Şimdi Ara

Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.582
Cevap
55
Favori
146.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konu çözülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RızaAkın14 -- 6 Nisan 2020; 17:29:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

Merhaba,
    arkadaşlar 8 Yıllık Miele S5211 süpürgemiz için Süpürge başlığı, fırçası almak istiyorum.
    Lakin "SBD 285-3 AllTeQ Yer Fırçası" olarak geçen ürün 499 TL.
    Bu nasıl bir fiyat politikasıdır? Anlamak mümkün değil. Bu fiyata 100 TL daha ekleyip Bim den sıfır süpürge alınabiliyor.

Tamamen aynı durumdayım. Supurgeavm sitesnden arnica turbo başlığı adaptörle uydurup almayı düşünüyorum

• Arkadaşlar merhaba bende miele cat&dog c3 süpürge mevcut lakin bu toz torbası olayına çıldırmış durumdayım. Bazen Bi açıyorum toz torbasının dışana taşmış filtreye girmiş oluyor. Aldığım toz torbaları evet orjinal değil çünkü orjinal çok pahalı bunları da süpürge marketten aldım. Bir diğer sorum da aşağıda attığım toz torbasını o mavi yeri yanındaki çentiğin üstünde mi olacak yoksa altında mı? En sağ ve soldaki mavi çentikklerden bahsediyorum. Resimde 2 şekilde de attım. Sonuç olarak artık bıktım bu süpürge işinden canım sıkılmaya başladı siz ne tavsiye edersiniz??

Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi

Miele Nilfisk Electrolux Usorigindb Philips 9194 Elektrikli Süpürge Testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviyildizinoglu -- 29 Mart 2020; 16:20:27 >

• maviyildizinoglu kullanıcısına yanıt
    İnanılmaz kötü bir torbaymış aldığınız yan sanayi.
    1) Yaylı kapağı yok, açık
    2) Çok küçük. Orijinali ise 4.5 lt.
    3) Kumaşının orijinal miele torbadaki yüksek filtrasyon özelliği hiç yok.
    4) İçinde tozu torba içine homojen dağıtan elastik bantlar yok.
    5) Sıradan bir bez olduğu için hava akımının gücünü orijinal torbadan daha çok azaltıyordur.

Bunun sonucunda olacaklar:
    1) Önce toz kompartmanına sonra da motor tarafına tozlar hızla dolar
    2) Hava emisyonunuz berbat olur, toz soluyup durursunuz.
    3) Motor ömrünüz kısalır
    4) Muhtemelen garantiyi de kaybedersiniz
    5) Performans düşer
    6) Torba çok erken dolacağı ve süpürge tüm performans/hijyen değerlerini kaybedeceği için, torbayı ucuza almış olmanız bile sizi zarardan kurtaramaz
    7) Mielenin getireceği tüm performans ve konforu kaybedersiniz

Miele alıp bu kadar kötü bir yan sanayi torba kullanacağınıza
    sıradan bir torbalı süpürge alıp onun görece daha ucuz torbalarını kullansaydınız çok çok daha iyi olurdu.

Önerim:
    1) Orijinal torba alın. Bir kutu (4 torbalı) 1 yıl gidiyor. 4 yıllık (16 torbalı) setler de var.
    2) Toz torbasının olduğu kompartmanı iyice temizleyip silin
    3) Motor çıkışı (hava çıkışı) filtresini yuvasından çıkarın. Yuvanın olduğu yeri iyice temizleyin.
    4) Toz torbası yokken, motor giriş ve çıkış filtreleri takılı değilken, süpürge toz haznesi açıkken bir süre boşta çalıştırın. Mümkünse bunu balkonda yapın. Sonra yeniden ve iyice silin.
    5) Yeni aldığınız orijinal toz torbası kutusundan çıkacak; motor öncesi filtreyi çıkarın. Toz torbasının içine konulduğu bölümde olan motor öncesi filtresini değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 29 Mart 2020; 16:50:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RızaAkın14

Konu çözülmüştür.
    Konu çözülmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOOOOOOOOOO -- 6 Nisan 2020; 17:42:20 >
  • BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt
    Konu çözülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RızaAkın14 -- 6 Nisan 2020; 17:29:49 >
  • maviyildizinoglu kullanıcısına yanıt
    Çok yazık etmişssin makinana çok,
    Orjinal torbalar 50 tl civarıydı yakın zamana kadar şuan indirimle 8 tanesi 140 tl,
    Neresi pahalı bunun,
    Eğerki içine çer çöp çekmez isen görevini yaparsa süpğrge sadece toz vb, lerini çekerse 4 adet xl torba 1 yıl çok rahat gider,
    Bir yıllık torba parası şuan 70 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: ezgin_kral

İnanılmaz kötü bir torbaymış aldığınız yan sanayi.
    1) Yaylı kapağı yok, açık
    2) Çok küçük. Orijinali ise 4.5 lt.
    3) Kumaşının orijinal miele torbadaki yüksek filtrasyon özelliği hiç yok.
    4) İçinde tozu torba içine homojen dağıtan elastik bantlar yok.
    5) Sıradan bir bez olduğu için hava akımının gücünü orijinal torbadan daha çok azaltıyordur.

