Şimdi Ara

MİELE S8310 2200W BORDO elektrikli süpürge incelemesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
381
Cevap
22
Favori
28.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acil al nasıl o fiyata indiler?
  • Torba seti ve garanti uzatma da da fiyat iyi mi hocam?Hepa filtre çıkıyor mu sette ?Çıkmıyorsa hepanın fiyatı 150 civarlarında mı?Kaç torbada bir hepa değişmek lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 26 Nisan 2016; 13:50:17 >
  • Levent Enplustan bordo renk s8310 ve 4 toz torbası setini aldım.Çok teşekkür ederim gerek özel mesajla gerek burdan bilgi paylaşanlara.
    600 Tl makina 159 TL 4 lü torba seti.
    Teşhirdeki makinayı denedim bayıldım.Umarım memnuniyetim sürekli olur.
    Satıcı bayan üründe arıza olması durumunda bırakın biz hallederiz dedi.Mali müşaviri de tanıdık çıktı.
    Hatta 2 tane varmış kendisinde ondan daha uyguna aldığımı söyledi.
    2 sene süpürge konusunda kafam rahat çok şükür.

Edit:S8310 da hepa yok ama isterseniz takarsınız ihtiyaç duyulmuyor dediler.Ben hem air clean hem hepa var zannediyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 26 Nisan 2016; 14:45:50 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Garanti uzatmanın bir süresi var mı? 2 önce aldım ben de henüz toz torba seti almadım. O da 29 TL den satıyormuş MM fakat şimdi 42 TL olmuş. 160 TL'den aşağı bulamadım. Onu ararken şöyle bir torba buldum.

http://urun.n11.com/toz-torbasi/miele-gn-supurge-toz-torbasi-16-adet-P89814977

35 TL'ye 16 torba var. Acaba bunu alıp bir de orijinal Hepa filtre mi alsam 115 TL'ye?
    Toplam maliyetim 150 TL oluyor. Garanti kısmı da Miele'ye güveniyorum.
    Zaten genelde bizde hortum ve tutma sapı kısmında problem olursa olur, o da galiba garantiye girmiyordur her halde Miele de bu durum nasıl?
    Eğer Hortum, sap, boru, başlık garanti kapsamına giriyorsa zaten düşünmem direkt 160 TL'ye alıp garantiyi uzatırım.

Evet sevgili dostlar cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum..

• Güle güle kullanın konuyu açan K-E-N-A-N Bey sayesinde aldım ben de hayatımda aldığım en memnun kaldığım ürünlerden biri oldu. Kendisine teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 27 Nisan 2016; 15:03:31 >
  • Orjinal olmayan torbanın basınca dayanamayıp içinde patladığını ve tozların motora kaçtığını okumuştum buralarda bir yerlerde.Riske değer mi bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Orjinal olmayan torbanın basınca dayanamayıp içinde patladığını ve tozların motora kaçtığını okumuştum buralarda bir yerlerde.Riske değer mi bilemem.

Şu meşhur elektirik süpürge toz torba ve aksesuarlarını satan yerden aldım arkadaşıma yan sanayi üretimi toz torbalarından bosch markası için,yok şöyle birebir aynı yok çok kaliteli falan deniyordu,bez kısmına lafım yok ama makşnaya takılan yer adam gibi oturmuyor,makina kapağını açınca torbada direk çıkıyor mesela,
    Zerre tavsiye etmem yan sanayi torbaları,benim başıma olumsuz tecrübe geldiği birdaha asla bulaşmam,
    Mevcut miele süpürgemizde orjinal kullandık hep halada kullanıyoruz çokda memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • until kullanıcısına yanıt
    Yan sanayi torba ,orjinal hepa alcağınıza,
    Orjinal torba yan sanayi hepa alın,hem yan sanayi torba riskinden kaçının motora toz ,kir ,pislik kaçmasını kesin engellyin hemde orjinal miele torba alınca hepa ayarında filtre yaptığı için ,hepa dahi gerek kalmayan konfor elde edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

Yan sanayi torba ,orjinal hepa alcağınıza,
    Orjinal torba yan sanayi hepa alın,hem yan sanayi torba riskinden kaçının motora toz ,kir ,pislik kaçmasını kesin engellyin hemde orjinal miele torba alınca hepa ayarında filtre yaptığı için ,hepa dahi gerek kalmayan konfor elde edin.

Peki, süpürge aksesuarları garanti kapsamına alınıyor mu? Genelde onlar kırılıyor, bozuluyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende pazartesi günü bursa miele Center dan 599 TL ye s 8310 modelini aldım... Çekiş gücü mükemmel... Burayı okuyup karar vermiştim. Teşekkürler şimdilik çok memnunuz..

• 2 Yıl önce almıştık,bir gün duruverdi.Servis kampanyalı(!)300 liraya motoru değiştirebileceğini söyledi.(mediamarkt 400'e almıştık)

• Garanti bitmiş miydi?
  • 2 Ay geçmişti :(

• Güncel fiyat bilgisi veya iyi kampanya verebilecek var mı zira uçmuş 1 ayda 890tl olmuş millet 600E almış nisanda

• 1 ay öncesine kadar en iyi kampanya enplus taydı. Turbolu cat dog 700 tl idi. Orada da tukendi. Bende arayistayim.

• Geçen gün mediaMarkt ta vardı 8310 1 adet 600tl tükenmiş sanırım

• Konu dışı olacak ama miele gn tipi torbayı bosch bgl8pro1 modelinde kullanabilir miyim?

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Öneriniz aklıma çok yattı, sayfalarca okuma yaptım ve sonunda vardığım nokta ürün piyasada yok ;-) Daha bugün üye oldum, acemiyim. Lütfen bana nerden alabileceğimi söyleyin, o kadar okumayı boşuna mı yaptım ben?
  • @ferhatas @seydibaba @rfssfr
  • Levent Enplus'a sorayım ben sizin için.

Hazır yazmışken 1 aylık süreci anlatayım.Gece 11 de bile süpürge süpürülüp evin temiz olarak yatılması güzel.
    Herhalde cocuklardan kaynaklı diyorum ilk torbamız dolmak üzere. Maks 1-2 haftaya titremeye başlar.
    Gerçekten toz torbalının kıymetini bilmek lazım.Her süpürme işlemi ertesi ''Beeey şu süpürgeyi boşalt'' diyen birisi yok.

Nacizane tavsiyemdir ama miele centerlar stok tüketti sanırım veya yeni ürün gelecek tutmadılar ellerinde bu makinaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfssfr -- 31 Mayıs 2016; 8:34:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.