Şimdi Ara

MİELE S8310 2200W BORDO elektrikli süpürge incelemesi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
381
Cevap
22
Favori
28.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

Aldığım ürünü ikinci günü evde şov yapıyorum halının üzerinde çekiyorum yağ gibi kayıp geliyor falan.

Adamlara bak süpürgenin kenarına bariyer yapmışlar sağa sola çarpınca cihaz zarar görmüyor diye düşünüyorum.

Koridorda bir asıldım cihazı hortumundan. Tabi bizim makina güm diye kalorifer peteğinin köşesine çarparak durdu. Bir karış çizildi. O günden sonra ne makinaya dokundum ne de artistik hareketler yaptım.

ben bi şov bile yapamadan çzikler içinde kalmıs. hep kalite kalite diye övülen ürünün ucuz çin mallarında bile kolay çizilmesi hiç hoşuma gitmedi.

• u_g_o_189 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar 1200 Watt yeni mieleleri deneyen var mı Çek'im gücü Nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aldım inşallah memnun kalırız Kenan Bey

• Kenan Bey çok teşekkürler ben böyle bir alet görmedim. 2dk'da halıyı pırıl pırıl yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 17 Mart 2016; 18:25:00 >
  • bilalkendisin0606 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Bu makineyi artık bulamıyorum. Olan yerler de 850 lira istiyor. Mediamarket te kalmamış. Uygun fiyat bilgisi olan var mii?

• sevozgur kullanıcısına yanıt
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_m%C4%B1ele-s-5212-super-air-clean-filtre-2200-w-s%C3%BCp%C3%BCrge-k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-1122780.html?etcc_med=Price+Search+Engine&utm_medium=pse&utm_source=akakce&utm_campaign=pse&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&etcc_ori=akakce.com&et_lid=99&et_cid=99&v=1.91.7

Satış mevcut gibi,bir önceki seri,son bir adet kalmış,teşhir falan değilse kaçırmayın,bunu kullanmaktayım evde ,gizel makina tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsr -- 19 Mart 2016; 23:38:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• leventsr L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Arkadaşlar hepsiburada dan cat and dog modelini almaya karar verdim.Orada 160 liraya satılan 4 lü toz torbası paketinden alırsam garantiyi 5 yıla çıkarabilir miyim acaba ?
  • http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_m%C4%B1ele-gn-dust-bag-elektrikli-s%C3%BCp%C3%BCrge-toz-torbas%C4%B1-1025047.html

mediamrkt te gn toz torbasi 29 lira..

heryerde 40 lira + genelde..

kargosu 10 lira ama magaza teslimat secerseniz kargo dusuyor..

ben 2 paket aldim tavsiye ederim..

ne idugu belirsiz yan sanayiler bile 25-30 tl..

Bu arada magazada gordugumde fiyati 39 tl idi..internet fiyatindan vermiyolar magazada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 20 Mart 2016; 18:35:30 >
    Cat and dog kullanıyorum yıllardır,doğru seçim yaptınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 lu torba paketi sonrası garantiyi en kısa yoldan nasıl uyarabilirim? Telefonla olur mu

Makinenin ve torbaların fatura fotoğraflarını istiyorlar.
  • harpci H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Maile atayım o zaman direkt.
    Makine Nasıl memnun Musunuz kaç Watt ?

• Arkadaşlar gn toz torbası şu an 29 tl. Mart ayına özel kargo da ücretsiz.

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_mıele-gn-dust-bag-elektrikli-süpürge-toz-torbası-1025047.html

• @K-E-N-A-N bey incelemeler için teşekkürler. yeni miele c3 ler hakkında soru sormak istiyorum. bu c3 ün s serisinden ne farkı var? watt olarak güçleri düşmüş. halihazırda s serisinden fiyat olarak düşük. acaba kalite ve kullanım faydası olarak s serisi halen daha mı iyi? şu an miele'nin sitesinde sadece c3 serisi makineler satılıyor. @K-E-N-A-N
  • quote:

Orijinalden alıntı: vgsl

@K-E-N-A-N bey incelemeler için teşekkürler. yeni miele c3 ler hakkında soru sormak istiyorum. bu c3 ün s serisinden ne farkı var? watt olarak güçleri düşmüş. halihazırda s serisinden fiyat olarak düşük. acaba kalite ve kullanım faydası olarak s serisi halen daha mı iyi? şu an miele'nin sitesinde sadece c3 serisi makineler satılıyor. @K-E-N-A-N

Ben c3 serisinin s8 serisinden fiziki kalite olarak farklı olduğunu düşünmüyorum. Hatta motor sisteminin de farklı olduğunu düşünmüyourum. çünkü c3 modellerinin Max güçte çalışırken çıkardığı sesten belli oluyor sadece motor devri düşürülmüş gibi duruyor. Ben bulunabiliyorsa 2200wattlık s8310 alınmasından yanayım. Bu kadar güç her ne kadar fazla gelse de torba dolduğunda etmiş gücü %50 ye kadar düşüyor. Bu durumda yüksek güç torbayı bir süre daha verimli kullanmaya olanak sağlıyor. C3 serisinden herhangi bir modeli canlı olarak denemedim sadece inceleme videolarına bakarak oluşan fikrim bu. Alınacaksa canlı denemekte fayda var.

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Kenan bey benim eski Beko çok ses çıkarıyor ama hiç çekmiyor. Bir denemek lazım.

• Merhabalar bende bugün Enplus dan s8310 aldım. Rowenta Ro6477 (olması lazım herhalde 4A'lı beyaz renk) o makine çok teferruatlıydı, bu ise çok sade geldi ilk izlenim olarak. Sitede led ışıklı ve turbo başlıklı sanmıştım. Fakat güç olarak hakikaten çok güçlü ve süpürmekte zorlandık. Turbo başlık olsaydı belki daha rahat süpürme sağlanırdı diye düşündük. Enplus un söylediğinine göre 4'lü torba seti alıp garantiyi uzatma bitmiş.. Bu da canımı sıktı fakat sizlerin makina hakkında olumlu yorumlarınız için tercih ettim.. Umarım memnuniyet duyarım Sizler gibi..

• Enplusta 600 lira fiyat aldım.
    Alayım mı arkadaşlar süpürgeyi.160 liraya torba seti.Garanti uzatma.
    Acil bilgi rica ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.