Bunun sonucunda olacaklar:
    1) Önce toz kompartmanına sonra da motor tarafına tozlar hızla dolar
    2) Hava emisyonunuz berbat olur, toz soluyup durursunuz.
    3) Motor ömrünüz kısalır
    4) Muhtemelen garantiyi de kaybedersiniz
    5) Performans düşer
    6) Torba çok erken dolacağı ve süpürge tüm performans/hijyen değerlerini kaybedeceği için, torbayı ucuza almış olmanız bile sizi zarardan kurtaramaz
    7) Mielenin getireceği tüm performans ve konforu kaybedersiniz

Miele alıp bu kadar kötü bir yan sanayi torba kullanacağınıza
    sıradan bir torbalı süpürge alıp onun görece daha ucuz torbalarını kullansaydınız çok çok daha iyi olurdu.

Önerim:
    1) Orijinal torba alın. Bir kutu (4 torbalı) 1 yıl gidiyor. 4 yıllık (16 torbalı) setler de var.
    2) Toz torbasının olduğu kompartmanı iyice temizleyip silin
    3) Motor çıkışı (hava çıkışı) filtresini yuvasından çıkarın. Yuvanın olduğu yeri iyice temizleyin.
    4) Toz torbası yokken, motor giriş ve çıkış filtreleri takılı değilken, süpürge toz haznesi açıkken bir süre boşta çalıştırın. Mümkünse bunu balkonda yapın. Sonra yeniden ve iyice silin.
    5) Yeni aldığınız orijinal toz torbası kutusundan çıkacak; motor öncesi filtreyi çıkarın. Toz torbasının içine konulduğu bölümde olan motor öncesi filtresini değiştirin.
    Hocam ben bu torbayı süpürgesepetinden aldım ne bileyim bu kadar kötü torba göndereceklerini

• Ayrıca nasıl 4 torba 1 yıl gidiyoo onu da anlamış değilim ben rahat ay da 1 doldururum bu torbayı :))

• Merhaba arkadaşlar sizden bir yorum rica edicem Electrolux 2 cihazdan hangisini önerirsiniz.aralarındaki farkları yazıyorum;
    1- EPF62IST : 700W.Hepa filtre var yazmışlar. Standart başlığa ek olarak parke başlığı var.
    2-EPF61RRT :800W. Hepa yok yazılmış.
    Aralarında 10₺ fiyat farkı var. Yani fiyatı gözardı edersek hangisi alınır?

• Konu çözülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RızaAkın14 -- 6 Nisan 2020; 17:30:17 >
  • RızaAkın14 R kullanıcısına yanıt
    Miele yetkililerine zaten bir ricada bulunuyorsunuz, parça teminine yönelik mesala filtre tutucu için bana bulunduğum ilde Miele servisi numarası veriyorlar, neyse adamları arıyorsun, adam ömründe hiç Miele süpürge görmemiş, nese önemsemiyorsun adamdan parça fiyatı isitiyorsun döneceğiz diyorlar ne dönen var ne başka birsey,
    siz bu konunun üstüne gidin gerekli yerlere başvurun neticesini ve süreci hem bu forumda hem şikayetvar da paylaşın hiç değilse insanlar bilgilenmis olurlar. Sonuçta yetkili satıcımız dedikleri ürünü almaya teşvik ettikleri kurumlara bir yaptırımları olmalı süreci takip etmeliler başlarından savmamaları lazım.

Miele cat dog torbalımı torbasızmı önerirsiniz.oğlumda alerji olduğu için nelfiks tavsiye edenler var bu marka nasıldır yardımcı olurmusunuz
  • mefa M kullanıcısına yanıt
    RızaAkın14 R kullanıcısına yanıt
    Hocam @RızaAkın14 arkadaşımızın yaşadığı sıkıntılar ve Mielenin yetkili satıcımız dediği firma ile ilgili başından savması servis ağı vb. Şeylerle ilgili bende iki adet Miele süpürge olmasına rağmen yorum yapmayacağım, ezgin hocamız daha bilgili o yardımcı olacağı kanaatindeyim.

Torbasızların en temel problemi olan; toz haznesini en az haftada bir boşaltırken
    etrafa toz dağıtma riski
    sizin için de bir risk teşkil ediyorsa torbalı C3 Cat&Dog + Miele hepa filtre öneririm.

