Bugün tahlilleri oldum.Ultrasyon ve idrar tahlili yaptı doktor ve bağırsakta sorun var dedi zaten isalsinde başka hiçbir şey görünmüyor dedi yediğin bir şey dokunmuş olmalı dedi ama ben pek tatmin olmadı açıkcası.3 ilaç yazdı kullan bir şeyin kalmaz dedi.Durumu anlattım dedi ilaçlar için bir şey diyemem yazan doktorla konuşmak lazım dedi ama sonuçta uzun zamandır kullanıyorsun ve şikayet yoktu şuan yapacağını düşünmüyorum dedi.Bakalım ne olacak ilaçları kullanalım.Toplam günlük 6 farklı ilacım oldu hayırlı olsun.
Dünden beri ilaçları kullanıyorum fakat durum aynı umarım gelişme olur birkaç gün içinde hiçbir iş yaptırmıyor ders çalışamaz olduk.Beter bir bulantı
quote:
Orijinalden alıntı: ScAnMaN
Arkadaşlar 2 hafta önce midem bulanmaya başladı.Sonra bulantı ile ağrılar ve midede ekşimedelerde mevcut.Sorun bir şey yediğim zaman başlıyor sabah akşam bitmek bilmiyor sanki yediğim bozağımda devamlı.Önce kullandığım ilaçlardanmıdır dedim(3 ilaç kullanıyorum 4-5 aydır sorun yapmıyordu)1 gün komple kesdim yine aynı sorun ortaya çıktı.Normalde şekersiz bol çay içerim.Beslenme düzensiz,son 4 ayda 20 kilo aldım(İlaçların etkisi).Maden suyu günde 2 tane tüketirim,abur cubur felaket tüketirim,hamur işine bayılırım.Hiç boş durmam gün içinde bir şeyler yerim.yarın doktora gideceğim ama bu gece için önereceğiniz bir şey varmı illahlah ettim.Sanki hergün daha beter oluyor ve normal olarak beni çok halsiz ve rahatsız ediyor bir şey yapamıyorum.
En önemli belirtisi 2 hafta içinde uyurken bir ara uyutmayacak şekilde ağrımı veya bulantımı ne yapıyordu bende anlamadım.İlk defa başımdan böyle bir şey geçiyor
Not: Arkadaşlar Dahiliye bölümünemi gideceğim
yoksa hamile misin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme