Şimdi Ara

MİELE S8310 2200W BORDO elektrikli süpürge incelemesi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
22
Favori
28.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Insan tekrar tekrar supurmek istiyor.
    Şiddetle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü almak isteyenler mediamarkt depo boşaltma kampanyasından yararlanabilir. Süpürge bazı mağazalarda 600 tl bazılarında 700 tl. Marmara park avm de 600tl marmara forum avm de 700tl. Uygun fiyat olan mağazayı örnek göstererek indirim isteyin.
    Süpürgeye ait stok bilgilerinin ekran görüntüsünüde ekliyorum. Stok bilgisi bordo renk içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackintosh -- 31 Ocak 2016; 3:15:22 >

• Merhaba arkadaşlar ürünü 2 yıla yakındır kullanıyoruz nisanda 2 yil olacak sıkıntı yok.garanti uzatmak için aldığımız 4 kutu torbanın yarısını ancak kullandık daha 2 sene gider.bu ara hepa filtre de alalım istiyoruz.orijinali sitesinde 115 lira hepa 13.supurgemarket te muadil 44 lira hepa 12.Sormak istediğim bunlardan kullananınız oldumu orjinal yada muadil ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hackintosh

Ürünü almak isteyenler mediamarkt depo boşaltma kampanyasından yararlanabilir. Süpürge bazı mağazalarda 600 tl bazılarında 700 tl. Marmara park avm de 600tl marmara forum avm de 700tl. Uygun fiyat olan mağazayı örnek göstererek indirim isteyin.
    Süpürgeye ait stok bilgilerinin ekran görüntüsünüde ekliyorum. Stok bilgisi bordo renk içindir.

teşekkürler haber verdiğiniz için. kampanya bitmiş 599 a satan mağaza sistemde çıkmadı. en ucuz 649TL görünüyordu. 649 dan aldım trump tower dan.
    evde biraz denedim süpürge gerçekten kalitesini belli ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: forever eagle

quote:

Ürünü almak isteyenler mediamarkt depo boşaltma kampanyasından yararlanabilir. Süpürge bazı mağazalarda 600 tl bazılarında 700 tl. Marmara park avm de 600tl marmara forum avm de 700tl. Uygun fiyat olan mağazayı örnek göstererek indirim isteyin.

teşekkürler haber verdiğiniz için. kampanya bitmiş 599 a satan mağaza sistemde çıkmadı. en ucuz 649TL görünüyordu. 649 dan aldım trump tower dan.

bugun bende marmarapark mm a gittim dediğiniz gibi üzerinde 649 tl etiketi vardı. dedim bi arkadasbir hafta önce 599'a almıs bende aynı fiyattan istiyorum dedim
    bi sorup geleyim dedi. sonra tamam olur verebilir dedi 599 tl ye aldım .
    almak isteeyneler için marmarapark ta kapalı son 2 kutu kalmıs

• quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

quote:

Orijinalden alıntı: forever eagle

quote:

bugun bende marmarapark mm a gittim dediğiniz gibi üzerinde 649 tl etiketi vardı. dedim bi arkadasbir hafta önce 599'a almıs bende aynı fiyattan istiyorum dedim
    bi sorup geleyim dedi. sonra tamam olur verebilir dedi 599 tl ye aldım .
    almak isteeyneler için marmarapark ta kapalı son 2 kutu kalmıs

iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun güle güle kullanın.

eşimde bende süpürgeyi çok beğendik verilen parayı hak ediyor.

• Arkadaşlar miele (8310) süpürge alarak aranıza katıldım. yanında 16 adet torbadab aldım fakat
    yinede uygun fiyat bulursam stok yapmak istiyorum
    süpürgenizde orjinal torba mı kullanıyorsunuz?
    yan sanayı torba kullandınız mı?
    kullandıysanız nerden kaça aldınız?
    orjınal set 40 tl iken burada 20 tl
    http://www.supurgemarket.com/miele-s-8310-p-17143.html
    bu üründen alan/kullanan memnun olan var mı? sitenin mh ile gorustugumde orjinaline cok yaıkkın oldugu söylediler.
    @Fernando_S
    @Lithium
    @hidrojenperoksit
    @WinPeAcE
    @sensei111
    @kalpsiz23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u_g_o_189 -- 12 Şubat 2016; 18:24:43 >

