Bildirim
midem berbat
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Maden suyu içmenizi öneririm.. yediğiniz yemek 3 günlük veya üstüyse gıda zehirlenmeside olabilir.. geçmiş olsun.. -
quote:
Orijinalden alıntı: KingKaya95
Maden suyu içmenizi öneririm.. yediğiniz yemek 3 günlük veya üstüyse gıda zehirlenmeside olabilir.. geçmiş olsun..
Yo taze yemek yani kalmış değil akşam yapılan yemek dostum.. Midem sökülene kadar kustum resmen. Bi muz yedim şimdi yatıştırdı, ama acaba üşütmemi yoksa gıda zehirlenmesimi? Taze akşam yapılan yemek bi bende oldu yani gıda zehirlenmesi olsa annemde yedi ondada olurdu diye düşünüyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ne diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: KingKaya95
Maden suyu içmenizi öneririm.. yediğiniz yemek 3 günlük veya üstüyse gıda zehirlenmeside olabilir.. geçmiş olsun..
Yo taze yemek yani kalmış değil akşam yapılan yemek dostum.. Midem sökülene kadar kustum resmen. Bi muz yedim şimdi yatıştırdı, ama acaba üşütmemi yoksa gıda zehirlenmesimi? Taze akşam yapılan yemek bi bende oldu yani gıda zehirlenmesi olsa annemde yedi ondada olurdu diye düşünüyorum...
O zaman büyük ihtimalle mide üşütmesi... Nane-limon mideyi hafifletir.. ayaklarınızıda sıcak tutun.. tekrar geçmiş olsun
-
Teşekkürler dostum, mide üşütmesi olabilir bide biraz fazla kaçırırım hep fazla yerim. Bundanda olabilirmi sence?
evet olabilir sofradan doymadan kalkmak sunnettir ve sagliklidir ayrica yemekten sonra en az 2 saat su icmeni ve baska bi sey ozellikle meyve yemeni onermem gecmis olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: darknesss45
evet olabilir sofradan doymadan kalkmak sunnettir ve sagliklidir ayrica yemekten sonra en az 2 saat su icmeni ve baska bi sey ozellikle meyve yemeni onermem gecmis olsun
Sağol kardeş. Peki gerçekten fazla yemek mideyi bozarmı? Bende zaman zaman kusma olur maalesef. Hayattan bezdiriyor bu durum beni. Çok iştahlıyım yaşta 33 aslında dikkat etme zamanı geldi.
Mideniz üşümüştür büyük ihtimalle. Durum daha da kötü olursa bi doktora danışın. Çok geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Nyan Cat
Mideniz üşümüştür büyük ihtimalle. Durum daha da kötü olursa bi doktora danışın. Çok geçmiş olsun
Teşekkürler ya mide üşütmesi yada çok kaçırdım ondan..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X