Şimdi Ara

Midrange tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aracıma mobas 800.4 4.80 amfi aldim reis 30 cm subwoofer aldım 4ga kablo seti aldım midrange alicam ama kararsızım oval kendinden tweterli reis m69r minapsam yoksa forx 3080 20 cm mi alsam yardımlarınızı bekliyorum Midrange tavsiyesi Midrange tavsiyesi

• sesten beklenti nedir? kalite mi, yüksek ses mi?
  • Hocam ses olsun elbette ama kaliteli de olsun arabanin on kapilar da kendi hoparloru var gogusde de twetterler var onlar kalacak şu an için ben arkaya koyucam pandizota oval mi 20 cm mi kararsız kaldım ovale daha yakınım çünkü kendisinden twetterli ama aklım 20 cm de gitmiyor defil kararsızım 20 cm forx 3080 alsam tizler yetersiz mi kalır diye düşündüğümden oval reisi mi almaliyim kararsizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoGuSuM

Hocam ses olsun elbette ama kaliteli de olsun arabanin on kapilar da kendi hoparloru var gogusde de twetterler var onlar kalacak şu an için ben arkaya koyucam pandizota oval mi 20 cm mi kararsız kaldım ovale daha yakınım çünkü kendisinden twetterli ama aklım 20 cm de gitmiyor defil kararsızım 20 cm forx 3080 alsam tizler yetersiz mi kalır diye düşündüğümden oval reisi mi almaliyim kararsizi.
    kalite ve yüksek ses istiyorsan Sony 6921 öneririm. kendinden crosoverı mevcuttur. componentin büyüğü ama hepsi bir arada gibi düşünüebilirsin. bu kolonların 1 çifti ile, adam gibi yapılmış mdf litreli kabin ile subwoofera dahi ihtiyacın olmadan 2 hoparlör ve 2 kanal amfi ile yeterli seviyede müzik keyfi alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 11 Kasım 2022; 11:37:37 >
  • Hocam güzel ama çok pahalı forx 3080 alicam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.