Şimdi Ara

MİELE S8310 2200W BORDO elektrikli süpürge incelemesi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
22
Favori
28.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhangi bir mediamarkt mağazasından stok sorgulaması yaptır, kalmışsa mediamarkt mağazalarında bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde teşhir ürünleri var enplusta. bursa enplusa sorabilirsiniz

• Herkese merhaba tüm yorumları okudum ve bende miele almaya karar verdim. @K-E-N-A-N hocam şuan için sanırım elinde 8310 olan yok. Sizin önerdiğiniz başka bir model seri var mı ? Buda iyidir alabilirsiniz diye. Mesela C3 ler var fiyat olarak daha yüksek ama deger mi bilemiyorum. Benim istedigim gerçekten güzel süpürsün. Alerji gibi problemimiz yok çok şükür.
    Varsa diğer arkadaşlarında önerilerini öğrenmek isterim

• miraymelek M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Öncelikle özür dilerim geç cevap verdiğim için. 8310 yerine eş değer güçte c3 boost modeli var. Ancak bu modelde şöyle bir olay var. 8310 un max gücü c3 ün boost moduna denk geliyor. Ve c3 boost modunda 20 saniye kalıp bir alt güce düşüyor otomatik olarak. Yani yoğun güç istediğiniz bir alanda boost moduna alıyorsunuz 20 saniye boyunca 8310un max gücüne denk çalışıyor sonra bir alt güçte çalışmaya devam ediyor. Bu bence çok ta kötü bir olay değil. Çünkü 8310 zaten anormal yüksek bir güce sahip. Normal halıda kullanırken 3-4. Kademe de kullanıyorum ben. Özet olarak 8310 yoksa c3 boost alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 6 Haziran 2016; 19:21:13 >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için. Yakın zamanda alacağım inşallah bende. Farklı model alırsam bende yorumlarımı yazarım, kaynak olsun diye :)
    C3 serisinin kırmızı olanı için emiş gücü 1400 diyor onu arastırmaya çalışıyorum. Birde Almanya'da ürünler daha hesaplı, ordan getirme yolu var mı diyede arastırma yapıyorum

• Miraymelek,
    S8310 modelinin artık gelmeyeceği tarafıma bildirildi.
    Miele mağazalarında 900 liralık süpürgeye 500 liralık yemek seti hediye dediler kampanya varmış eminim sağlamdır.8310 u ben alırken yine kampanyalı almıştım.
    Dilerseniz görüşün.2122700555
  • an itibariyle almayı planlıyorum. ancak hiçbir yerde bulamıyorum. Bulabilen varsa yazabilir mi?
  • s5222 almayı düşünüyorum. teknosada 650 tl. s8310 ile kıyaslayınca performansı nasıldır, tavsiye eder misiniz?
    acele cevap verebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmadame1

s5222 almayı düşünüyorum. teknosada 650 tl. s8310 ile kıyaslayınca performansı nasıldır, tavsiye eder misiniz?
    acele cevap verebilirseniz sevinirim.

Gayet iyidir ancak s5 ve c2 modelleri Çin üretimi. Bunu öğrendiğimde biraz şok yaşadım ancak öğrenene kadar Almanya üretimi sanıyordum o derece kaliteliler yani

• quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

1995 de almıştık black jewel model s le başlayan model numarası için evde bakmam lazım.20 sene zarfında sasece temizleme başlığını geçen sene yenisi ile değiştik.Yine kullanılırdıda artık tekerleklerin yuvaları bitmişti.
    Hortumlu aparatı dik durumda takma yerindeki plastik kırığı haricinde motor ve diğer aksam ilk günkü gibi.
    yanlız miele ile orjinal filtresini kullanmak şart.Görevim gereği anadoluda bir çok yerde görev yaptığım için istanbuldan yedek aldığımız kutular bittiginde uydurmaya çalıştığım filtreler ile perişan hale gelsede artık resmi servisinden aldığımız filtreler ile ilk günkü gibi çalışıyor.
    Zaten evde tüm beyaz eşyalarıda imkanlar dahilinde miele almak lazım.!995 te aldığımız miele 931 çamaşır makinemizde ilk günkü sessizliği ve kalitesinde çalışıyor.
    O tarihte evdeki tek yerli üretim arçelik fırınlı ocağımızdı.Eve sadece arçelik servisi gelirdi.Daha sonra bosh bulaşık makinası aldık program motoru 8. yıl sonunda bozuldu ve dünyanın parasını verip değiştirdik.
    Diğer markalar 10 sene için, miele açıkladığı üzere 20 yıllık kullanım için cihaz üretiyor.
    Miele elektrik süpürgesi ve çamaşır makinası 20 yıldır tık demeden çalışırken frigidare ve bosh iki bulaşık makinası ve arçelik ve bosh iki fırın eskittik.

