Şimdi Ara

Miele çamaşır makinesinden anlayanlardan yardım tavsiye istiyorum. ( Miele alındı ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

BSH daki en üst model çamaşır makinası bu şuan.

Miele Siemens kıyası değil elbette fakat 150000 tl bütçeniz var bu bedelle Passat alabiliyorsunuz, Passat gayet iyi bir araç ama aklımızda da Mercedes var diyelim fakat aynı paraya Mercedes te pekte iyi diyemeyeceğimiz giriş C kasa bir araç alıyorsunuz aslında olay tamamen bu :)

Maalesef Miele fiyatları bence aşırı yüksek. ve şirket öyle bir çalışıyor ki uyguna alma şansınız ancak teşhirden alırsanız oluyor ki teşhiri bile Siemensin kapalı kutusu kadar fiyatlara.

Bu kıyası iyi yapmak gerek. Ben şahsen bir çamaşır makinasına 5000 tl verilmesine karşıyım..

Ekonomik ömür diye bir şey var makinanız 25 yıl sonra çalışıyor olsa dahi artık onu kenara kaldırıp atacaksınız illaki, çünkü size ya çok sesli ya çok fazla elektrik tüketen bir cihaz haline gelecek gözünüzde. Mercedes aldığınız da 50 yıl kullanacakmısınız :) bence hayır.

Düşünürseniz yardımcı olurum. Saygılar.

• shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Söyledikleriniz çok mantıklı hocam. Açıckası kararsızım son sözü ailem vericek ben onlar ıcın araştırıyorum bunları aynen aileme de okuyacagım hocam. Siemens alırsak , sizden aldıracagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

WM14Y862TR - 3015
    WM14W560TR - 2160 tl şuan.

Harika fiyatlar Serdar Bey. Süpersiniz
  • Merhaba.

ben de 2011den beri bosch was serisi idos kullanıyorum. O zamanlar idoslu modelleri yeni çıkmıştı. Ben de bir heves idoslu model aldım. O zamanlar bu makine, bosch-siemens grubunun en üst modeliydi. Fiyatını da uygun alma şansım olduğu için idos özellikli aldım. Ama sıvı deterjan, özellikle beyazlarda çok başarısız. Bunu itiraf etmem lazım. 2 yıldır da beyazlarda sıvı deterjan kullanmıyorum.

Ayrıca, aldıktan kısa bir süre sonra anakartı bozuldu ve değiştirildi.

2 defa, sıvı deterjan tıpaları yalama yaptığı için, deterjanlar tanktan sızdı. Makinenin içi, banyo zemini falan hep deterjan doldu. Servis gelip tıpaları değiştirdi. Makinenin ön kısmını açtırtıp, deterjan sızan yerlerini de temizlettim servise. Garantisi bitice aynı durum başıma gelir korkusu var şu an.

Bence, miele de alsanız, bosch da alsanız, sıvı deterjanların kullanışsızlığı nedeniyle, bu özellikli bir makine almanıza gerek yok. Şu an bosch ya da siemenste WAY serisi ve idoslu olmayan bir model varsa onu, mielede de sıvı deterjan tanklı olmayan bir modelini alın.

Bu arada makinemin yıkama ve durulamasından çok memnunum. Özellikle beyazlarda, Arielin dağ esintisini, paketin üzerinde yazan miktarın yarısı kadar kullanıyorum. Hem de 40 derecede, çok iyi yıkıyor. Ama bu deterjanın mı makinenin mi çok iyi olmasından kaynaklı, bilmiyorum tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 7 Nisan 2017; 22:52:36 >

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Teşekkur ederım çok faydalı bılgıler vermıssınız. Mıele alırsam bu özellıgı almayacagım power wash ozellıgı olanı alacagız. Açıkcası gonlum mıele de, o kadar yorum okudum hıc kotu bır sey yazmıyorlar. ama ıste aralarında 2.000 tl fark var ama bır kere alınıyor almısken mıele alalım kafasındayım.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Şunu da dikkate almanızı öneririm. Miele her ne kadar çok çok kaliteli ürünler üretse de, servislerinin çok iyi olduğunu okusam da, sonuçta bunlar kul yapısı cihazlar. Ve bozulma ihtimalleri var. Ve mielenin yedek parça fiyatları da, cihazları gibi paya pahalı :S

Benim gönlümde de hep miele vardır ama. O ayrı. Hele o tiptronik mi supertronik mi bi modeli vardı. Eğik panelli. Araba izler gibi onu görmeye giderdim bayiye :)

sanırım şimdi onun yerini, WMV960 WPS PWash&TDos XL Tronic modeli almış... 10,500 TL'cik :)
    Orası oyle hocam ama cok dayanıklı dıyorlar, artık bakıcaz valla zor karar ama mıele agır basıyor.

Bu modelı dusunuyoruz:
    shop.miele.com.tr
    Miele Online Shop
    http://shop.miele.com.tr/wda-200-camasir-makinesi
  • Felice Forte F kullanıcısına yanıt
    Bizim işimiz bu biliyorsunuz :)
  • Yardım eden herkese teşekkur ederım. Pazar günü Miele WKF 121 WCS PW aldık, şuan ilk yıkamamızı yapıyoruz.

Miele çamaşır makinesinden anlayanlardan yardım tavsiye istiyorum. ( Miele alındı )
    Miele çamaşır makinesinden anlayanlardan yardım tavsiye istiyorum. ( Miele alındı )

Hayırlı olsun..güle güle kullanın....
    Teşekkur ederım, Allah ısteyen herkese nasıp etsin guzel duygu.
    Güle güle kullanın,hayırlı olsun. Ne kadara aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hector81 kullanıcısına yanıt
    Teşekkur ederım daha iyilrei sizin olsun 5.100 tl ye aldık.
  • Sonrasında tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2 gündür kullaanıyoruz çok memnunuz yıkaması sesi filan süper. Asıl fark 10- 20 yıl sonra ortaya cıkar sonucta bunu alanlar uzun omurlu oldugu ıcın alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Yardım eden herkese teşekkur ederım. Pazar günü Miele WKF 121 WCS PW aldık, şuan ilk yıkamamızı yapıyoruz.

Hayırlı olsun tank gibi makine güle güle kullanın

• Felice Forte F kullanıcısına yanıt
    Teşekkur ederım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.