• Orjinal kullanıyoruz 4 kutu almıştık siz8n gibi 2 sene yi gecti yarısı duruyor halen muadile gwrek yok bence

• Mediamarkt Ümraniye Meydan AVM'de pazar günü sabah saatleri itibariyle 6 adet stokta gözüküyordu. Ben gittiğimde 4 adet, çıktığımda 3 adet kalmıştı:) Fiyat 699₺.
    Yalnız içinden ne garanti belgesi ne kullanım klavuzu çıktı. Miele'nin sitesinden 160₺'lik 5 yıl garanti + 4 kutu toz torbası paketini aldım. Durumu da aktardım, umuyorum torbalarla beraber 5 yıllık garanti belgesi de gönderecekler.

• Bugün biz de 649 TL'ye satın aldım Mydan AVMdeki MM'den. Haber veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Nice zamandır almayı planlıyorduk annem için. Sağoln. Yarın da miele onlinedan 4 kutu toz torbasını alarak garantiyi uzatacağız.
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun nilfisk 300 ne oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalkendisin0606 -- 18 Şubat 2016; 20:18:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalkendisin0606

hayırlı olsun nilfisk 300 ne ne oldu

Sağolun.

Nilfiski ben kendi evimde kullanıyorum. Mieleyi anneme aldım. Yazlıktaki 1991de aldığımız arçelik süpürge mefta olunca, kışlık evdeki electroluxu yazlığa götürdüler. Kışlık eve de miele aldık.
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Bu sabah ben de aylardır araştırdığım S8310 u aldım.
    Meydan AVM den ne yaptıysam anlatamadım elemanlara, 699 TL ye aldım.Artık en iyi fiyat sözümüz yok dediler fakat yeni bastırdıkları faturaların arkasında bu sözleri hala geçerli. Gösterdiğimde ise kem küm ettiler. Garanti paketini 120 TL ye satıyorlardı (MM garantisi imiş, torbalar hariç ). Makine üzerinde en ufak bilgisi bile yoktu satışcı arkadaşın. Gerçekten şaştım.
    Beylikdüzüne gidip gelmem Pendikten zaten 50 TL mazot parası olduğu için söylenerek de olsa aldım.
    Eğer yakın zamanda 599 TL ye veya 649 TL ye alan bir arkadasımız özelden bana faturasının görüntüsünü atabilirse çok makbule geçecek.
  • candova C kullanıcısına yanıt
    En doğru markayı aldınız,4 yıla yakındır cat and dog modelini kullanıyorum,nazar değmesin iyi gidiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın candanova Beylikdüzü marmarapark Mediamarktan 599 a aldım. Gönderebilirsin özelden fotoyu gönderirim

• arkadaşlar ben bu modeli 1 ay kadar öncealdım amaşimdiden kenarlarında çizikler olmus. hemde bariz dikkat çekecek derecede
    üstelik oyle ciddi şekilde çarpma sürtme falanda olmadı.
    sizde durum nedir??
  • Merhaba arkadaşlar miele cat and dog aldım.Ancak 1200 watt.Biraz şüphede kaldım açıkçası.Sizce yeterli olur mu? Yoksa değiştrsem mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailkk

Merhaba arkadaşlar miele cat and dog aldım.Ancak 1200 watt.Biraz şüphede kaldım açıkçası.Sizce yeterli olur mu? Yoksa değiştrsem mi acaba?

güncel
  • u_g_o_189 kullanıcısına yanıt
    Aldığım ürünü ikinci günü evde şov yapıyorum halının üzerinde çekiyorum yağ gibi kayıp geliyor falan.

Adamlara bak süpürgenin kenarına bariyer yapmışlar sağa sola çarpınca cihaz zarar görmüyor diye düşünüyorum.

Koridorda bir asıldım cihazı hortumundan. Tabi bizim makina güm diye kalorifer peteğinin köşesine çarparak durdu. Bir karış çizildi. O günden sonra ne makinaya dokundum ne de artistik hareketler yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailkk

Merhaba arkadaşlar miele cat and dog aldım.Ancak 1200 watt.Biraz şüphede kaldım açıkçası.Sizce yeterli olur mu? Yoksa değiştrsem mi acaba?

1200w olması elektrik sarfiyatıyla alakalı bir durum. Çekim gücünü cok fazla etkilemiyor yani. mh ni arayarak yada bi magazada deneyerek alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.