İmkanınız var ise hem süpürgenin hemde çamaşır makinasının detaylı fotoğraflarını paylaşma şansınız varmı acaba ,çok memnun olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Miele c2 compact ve complete c1 hakkında ne düşünürsünüz?
    s5222 ile arasında çok performans farkı var mıdır?

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• prosecutor kullanıcısına yanıt
    Zahmet oldu çok teşekkür ederim,kim der bu makina 26 yaşında,ilk günki gibi duruyor gıcır gıcır maşşallah,
    Çok şık,çok sade ve çok güzel gerçekten,nazar değmesin,
    Benim beyaz eşyalarda kalite anlayışım,kullanıcıya sorun çıkarmayacak ve hangi beyaz eşya grubunda ise paldır küldür çalışmayacak belli bir standardın üstünde rahatsızlık vermiyecek ses olarak,bulaşık,çamaşır yada buzdolabı kapağını açıp kapattığında kapı fitilinden menteşesine kadar kaliteyi gösterecek,
    Servisle insanı muhattap etmeyecek,
    Evde miele süpürgemiz var 4 yıl oldu zannedersem,toz torbasının olduğu yerde daha gram toz düşmedi,hiçbir yerinde aşınma ,ezilme ,kırılma olmadı,bir günden bir güne koku yapmadı,çekişi düşmesi,toz kaçırmadı,gürültüsü normal seviyede,
    Beyaz eşyada başta almanlar almanlarında mielesi önceliğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Vay be asalete bak

Makine sanırım almanyadan getirilmiş. Zaman'ında Nasıl getirmiştiniz

• -995 de doğubank tan 2100 marka almıştım ve ilk görev yerim tatvana kargo ile gelmişti. Tayinler nedeni ile şu an 7.evinde yakında 8.ye geçecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

-995 de doğubank tan 2100 marka almıştım ve ilk görev yerim tatvana kargo ile gelmişti. Tayinler nedeni ile şu an 7.evinde yakında 8.ye geçecek.

Maşallah Allah nazardan saklasın. Yeni gibi resmen.
    Lakin dikkatini çeken nokta şu oldu.
    1995 te mark :25-40.000 tl arası imiş (siz 30.000 tl iken almış olsanız.)
    1995 te asgari ücret: 8500 tl imiş
    63.000.000 tl yapar ki oda yaklaşık 7.5 asgari ücrete denk geliyor.
    günümüz tl sindeki karşılığı yuvarlak 9,500 tl
    yani zamanında iyi para vermişsiniz.
    Miele nin en pahalı çamaşır makinesi 8500 tl (tr de)
    Acaba miele nin en pahalı makinesi sizdeki gibi aynı performansı verebilir mi?
    şimdi 850tl ye aldıgım makineyi düşününce 3-5 senede bozulunca DANDİKmiş demiyeceğim f/p olarak mükemmel iş çıkarmış olur sonuçta

• Hesabın karmaşasından başım döndü. Yanlız dediğiniz gibi bir para vermemiştik o zaman düşünüyorumda bu günün 4-5 bin lirası gibi olabilir.Ama miele her kuruşun hakkını verdi. O kadar taşınmaya ragmen bir kez bile servise gerek olmadı. Zaten görev gereği miele markasının bilinmediği il ve ilçelerde görev yaptım bırakın servis bulmayı.
    Elektrik süpürgemizi de doğubanktan 95 te almıştım. O zaman en üst modeldi. Onada 290 mark vermiştim.toz toplama ucu değişikliği haricinde hala kullanmaya devam ediyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsatı olan varsa size zahmet ama 8310 tam kapasite çalışırken boruya elinzi çektirdiğinizde laplaplapp ses ve titreme oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Fırsatı olan varsa size zahmet ama 8310 tam kapasite çalışırken boruya elinzi çektirdiğinizde laplaplapp ses ve titreme oluyor mu?

Aynen oluyor hava akımı sıfıra düştüğünde motorun yanmaması için açılan by-pass valfinin sesi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: K-E-N-A-N

quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Fırsatı olan varsa size zahmet ama 8310 tam kapasite çalışırken boruya elinzi çektirdiğinizde laplaplapp ses ve titreme oluyor mu?

Aynen oluyor hava akımı sıfıra düştüğünde motorun yanmaması için açılan by-pass valfinin sesi bu

Teşekkür ederim.Normal duruyor lakin varsa bi sorun servise göstereyim dediydim.İçim rahat.

Bu arada gerçekten kaliteli bir süpürge evin de geç tozlanmasına vesile oluyor.Temizlik öncesi dip bucak ev süpürülürse (Parke yüzeyi dahil) gerçekten tozlanma gecikiyor.
    Önceden 2 günde leş gibi olan ev bana rağmen 1 haftadır mis :D

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.