Şimdi Ara

Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.582
Cevap
55
Favori
146.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Miele C1 Classic Elektrikli Süpürge 599 TL (Piyasası 1050-1200 TL)

27 Mart'tan itibaren Bim mağazalarına geliyor.

Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi
  • Bu modeli alıp extradan turbo ayak alabilirmiyiz? Modeller arası ayak ve boru bağlantı yerinde uyumsuzluk yaşanırmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atomkarınca2

Bu modeli alıp extradan turbo ayak alabilirmiyiz? Modeller arası ayak ve boru bağlantı yerinde uyumsuzluk yaşanırmı?
    Amerikada STB 305-5 turbo başlıkla satıyorlar
    www.amazon.com
    Amazon.com - Miele Classic C1 Turbo Team Canister Vacuum Cleaner -
    https://www.amazon.com/Miele-Classic-Canister-Cleaner-Mystique/dp/B07P97JJNZ

Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi

• ezgin_kral E kullanıcısına yanıt
    Peki toz torbalarda model farklılıkları sözkonusumu? Yani torbalarda uyumsuzluk yaşanırmı?

• Atomkarınca2 A kullanıcısına yanıt
    C3 lerde kullanılan GN tipi 4,5 lt lik torbalar ile
    bazı C1 ve bazı C2 lerdeki FJM tipi 3,5 lt lik torbaların ağız kısımları aynı
    sadece hacimleri değişik

C3 e yanlışlıkla FJM alırsanız hacimden kaybedersiniz, ekonomiden kaybedersiniz
    Ama fjm kullanan C2 ye GN takarsanız (daha büyük hacimli) ne olur bilmem.

En doğrusu bir kere zahmet edip
    aldığınız süpürgenin torba modelini tespit edip hep onu almak olur
    Teşekkürler

Hocam çok uzun zamandır konuyu takip ediyorum. Bugün itibari ile ikinci defa supurgemiz bozuldu, tekrarda 5 TL dahi vermek istemiyorum. Miele c3 cat and dog kararlaştırmıştım lakin şu anda maddi olarak pek rahat değilim o sebeple BIM e gelen C1i almayı düşünüyorum fiyat avantajı dolayısı ile (fiyatı bin TL olsaydı kendimi zorlar c3 alırdım) geçmiş yorumlarda geçmiştir ama ben kaçırmış olabilirim. C1 modeline acaba bu arnicanin Turbo başlığı takılabilir mi fikriniz var mı?
    Ve de son olarak bana şu öneride bulunur musunuz kardeşim +1500 daha ver git C3 Cat and dog al dermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOOOOOOOOOO -- 19 Mart 2020; 17:19:51 >
  • BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt
    Başka başlıkların uyumunu bilmiyorum, o kadar fiyat farkı varken de rahatlıkla şunu alın diye bir yorum yapamam maalesef.

Çünkü bu kadar fiyat farkı olunca cevap teknikten çok ekonomik olur.

Tabii ki Turbo başlıklı, güncel 890 wattlık C3 Cat&Dog tüm torbalılardan ve o C1 (giriş seviye) kasa, 800 watt, eski seri motorlu ve en basit standart başlıklı mieleden daha üstün.
    Ama fiyat meselesi tamamen bütçe ile alakalı. Sadece siz karar verebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 19 Mart 2020; 17:52:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezgin_kral

Başka başlıkların uyumunu bilmiyorum, o kadar fiyat farkı varken de rahatlıkla şunu alın diye bir yorum yapamam maalesef.

Çünkü bu kadar fiyat farkı olunca cevap teknikten çok ekonomik olur.

Tabii ki Turbo başlıklı, güncel 890 wattlık C3 Cat&Dog tüm torbalılardan ve o C1 (giriş seviye) kasa, 800 watt, eski seri motorlu ve en basit standart başlıklı mieleden daha üstün.
    Ama fiyat meselesi tamamen bütçe ile alakalı. Sadece siz karar verebilirsiniz.
    Hocam birde şimdi ilk sayfaya tabloya baktım 800w modeller için muhtemel Çin üretimi yazıyor ben vazgeçtim.

900 watt altı olduğu için AB yasağı kapsamında değildi. Eski seri (eski ekonomik model, ilk A enerji ratingli miele motoru idi) de olsa üretilip satılma olasılığı olabilir.

Altındaki etiketi görmeden emin olmak pek mümkün değil.
    Hocam Webdensiparis adlı satıcıdan 2098 TL ye C3 Cat Dog aldım inşallah pişman olmam.
    Ben sizin yorumlarda bahsettiğiniz bu filtre tutucuyu nerden alabilirim
    Vede 16li toz torbası alımında gardanti 5 yıl kampanyasına katılabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim

C3 kasaya uygun filtre tutucuyu direkt Miele Türkiye'ye ulaşıp satın almanız lazım.

