Şimdi Ara

midesi yananlar, reflü cekenler, gaz sorunu olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
20.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Var mi derttaşım Dertleşelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gaz dedinde bi ismi halledim de gelim

• quote:

Orijinalden alıntı: xsince1910x

Gaz dedinde bi ismi halledim de gelim
    mide yanması için rennie, gaz sorunu için meteospasmyl.
  • 3 gündür benimde çok fena yanıyorrrr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lansor kullan hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinsdy

Lansor kullan hocam
    famodin,famoser.ama bunların üretimi durmuş her yerde bulunmuyor.talcid rennie başlangıçta işe yarar sonradan kesmez.Sonra gaviscon da alabilirsin.Acılı yiyeceklerin yanından bile geçme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinsdy

Lansor kullan hocam
    mayalı yiyecekleri yiyemiyorum. midemde sanki erimiyor. ekmek vs sorun değil de, bazlama tarzı yiyecekler ya da ev yapımı mayalanmış yiyecekler bana sabahlara kadar eziyet ediyor. lokma lokma yediğim gibi gecenin bi körü aynı lokmaları eritmeden kustuğumu bilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maalesef :( gastirit :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman geçer bu beyler ben acıya düşkün adamım

• quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

famodin,famoser.ama bunların üretimi durmuş her yerde bulunmuyor.talcid rennie başlangıçta işe yarar sonradan kesmez.Sonra gaviscon da alabilirsin.Acılı yiyeceklerin yanından bile geçme.

Alıntıları Göster
    Mide yanması kötü bende var sandoz etki etti ilaç tedavisne basladım.Yağlı seyler acı ayran limonata kola filan içme.Ağız kokusuda yapıyor reflü doğal yöntem içinde her 3 saat 1 500 ml su iç bir doktor mahkuma ilaç bulmadıgı için her 3 saat 1 500 ml su vermis ve iyilesmis ünlü bir doktor. Benimde 5-6 .günüm ilaç tedavisinde gavıscon ile hap iyi geldi sadece takılma hissi var boğazda

• Allaha sukur oyle sorunum yok ama arkadasimda var, gece midesi cok yandiginda sekerli su iciyor normal oda sicakliginda olarak baya rahatlattigini soyluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Allaha sukur oyle sorunum yok ama arkadasimda var, gece midesi cok yandiginda sekerli su iciyor normal oda sicakliginda olarak baya rahatlattigini soyluyor
    Abi çok kötü bişey o yanma
  • Allah kimsenin basına vermesin yanıyorum yanıyorum hele

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Allaha sukur oyle sorunum yok ama arkadasimda var, gece midesi cok yandiginda sekerli su iciyor normal oda sicakliginda olarak baya rahatlattigini soyluyor

ben de yapıyorum onu. midem yandığı zaman çay bardağına biraz tuz koyup içiyorum iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRowNie

Abi çok kötü bişey o yanma

Alıntıları Göster
    gece geç vakit yiyip yattığımda ve acı yediğimde oluyor genelde.her zaman evde yurtta farketmez süt bulundururum sırf bu durumlar için.süt gerçekten rahatlatıyor,hemen etki etmiyor ama belirteyim

• Bu sorunu sadece sabahları kalkınca yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

gece geç vakit yiyip yattığımda ve acı yediğimde oluyor genelde.her zaman evde yurtta farketmez süt bulundururum sırf bu durumlar için.süt gerçekten rahatlatıyor,hemen etki etmiyor ama belirteyim

Sütte gaz yapıyor oda fena

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2A10C65E4 -- 20 Ocak 2014; 23:05:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2A10C65E4

quote:

Alıntıları Göster
    bende de gastrit var ama hiç mide yanma falan yok sadece iştahsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2A10C65E4

quote:

Alıntıları Göster
    Lansor,Gavıscon,Rennie,Emedur hepsini içtim. Yıllardır çekiyorum geçmez bu mide
    Gerçi bu son 2 aydır çok rahatım yediğime içtiğime aşırı dikkat ediyorum. Yemeklerin sağlıklı olacak ev yemeği olacak ve çok fazla yemeyeceksin, bu şekil tedavi olmazsın ama kendini rahat hissedersin.
    Midem yanıp bulandığında hemen soda açar ve burnuma kolonya sürüp derin nefes alırım iyi gelir tavsiyemdir naneli sakız çiğne eğer aşırı bulanırsa Rennie içerim ama hap son tercihimdir. Yıllardır çektiğim için bu mide rahatsızlığını bildiklerimi yazdım, korkumdan Endoskopi olmuyorum ama 2,3 haftaya Endoskopi olacağım gibi, eğer olursam editlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baby Blue -- 20 Ocak 2014; 23:18:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

bende de gastrit var ama hiç mide yanma falan yok sadece iştahsızım

Alıntıları Göster
    Gaviscon ligit iyi geliyo
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.