Şimdi Ara

Miele Çamaşır makinesi indirimde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu ürün sizce alınır mı? İndirime girmiş. Fikriniz nedir?
    Wsd 123 8 kg 1400 devir bir cihaz
    5522 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hab_gs1905 -- 17 Haziran 2020; 13:32:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuçta miele. Kalitelidir tabii ama bu fiyat için çok boş bir makine hem de çelik kazanlı değil diye biliyorum. Bunun yerine electrolux ew8f2166ma hem servisi hem yedek parçası mieleden daha ucuzdur hem de daha geniş daha fonksiyonel bir makineniz olur.

• denizata06 D kullanıcısına yanıt
    Abi sağolasın cevabınız için
    Belli ki anlıyorsunuz
    Çelik kazan falan benim dikkat ettiğim hususlardan değildi
    Electrolux için makine iyi ama geri hizmetleri berbat diyorlar
    Siz memnun musunuz
    Bursa da kullanacağım
    2166 iyi mi bir de 3145 mi ne var onu da övüyorlar

• hab_gs1905 H kullanıcısına yanıt
    Hocam buhar özelliği, jet püskürtme gibi özellik arayışında değilsen 3146 en iyi fiyat/performans ürünü.

İnternet üzerinde araştır ben kötü yorum göremedim bu makina ile ilgili.
    He servis'in kurulum için 1 hafta sonra geldiği, veya satılan onca cihazda 1-2 sıkıntı çıkmış.
    Ki çok normal.

Electrolux EW6F3146EB bence özelliklerine göre alınabilecek en iyi makine.
  • hab_gs1905 H kullanıcısına yanıt
    Büyükşehirde sorun yaşayacağınızı sanmam. Servisle ilgili. Ayrıca karşılaştırılan makine miele olunca servis hizmetinde daha rahat olursunuz. Bir kere aktivasyon için para bile ödemezsiniz. Onun yerine ek garanti için bütçe ayırırsınız. 2166 pm inverter ve daha gelişmiş miktar otomatiği sujeti gibi birçok fonksiyonla dolu gelen bir makine. 3146 daha basit ama temel ihtiyaçların tümünü karşılayacak bir model. Motoru farklı ama yine de sessiz. Gerçi iki motorun bana kalırsa arasındaki fark çok büyütülecek bi fark değil ama daha sessiz ve stabiliteyi artırıyor. Sonuçta her ikisi de iyi makine brnim gönlüm 2166 dan yana. Ben ise bosch waw2856xtr kullanıyorum. Tamamen bağımsız bu konudan :D

• Miele 8 kiloluk modellerde paslanmaz çelik tamburu olmayan yok diye biliyorum. Dümdüz bir makine, su püskürtme-buharla ovalama gibi tatavalara girmez. Program bittiğinde sesli uyarı bile vermez, çünkü dünyanın en zor şeyidir makineye sesli uyarı koymak(!). Yıkar, durular ve sıkar. Nettir. İyi yıkar, iyi durular, muadil makinelere göre daha ağır olduğu için de efsane sıkar.

Varlığını unutturan bir makine almak istiyorsanız, kendinizi şımartmak istiyorsanız özelliklerini iyi araştırmak kaydıyla alabilirsiniz.
  • Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wsd123 hakkında bilgi sahibi olan alınabilir bir makinamı yoksa işe yaramaz mı ?
  • Miele gerçekten sağlam bir makine bütçesi olanlar için tek alternatif olmalı giriş seviyesi makinelerinde pek özellik olmasa da oldukça dayanıklı makinedir sıkma da makine oynamıyor bile diğer alman markaları yanın da hava civa kalır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.