var mı alan? yorumlarsa super olur..
  • İnternet sitelerinde yok sanırım. Fairwind yerine tercih edilebilir bir model mi ki acaba ?
  • satıcının dedigine gore bunlar daha yeni modellermis.. gurultusu az eer&cop degerleri daha yuksekmis.. bi de cok yuksek btu degerlerine cikabiliyorlarmıs..
  • Ben almaya gidiyorum 12k btu. Yoruldum araştırmaktan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extra34

Ben almaya gidiyorum 12k btu. Yoruldum araştırmaktan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

bana verilen fiyat 9binlik icin 1600 - 12binlik icin 1850 - 18binlik icin 2550.. var mı alan? yorumlarsa super olur..

Bana 18lik için 2500 dediler online destekte.
  • inanmayan denesin İ kullanıcısına yanıt
    18k için 2300 lira diyor benim aldığım yer.

• quote:

Orijinalden alıntı: extra34

18k için 2300 lira diyor benim aldığım yer.

Memnun kalırsınız umarım. Ben de haftaiçinde bir bayii bulup bilgi alayım biraz. Ona göre iki modelden birini alırım.
  • inanmayan denesin İ kullanıcısına yanıt
    Biraz kumar gibi olmadıda değil hani. Cihazın kullananı henüz pek yok sanırım. Umarım iyi çıkar.

• Sa hayırlı olsun klimanız 15 m2 oda için 9000 btu almayı düşünüyorum bende ilk izlenimlerinizi bekliyorum. Fiyat ne kadar acaba?

• Aynı şekilde 20 m2 oda için kullanmayı düşünüyorum uğur ile bu model arasında kaldım ama bunu tercih edebilirim 9000lik yeter umarım ? 2. kat ve istanbulda yaşıyorum.
  • selam arkadaşlar midea modernstar elegance 12000 btu klima için 1550 tl fiyat aldım sizne nasıl uygunmu tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ısmaılyakar

selam arkadaşlar midea modernstar elegance 12000 btu klima için 1550 tl fiyat aldım sizne nasıl uygunmu tavsiye edermisiniz?

bu fiyata 12 lik cihaz daha ne olsun fiyatından dolayı alınır gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ısmaılyakar

selam arkadaşlar midea modernstar elegance 12000 btu klima için 1550 tl fiyat aldım sizne nasıl uygunmu tavsiye edermisiniz?

İl ilçe bayi bilgisi nedir hocam. Emsal göstermek isterim sizin fiyatı.

• En sonunda modern star elegance almaya karar verdim. Oda 16m2 ve güneye bakıyor, yalıtım var.Yandaki odaya etki etsin diye kapı açık duracak,koridoru da eklemek lazım. Bu durumda 9000 mi yoksa 12000 mi almalı?Çok fazla soğutmuycam ortamı daha çok nem alsın istiyorum.Fiyat farkı 150 tl,ne dersiniz?

• Modernstarcılar artıyor. 12lik aldım bakalım. Çarşamba bayiye gelecek perşembe falanda montaj olur elektrik davasını bitirebilirsem o da ayrı dert. Umuyorum hepimiz memnun kalırız.

• hayırlı olsun hangi ilden nekadara aldınız ?
  • brosurundeki ses degerlerine bakıyorum. 12 lik olarak is unite iyi ama dıs unite 55 dsb diyor.. benim suan kullandıgım 9luk 54 dsb. arasında bu kadar fark var mıdır?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.