Şimdi Ara

Midem bulanıyor 2 haftadır(Ne yaptım ise olmadı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 hafta önce midem bulanmaya başladı.Sonra bulantı ile ağrılar ve midede ekşimedelerde mevcut.Sorun bir şey yediğim zaman başlıyor sabah akşam bitmek bilmiyor sanki yediğim bozağımda devamlı.Önce kullandığım ilaçlardanmıdır dedim(3 ilaç kullanıyorum 4-5 aydır sorun yapmıyordu)1 gün komple kesdim yine aynı sorun ortaya çıktı.Normalde şekersiz bol çay içerim.Beslenme düzensiz,son 4 ayda 20 kilo aldım(İlaçların etkisi).Maden suyu günde 2 tane tüketirim,abur cubur felaket tüketirim,hamur işine bayılırım.Hiç boş durmam gün içinde bir şeyler yerim.yarın doktora gideceğim ama bu gece için önereceğiniz bir şey varmı illahlah ettim.Sanki hergün daha beter oluyor ve normal olarak beni çok halsiz ve rahatsız ediyor bir şey yapamıyorum.

En önemli belirtisi 2 hafta içinde uyurken bir ara uyutmayacak şekilde ağrımı veya bulantımı ne yapıyordu bende anlamadım.İlk defa başımdan böyle bir şey geçiyor

Not: Arkadaşlar Dahiliye bölümünemi gideceğim

• JİNEKOLOĞA görün derim
  • kendini yan yatır geçiyor.

not:benimki öyle geçti
  • tebrik ederim hepatit B sin
  • dahiliyeye gideceksin
    hangi ilaçları kullanıyorsun
    hastalığın ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

dahiliyeye gideceksin
    hastalığın ne

Topomax
    Paxil
    İxel kullanıyorum.

Son 7-8 ay içinde birkaç ilaç daha kullandım ama paxil 7 aydır topamax 3 aydır ixel yeni başladım diyebilirim.

Şuan bile yatırmıyor valla 1 haftadır ders çalışamaz oldum geçer dedim hergün daha kötü oluyor nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 25 Kasım 2010; 0:11:54 >
  • ağrımı bulantımı orayı anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 gündür tık yok çok garip
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

ağrımı bulantımı orayı anlamadım

İkiside var ama kusma yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

dahiliyeye gideceksin
    hastalığın ne

Topomax
    Paxil
    İxel kullanıyorum.

Son 7-8 ay içinde birkaç ilaç daha kullandım ama paxil 7 aydır topamax 3 aydır ixel yeni başladım diyebilirim.

Şuan bile yatırmıyor valla 1 haftadır ders çalışamaz oldum geçer dedim hergün daha kötü oluyor nedense.

Yarın dahiliyeye gidersin de eğer şuan dayanamayak gibiysen acile başvurmanda fayda var. Olmadı bulantı ağrını giderirler , sabah rahat rahat gidersin dahiliyeye . geçmiş olsun.
  • Bekir__

İlgilendiğin için çok sağ ol.Yarın bir ilaç verirde rahatlarız umarım valla midemmi bulanıyor,ağrıyor mu nasıl bir hastalık anlamadım,karışık bir şey
  • Abicim seninki mide değil adeta çöp tenekesine cevirmişsin. Ne bulursan yemişsin ve yiyorsun. O midenin bu halde olması pek de anormal değil. Az ye ve düzenli beslen. Yoksa bu gidisle mide midelikten cıkacak ve işkembeye dönecek sen de obez usta gibi olacaksın
  • EneRGy.

Çok haklısın zaten obeze bir adım kaldı.
  • Harbiden boy kilo kaç sizin bende onu merak ettim tek iri olan benmiyim
  • Öncelikle geçmiş olsun. Durumunuz bakteriyel olabilir, Öyle düşünüyorum'ki yakın bir zamanda sizi derinden üzecek psikolojinizi bozacak bir durum yaşadınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN
    EneRGy.

Çok haklısın zaten obeze bir adım kaldı.

Kardeş artık düzenli beslenmenin, sporun ve az yemenin vakti geldi. Anlasılan cok da hareketsiz kalıyorsun. Hayatına biraz düzen katmalısın. Yoksa bu kilolarlar inan bana cok sorun yaşarsın. Bak annem kiloları yüzünden simdi belki günde 15 ilac alıyor. O kiloların hepsi hastalık olarak geri dönüyor.
  • Doktora gitmelisin ama bence ya ilaçlardan yada direkt stresten.
  • bizim eniste mide bulatisi ve mide agrisi sikayetiyle hastaneye gitti kanser cikti, 15 gun icinde adam eridi bi deri kemik kaldi ve rahmetli oldu.

sagligina dikkat et derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tai-chi

bizim eniste mide bulatisi ve mide agrisi sikayetiyle hastaneye gitti kanser cikti, 15 gun icinde adam eridi bi deri kemik kaldi ve rahmetli oldu.

Rahatlatıcı mesajın için çok tşk ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tai-chi

bizim eniste mide bulatisi ve mide agrisi sikayetiyle hastaneye gitti kanser cikti, 15 gun icinde adam eridi bi deri kemik kaldi ve rahmetli oldu.

Hocam o nasıl bir mesaj ya :)
  • bir kere mideni seviyorsan günde iki tane maden suyu kesinlikle içme. öncelikle dahiliye doktoruna görün, gerekli tahlilleri yaptır. şayet bir şey çıkmaz ise sana yukarda yazdığın ilaçları yazan doktora görün(büyük ihtimal nörolog). aldığın ilaçlar pek sık görünmese de mide bulantısı benzeri yakınmalara sebep olabilir. geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.