Torbasızlardaki toz boşaltma işlemi sizin için risk değilse
    Torbasız Miele CX1 Cat&Dog da ömür boyu hepa filtre var. Daha pahalı ama kullanım maliyeti düşük.
    Konu çözülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RızaAkın14 -- 6 Nisan 2020; 17:30:47 >
    Alerjik bünyeli iseniz sulu süpürgeden daha etkilisini düşünmeyin bence. Süpürme işlemi bittikten sonra hazneyi bekletmeden temizleme kısmı zahmetli olsada evde sağladığı temizlik diğer sistemlere göre farkı hissettiriyor. 11 yıllık sulu süpürge tecrübeme,arada hazneli gırgır niyetine kullandığım küçük süpürgeler+annemde kullandığım farklı markalar+en son 3aylık dyson cinetic ball tecrübelerime dayanarak yazıyorum.
    15 yaşımdan itibaren evişi yapmaya başladığımı hesap edecek olursak 23yıllık evhanımıyım,temizlikçi almıyorum.3ay önce sulu süpürgeyi verdim dyson aldım.Teknik olarak birçok bilgiyi bu forumda öğrendim sizin kadar bilgim yok ama evhanımı olarak dysonı beğenmeyip nihayet geçen hafta sattım kurtuldum. Siklonları,güçlü motoru fln 20 yıl kullanılır olabilir ama ben 2 ay zor dayandım!kullanım zorluğu,toz haznesini boşaltırkenki tozutması o teknik üstünlüklerini gölgede bıraktı. Benim mobilyalarım koyu renk,toz olduğunda hemen belli olur. Dyson u kullandığım 3aylık sürede (ocak-şubat-mart kış olduğundan camlar az açıldı) mobilyalarımın üstünün daha hızlı tozlandığını farkettim.
    Forumda dyson la ilgili daha önce yazmıştım,tekrar etmek istemiyorum an itibariyle kendisiyle yollarımızı ayırdık zaten:) 3 ay önce alınmış cihazı 2.el satarak bayağı zarar ettim ama her evi süpürdüğümde yaşattıkları yüzünden kurtuldum diye seviniyorum.
    Şimdi evin temizliğini sağlayacak süpürgeyi kararlaştırmış değilim.Yalnız toz hazneyi boşaltmanın bana göre olmadığını anlamış oldum!Sulu sistem,içime sinen bir cihaz bulana kadar torbalı küçük bir cihaz aldım,bunla idare edip sonrada gırgır niyetine kenarda bulundurmayı düşünüyorum.
    Sulu sistem,dyson için teknik veriler ne der bilmem ama ben yaşadıklarımı,gözlemlediklerimi bilirim :) Bukadar işin matematiğini konuşan yorumlar arasında bir evhanımının tecrübeleride bulunsun istedim.

• Atomkarınca2 A kullanıcısına yanıt
    Tecrübelerinizi paylaşmanız faydalı,süpürgelerdeki farklılklar sonucu zaten sorunlar çıkmakta,
    En basiti dyson da özverili kullansanda kullanmasnda o toz boşaltımında o toz yutulacak yapacak bir şey yok,kullanıcının insiyatifinde hiç bir durum yok maaelsef,
    Sulu sistem sizinde tecrübe edip memnun kaldığınızı söylediğiniz süpürgede sizin kullanım alışkanlığınız ötürü çok titiz kullandığınız için muhtemelen sorun yaşamıyorsunuz ne koku nede benzeri sorun olmuyor muhakkak,ama bunu çoğu insan siz gibi titiz ve özenli kullanmaz ,yani kullanım kitapçığında dahi belirtmiş olabilirler cihazı sılu bırakmayaın diye ,her temizleme sonrası o cihazı temizlemek bence ölümdür bana zor gelir açıkçası,

Toz torbalı kaliteli bir süpürgede ne insiyatif alıp sürekli temizleme derdin yok,ne toz sızdırma dersim yok,neden toz boşaltımında toz yuuma derdin yok,yani şunu demişler al bunu kullan ,ne ekstra özen göster,nede belli insiyatifleri al şu zamanlarda temizle,şöyle temizle,şöyle kurula derdi yok,

Bir çok insan hatta çoğunluk süpürme işlemi yapan süpürgeyi ne temizlemek ister nede boşaltım esnasında toz yutmak ister,

İyi bir toz torbalıda bu dertler yok

• quote:

Orijinalden alıntı: RızaAkın14

Konu çözülmüştür.
    Sorun 1-2 gün içinde çözülmez ise Webdensipariş sitesinden alışveriş yapmama konusunda forumdaki arkadaşları bilgilendiririz.
  • RızaAkın14 R kullanıcısına yanıt
    THH müracat sürecini kaçırmayın. Şikayet var a konu açın. Destekleyelim.
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.