16 lı torbaya garanti uzatımı işini
    süpürge ile aynı işyerinin faturasında olmalı gibi saçma bir metotla zorlaştırdılar. Aynı yerden almanız lazım.
    Son ve güncel bilgiyi yine miele Türkiye'ye telefon ederek öğrenebilirsiniz
  • Arkadaşlar merhaba. Miele süpürge bakıyorum. Halihazırda philips marathon fc9924 kullanıyorum fakat canımı sıkmaya başladı. İstikrarsız cihaz. 3-4 ay önce kumanda başlığı bozuldu sonra kendi kendine düzeldi. 10 gündür de motor açılırken 3 kere ışıkları yanıp sönüyor ve vakum gücü yarı yarıya düştü. Filtrelerini de değişmeme rağmen motor sıkıntısı var sanırım servise vereceğim. 2.5 yıldır kullanıyorum henüz. 900 lira gibi bi paraya almıştım uygun kampanya yakalayıp lakin önceden çok memnunken artık sinirimi bozuyor. Evde 1 adet kedimiz var. Özelliklle mevsim geçişlerinde çok tüy döküyor. Philips e turbo başlıkta almadığım için halılardan güzel toplayamıyor. Bu sebeple Miele Cat&Dog serisine yöneldim. Birkaç sorum olacak sizlere müsadenizle.

1-) Miele Blizzard Cx1 Cat&Dog ile C3 Cat&Dog arasındaki fark nedir ? Hangisini tavsiye edersiniz?

2-) Toz torbasız bana hep pratik gelmiştir ama forumdan arkadaşlarda toz torbalı öneriyor bunun sebebi nedir?

3-) Siteler arasında inanılmaz fiyat farkı var ? Resmi olarak hangi kanaldan alınması daha iyi olur? Satıcı farkeder mi?
    Teşekkürler şimiden

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    1)
    Torbasız daha pahalı ama masrafı sıfıra yakın.
    Ömür boyu hepa filtresi -kendini temizleme fonksiyonlu- var. (Kullanım kılavuzuna göre kullanırsanız)
    Turbo başlık ve motoru diğeriyle aynı.
    Standart başlığı daha yeni.

Torbalı daha ucuz ama torba masrafı var.
    B sınıfı hava emisyonu yeterli olursa toz torbası kutusundan çıkan filtrelerle maliyetiniz sıfır olur. A veya Hepa isterseniz filtreleri pahalı. Ben B sınıfı bedava filtreleri kullanıyorum.
    Turbo başlık ve motoru diğeriyle aynı.
    Standart başlığı eski tip.

Ben daha hijyenik bulduğumdan torbalı alıp kullanıyorum evimde ve ailemde. Süpürgenin toz haznesi ile uğraşmayı sevmiyorum.

2) Torbalılar bence daha hijyenik, pratik ve 3 ay hiç bakmıyorsunuz. 3 ayın sonunda 1 dakikada tozu görmeden değiştiriyorsunuz. Torbasızlardaki haftada bir tozu döküp 1-3 ayda bir hazneyi yıkamak gibi değil.

3) Miele Cat&Dog lar (tüm C3 serileri ve pek çok C1-C2 gibi) sadece Almanyada üretiliyor ve hepsini Miele Türkiye getirtiyor. En ucuz yerden alın. Bayii v.s. hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 23 Mart 2020; 12:22:0 >

Hocam sanırım iki model arasındaki ana fark toz torbası. Peki malzeme kalitesi, tutma yeri, tuşları veya temizlik özelliklerinde hiçbir farkları yok mu ?
    Edit: içerisinden çıkan başlıklar, tekerlek mekanizmaları, kablo uzunluğu, elden kumanda vs gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyponsoinage -- 23 Mart 2020; 12:55:24 >
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    https://shop.miele.com.tr/
    Miele Blizzard CX1 Cat&Dog Powerline 890W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge
    https://shop.miele.com.tr/miele-blizzard-cx1-cat-and-dog-powerline-890w-toz-torbasiz-elektrikli-supurge

https://shop.miele.com.tr/
    Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine 890W Elektrikli Süpürge - SGEF3
    https://shop.miele.com.tr/miele-complete-c3-cat-dog-powerline-890w-elektrikli-supurge

detaylı yazıyor. okuyup karşılaştırabilirsiniz.

Teşekkürler cevaplarınız için
    alimurat34 A kullanıcısına yanıt
    Hocam peki garanti uzatımını sonrasında bir belge veriyorlar mı yoksa sadece sözlü olarak mı teyitliyorlar

Hocam birde biz ürünü kurduk çok şükür hiçbir sıkıntı yok gözlemleledigimiz, lakin bu teleskopik tabir edilen demir boruda uzatıp kısaltmaya yarayan bölümde sallayınca çit çit diye çok hafif bir ses geliyor acaba bu normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOOOOOOOOOO -- 25 Mart 2020; 22:52:39 >
    Benim bildiğim sadece kendi sistemlerinde kayıt ediyorlar.
    Hem bu soruyu hem de borudaki durumun normal olup olmadığını Miele Türkiye'ye sorarsanız daha iyi olur. Bendeki model Limited Edition. Bazı kısımları farklı olabilir.

216 6871800–513 info@miele-tr.com
    Ezgin hocama çok saolun servisten ziyade forumdaki diğer kullanıcı arkadaşlara sordum aynı şekilde olduğunu söylediler ben size yine mahcubiyetimle birlikte bir soru daha soracağım
    Bu BİME gelecek c1 kasanın teleskopik borusu hortumu giriş yuvası C3 ile aynı mıdır bir fikriniz var mı?

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.