Şimdi Ara

Midnight Club II Windows 7'de çalışmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemi yenileyip Windows 7 yüklediğim günden beri çözemediğim bir sorunum var. Midnight Club II oyununu açıyorum, intro videolarını falan sorunsuzca geçiyor, ana menü de sorunsuz, ancak tam bir yarışa girmek üzere yükleme ekranı gelecekken oyun kapanıyor ve masaüstüne dönüyorum. Bu sorunun XP yüklemek dışında bir çözümü var mı acaba?

• Windows XP modunu denediğimi söylemeyi unutmuşum. Onda da hiç açılmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 23 Mart 2010; 13:16:47 >
  • İşlemci hızıyla oynayan bir program vardı adını unuttum. Onunla tek çekirdeğe indirip işlemci hızını azaltırsan belki açılır.
  • Selam ustalar.
    ben bu oyunun riplisini indirip kurdum denedim. o kadar hızlı dönüyor ki araba inanamazsınız. yoksa yanlış bir oyunu mu oynadım. underground oynayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuazim

Selam ustalar.
    ben bu oyunun riplisini indirip kurdum denedim. o kadar hızlı dönüyor ki araba inanamazsınız. yoksa yanlış bir oyunu mu oynadım. underground oynayın derim.
    Multithreading destekli işlemcilerde XP Dual Core Hotfix'ini yüklemeyince öyle hızlı çalışıyordu. Şimdi konumuz bu değil. Windows 7'de nasıl çalıştırabilirim bu oyunu?
  • @nforcer
    sağol. şu hotfix i bir inceleyeyim.

aklıma 2 seçenek geldi hocam:
    1) ripli formatı win 7'ye kurup oynamayı denemek? (videoları yok ~150 mb .)
    2) oyunu xp kurulu makinada kurup windows 7 kurulu makinaya klasör olarak taşımak (Working Folder Game nasıl ben uydurdum bu ismi).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam cozdunmu sorununu
  • Sonunda çözümü buldum. Şu küçük yama programını oyunun exe dosyasına uygulayınca oyun Windows 7'de çalışmaya başlıyor.
    http://www.nicolaspeople.com/ch3rokeesblog/wp-content/uploads/2008/09/mc2_vista_patch.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Sonunda çözümü buldum. Şu küçük yama programını oyunun exe dosyasına uygulayınca oyun Windows 7'de çalışmaya başlıyor.
    http://www.nicolaspeople.com/ch3rokeesblog/wp-content/uploads/2008/09/mc2_vista_patch.zip

eyv dostum işime yaradı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.