Şimdi Ara

MİELE S8310 2200W BORDO elektrikli süpürge incelemesi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
22
Favori
28.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu garanti uzatma işini nasıl yapıyoruz tam olarak?garantinin uzatılacağını
    Toz torbası Siparişi geçerken mi bildiriyoruz?
  • Muharrem126 kullanıcısına yanıt
    Net bilgim yok hocam. İsterseniz miele destek hattını arayın.
  • Toz torbası maliyetlerinden guzelim makineden sogudum. Supurgemarketimden yan sanayi aldim toz hep motora kaçtı. Baska bir fitmadan torba aldim oda fjm tip yollamis. Isin yoksa ugras dur. Keske torbasiz bir model alsaydim diyorum. Mediamarkt bile artik torbalari satmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

Toz torbası maliyetlerinden guzelim makineden sogudum. Supurgemarketimden yan sanayi aldim toz hep motora kaçtı. Baska bir fitmadan torba aldim oda fjm tip yollamis. Isin yoksa ugras dur. Keske torbasiz bir model alsaydim diyorum. Mediamarkt bile artik torbalari satmiyor.

Keşke torba maliyetinden kısmayıp orjinal torba alsaydın,

En son 8 adet ve hepa filtre 98 tl den satıldı,halada satılıyor olabilir,

Piyasada alınabilcek en iyi toz torbalı süpürge,

Toz torbasız yada sulu alıp temizlik yapamadıktan sonra ne anladım o işten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

quote:

Toz torbası maliyetlerinden guzelim makineden sogudum. Supurgemarketimden yan sanayi aldim toz hep motora kaçtı. Baska bir fitmadan torba aldim oda fjm tip yollamis. Isin yoksa ugras dur. Keske torbasiz bir model alsaydim diyorum. Mediamarkt bile artik torbalari satmiyor.

Zaten hep orjinal kullandik. Bikere yan sanayi aldim geri yolladim. Teknolojiyle artik cok iyi torbasiz modellerde var biliyosunuzdur. Ama yılda 200 tl torma maliyeti cok fazla. Medimarkt artik torbasinida satmaz olmuş. Anlıyacagınız bu torba isi sıkmaya basladı artık. Simdiki aklim olsa alirdim dyson kafam rahat ederdi.
    Ayrica o kampanya bitmis.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

quote:

Zaten hep orjinal kullandik. Bikere yan sanayi aldim geri yolladim. Teknolojiyle artik cok iyi torbasiz modellerde var biliyosunuzdur. Ama yılda 200 tl torma maliyeti cok fazla. Medimarkt artik torbasinida satmaz olmuş. Anlıyacagınız bu torba isi sıkmaya basladı artık. Simdiki aklim olsa alirdim dyson kafam rahat ederdi.
    Ayrica o kampanya bitmis.

Yıllık 200 tl torba maliyeti için yılda kaç kez torbayı doldurup çöpe atıyorsunuz,anormal bir maliyet,bende kullanıcıyım yılda bir paket anca bitiyor,dolu dolu süpürge yapılmasına rağmen,
    Dysonalıp kafası rahat eden hiç bşr yakınım olmadı hepsi dödü dolaştı miele cat and dog aldı,

• hidrojenperoksit kullanıcısına yanıt
    Yılda 40-50 lira torba maliyeti var maksimum. Torbasız alınacaksa ben Bosch tavsiye ederim. Dyson şişirilmiş bir marka
  • Bunun bir yeni modeli varmı acaba 8320 satılmıyor ne alabiliriz yerine?
  • Tüh bee 98₺ lik paketi kaçırmışız şimdi 185₺.

Ayrıca harici olarak süpürge başlığı alan, tavsiye eden var mı?
  • u_g_o_189 kullanıcısına yanıt
    İyi kampanyaydi hocam,

Fiyat alarmı ekledim 100tl diye.

Siz de ekleyin isterseniz belki tekrar indirim yaparlar.

Benim filtre değiştir uyarısı veriyor. Yıkanmaz mı bunlar? :D

Harici başlık almadım hiç, sadece kablo nun süpürge altına girmemesi için bir aparat aradım ancak bulamadım.
    Bazı ütü masalarında ütü fişini takmaya yarayan demir çubuk olur, o tarz bir ürün güzel iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 9 Aralık 2017; 17:15:29 >
  • orjinal torbalarda kampanya olursa lütfen bana da haber verin...
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Philips TriActive Z tarzı bir başlık olursa almayı düşünüyorum. Mevcut başlıkla sert zeminlerde ufak parçaları çekmek sıkıntı oluyor.
  • Arkadaşlar miele 8130 satmak isteyen varsa alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Arkadaşlar miele 8130 satmak isteyen varsa alabilirim.
    8310 hocam. Efsane makinedir. Keşke 3 yıl önce uyansaymışız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan Turkoglu

8310 hocam. Efsane makinedir. Keşke 3 yıl önce uyansaymışız...

Alıntıları Göster
    Hocam ben uyanmasam elektrolux almazdım. 4 senedir Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB kulllanıyorum makinadan fazlası ile mmenunum. Mileyi 2.makina olrak almak istiyorum. Malum artık eski kalite pek yok. Geçen nilfisk extreme eco buldum 200 tl ye anlaştık ama eleman makinanın fotolarını yollacaktı hala yollayacak. Bir de elektrolux ile aralarında fark yok diye çok da heveslenemedim. ama milede gözüm kaldı. Ama 2.el almak istiyorum. Şu anda herşey ateş pahası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 1 Ekim 2018; 18:20:59 >

• Arkadaşlar miele'sini satmak isteyen varsa alırım
  • Son miele kampanyasından 699 tl ye yedekde dursun diye almış idim elimde cat and dog olmasına rağmen ,iyiki almışım diyorum .
  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    dün sahibindende 1000 tl ye sıfır vardı . niyetlendim az indirim yap dedim yapmayınca vazgeçtim.
    adam beyaz eşyacıymış 1,5 senedir depoda duruyormuş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 1 Ekim 2018; 18:27:15 >
  • Selaminko , haçayiçi içeriyeko geleko
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Arkadaşlar miele'sini satmak isteyen varsa alırım
    Takip...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.