Şimdi Ara

midem berbat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yardımcı olun kusa kusa öldüm. Şimdi çok şükür rahatladım kustuktan bi süre sonra. Ama acaba neden olmuş olabilir gıda zehirlenmesimi? Yoksa mide üşütmesimi? Bilemedim yardımcı olun fikirlerinizi esirgemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maden suyu içmenizi öneririm.. yediğiniz yemek 3 günlük veya üstüyse gıda zehirlenmeside olabilir.. geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingKaya95

Maden suyu içmenizi öneririm.. yediğiniz yemek 3 günlük veya üstüyse gıda zehirlenmeside olabilir.. geçmiş olsun..

Yo taze yemek yani kalmış değil akşam yapılan yemek dostum.. Midem sökülene kadar kustum resmen. Bi muz yedim şimdi yatıştırdı, ama acaba üşütmemi yoksa gıda zehirlenmesimi? Taze akşam yapılan yemek bi bende oldu yani gıda zehirlenmesi olsa annemde yedi ondada olurdu diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

quote:

Orijinalden alıntı: KingKaya95

Maden suyu içmenizi öneririm.. yediğiniz yemek 3 günlük veya üstüyse gıda zehirlenmeside olabilir.. geçmiş olsun..

Yo taze yemek yani kalmış değil akşam yapılan yemek dostum.. Midem sökülene kadar kustum resmen. Bi muz yedim şimdi yatıştırdı, ama acaba üşütmemi yoksa gıda zehirlenmesimi? Taze akşam yapılan yemek bi bende oldu yani gıda zehirlenmesi olsa annemde yedi ondada olurdu diye düşünüyorum...

O zaman büyük ihtimalle mide üşütmesi... Nane-limon mideyi hafifletir.. ayaklarınızıda sıcak tutun.. tekrar geçmiş olsun

• Teşekkürler dostum, mide üşütmesi olabilir bide biraz fazla kaçırırım hep fazla yerim. Bundanda olabilirmi sence?

• evet olabilir sofradan doymadan kalkmak sunnettir ve sagliklidir ayrica yemekten sonra en az 2 saat su icmeni ve baska bi sey ozellikle meyve yemeni onermem gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

evet olabilir sofradan doymadan kalkmak sunnettir ve sagliklidir ayrica yemekten sonra en az 2 saat su icmeni ve baska bi sey ozellikle meyve yemeni onermem gecmis olsun

Sağol kardeş. Peki gerçekten fazla yemek mideyi bozarmı? Bende zaman zaman kusma olur maalesef. Hayattan bezdiriyor bu durum beni. Çok iştahlıyım yaşta 33 aslında dikkat etme zamanı geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 aydır midem bulanıyor
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mideniz üşümüştür büyük ihtimalle. Durum daha da kötü olursa bi doktora danışın. Çok geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyan Cat

Mideniz üşümüştür büyük ihtimalle. Durum daha da kötü olursa bi doktora danışın. Çok geçmiş olsun

Teşekkürler ya mide üşütmesi yada çok kaçırdım ondan..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.