Bildirim
Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi (50. sayfa)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SGEF3 alın -
Aynı şekilde ben de almıştım (Teknosa'dan). Şu anda boru, başlık ve sapta sorun var ve bu yüzden kullanılamıyor. Almaya kalksam 500TL 'yi buluyor. Ben de burada tavsiye edilen süpürgelerden aldım mecburen -
-
Uzak durun. Ara/eski model motor. Performansı 890 wattlık güncel motor kadar iyi değil. AB etiket değerinde güncel 890 wattlık cat&Dog dan geride. -
Cat Dog modelinin torbalarinda suan icin indirim varmi? -
Teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: ezgin_kral
Uzak durun. Ara/eski model motor. Performansı 890 wattlık güncel motor kadar iyi değil. AB etiket değerinde güncel 890 wattlık cat&Dog dan geride.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam hocam fantom p1200 onerdiniz hep ben simdi du2000 gordum yeni model mi yoksa p1200 daha iyimi sizin dediğinizi almak istiyorum
du2000 i görmedim. Şimdi siz söyleyince baktım. p1200 ün isim değiştirmiş hali gibi. Sonuçta ucuz ve dandik süpürge. Biz hala mutfakta kullanıyoruz ve fiyatına göre çok memnunuz. Şarjlı delonghi vardı; artık hiç kullanılmıyor. Şarjla uğraşmak bıktırıcı. Bir de o kadar para vermiştik delonghi ye...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 4 Ağustos 2019; 21:15:8 > -
bir kaç yorumunda p1200 kullananlar yazmış sesi daha azalmış demişler başka fark göremedim -
Fark olacağını sanmam. Dandik mal. Alın unutun... -
C3 cat and dog modelinde tutamakta açma kapatma düğmesi var mı? Yaklaşık 20 sayfa okudum ama bilgi göremedim, paylaşıldıysa affola. İnceleme videolarında orda bir on-off düğmesi görülüyor ama hiçkimse kullanmadığı için o düğmenin işlevini anlamadım.
Bir de torbasız olan cx1 modeli ile arasında kaldım. Ömür boyu hepa filtre olması ve filtre değiştirme derdi olmaması cazip geldi sanırım. Başka farkı var mı veya fiyat farkına değer mi bilemedim.
C3 complete parke modelini kullanıyoruz şu an. Evdekiler gayet memnun. Evde toz oranı gayet azalmış durumda.
Garanti uzatma için miele 'yi aradım. Bana şu seti almam gerektiğini söylediler :https://shop.miele.com.tr/Miele HyClean 3D GN 16'lı Toz Torbası Konfor Paketihttps://shop.miele.com.tr/miele-hyclean-gn-16li-toz-torbasi-konfor-paketi
389₺ fiyatı var, bana çok pahallı gibi geldi süpürgeyi 1100₺ gibi bir fiyata aldığımızı düşünürsek. İçinden çıkan torbalar 1-2 sene gidecek gibi tahmin ediyorum buraya yazılanlardan. Yan sanayi torbalar ondabir fiyata geliyor ama kaliteleri, toz kaçırmaları nasıldır bilmem. Ayrıca set içinden filtre çıkma avantajı var ama onun için de adaptör ayarlamak gerekiyor.
Sonuç olarak bu parayı verip almak sizce mantıklı mı, ne yapmak gerek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
SBD 660-3 süpürge başlığı ve STB 305-3 Turbo fırça İLE
Miele Blizzard CX1 Cat&Dog Powerline 890W Kırmızı - SKCF3
2600 TL MANTIKLI -
Miele Blizzard CX1 Excellence EcoLine SKCP3 550W Toz Torbasız Süpürge
2200 TL
Miele Blizzard CX1 Parquet EcoLine SKCP3 550W Toz Torbasız Süpürge
2220 TLwww.makroreyon.comÜrünlerElektrikli SüpürgeMiele153 00 011153 00 011Miele Blizzard CX1 Excellence EcoLine SKCP3 550W Toz Torbasız Süpürgehttps://www.makroreyon.com/miele-blizzard-cx1-excellence-ecoline-skcp3-550w-toz-torbasiz-supurgewww.makroreyon.comÜrünlerElektrikli SüpürgeMiele153 00 006153 00 006Miele Blizzard CX1 Parquet EcoLine SKCP3 550W Toz Torbasız Süpürgehttps://www.makroreyon.com/miele-blizzard-cx1-parquet-ecoline-skcp3-550w-toz-torbasiz-supurge
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 12 Temmuz 2019; 11:44:28 >
-
Torbalı ve torbasız miele lerde sadece cat&dog serilerinde extra turbo başlık set içinde geldiğinden tercih edilmeli. Diğer modellerde turbo başlık olmadığından; 690 TL turbo başlığı ederini hesaptan düşmeniz gerekir.Yani Cat&Dog serisi yerine başka bir miele modelini tercih etmek için en az 700 TL daha ucuz fiyat görmelisiniz. -
Hocam, tutamaktaki düğme ile ilgili bir bilginiz var mı?quote:
Orijinalden alıntı: KaFKa
C3 cat and dog modelinde tutamakta açma kapatma düğmesi var mı? Yaklaşık 20 sayfa okudum ama bilgi göremedim, paylaşıldıysa affola. İnceleme videolarında orda bir on-off düğmesi görülüyor ama hiçkimse kullanmadığı için o düğmenin işlevini anlamadım.
Bir de torbasız olan cx1 modeli ile arasında kaldım. Ömür boyu hepa filtre olması ve filtre değiştirme derdi olmaması cazip geldi sanırım. Başka farkı var mı veya fiyat farkına değer mi bilemedim.
düğme olmaması lazım. -
Miele Complete C3 Limited Edition PowerLine 890W - SGSF3'ü geçen yılki güzel indirimden almıştık ve sıkıntısız kullanıyoruz. Oldukça memnunuz.
Tutamak kısmında açma kapama özelliği yok.
Emiş gücü gayet başarılı hatta bir çok alanı süpürürken en düşük ayar (PERDE MODU)'da kullanıyoruz.
Yalnız halı üzerinde rahat hareket etmiyor, nedenini bir türlü anlayamadım. Genelde ucunu havaya kaldırıp ikinci bir yere koyma şeklinde kullanıyoruz bu da garip bir ses çıkarmasına ( emici ucun yerle temas sesi) neden oluyor, kullanan yada bu konuda fikir beyan edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. -
Turbo başlık olmadan halıda kullanmak çok zor. Neredeyse tüm markaların standart başlıkları halıya tutunma yapıyor. Tek ve kalıcı çözüm turbo başlık almak bence.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X