Şimdi Ara

MİELE S8310 2200W BORDO elektrikli süpürge incelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
22
Favori
28.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

Evet arkadaşlar genel merkeze 2 kere mail atmama rağmen dönüş olmadı. Aynı sorun bir arkadaşın daha başına gelmişti. kronik bir sorun olabilir dikkatli olun. böylesine bir markanın ne yazıkki arkasında güçlü bir servisi yok. Bunu bilin ıstedim.

444 11 22 yi aradınız mı?
    Mutlaka arayıp şikayetinizi bildirin ve dönüş beklediğiniz belirtin.
  • Dün sikayetvar.com a yazdim ve yarim saat icinde miele tarafindan arandim. Aksesuarlarin garanti kamsamina girmedigini ama iyi niyetlerinden dolayi parcayi ucretsiz degistireceklerini soylediler. Bende hatanin benden kaynaklanmadigini urunde fabrikasyon hatasi oldugunu soyledim. Elleeinde parca olmadigini yurtdisindan gelecegini soylediler. Izmir servisini aradigimda ellerinde parcanin oldugunu 50 tl iatediklerini soyledim. Izmir servisi ile gorsutuler ve ucretsiz degisimi saglayacaklarini soylediler. Hafta ici servise gidecegim ve ucretsiz degisim saglanacak insallah.
    Sikayetvar a yazmadan hicbir sekilde benle irtibata gecilmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende mirle süpürge kullsnıcısıyım aksesuar garantiye girmez nedemek varmı böyle saçmalık süpürge başı hortumu borusu bunlar sksesuarmı oluyor bunlar olmadan ana mskina ne işe yarar ozaman,verdikleti cevabı dandik markalar verse anlatımda miele veriyorsa birdaha düşünmek lazım

• hidrojenperoksit kullanıcısına yanıt
    Aslında en başında yapmanız gereken şikayet var a yazmak Yada müşteri hizmetlerini aramaktı. Dyson dışındaki hiç bir marka ana gövde dışındaki parçalara garanti vermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: K-E-N-A-N

Aslında en başında yapmanız gereken şikayet var a yazmak Yada müşteri hizmetlerini aramaktı. Dyson dışındaki hiç bir marka ana gövde dışındaki parçalara garanti vermiyor.

Bunu bilmiyordum,çok saçma ama,arkadaşın paylaştıgı o çatlak fotosu bariz hata ve bunu müşteri yapamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

quote:

Orijinalden alıntı: K-E-N-A-N

Bunu bilmiyordum,çok saçma ama,arkadaşın paylaştıgı o çatlak fotosu bariz hata ve bunu müşteri yapamaz

Öyle durumlarda tabiki değişim yapmak zorundalar. Ama gövde dışındaki parçalar sürekli hareket halinde olduğu in servisler kullanıcı hatası olup olmadığını bilemezler mesela bir hortum yırtığı sert kullanıldığı içinde olabilir fabrikasyon hatada olabilir. Bence bu yüzden gövde dışı parçalara garanti vermiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 7 Haziran 2014; 21:34:55 >

• Arkadaşlar yarın ya mielenin bu modelini ya da philips maraton 9205 alıcam önerisi olan var mı?

• Arkadaşlar sıkıntımı yukarıda yazmıştım. Başlıkta meydana gelen kucuk bir çatlak için izmir servisi benden 50 tl istemişti bende miele merkeze mail atmıştım fakat cevap alamamıştım. Şikayet.var a yazdıktan 1 saat sonra miele tarafından aranmıştım ve ucretsiz değişim yapcaklarını soylemişlerdi.

Bugün miele merkezin yönlendirmesiyle izmir servisine gittim ve eski başlığı bırakarak yeni başlığımı kutusunda aldım. Parça değişimi olmadı, yeni sıfır başlığı garanti dahilinde aldım. Süreç biraz uzadı ama türkiye şartlarında diretmeden bişeyler yapmak çok zor. Burdan miele merkezdeki buket hanıma teşekkur ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

Arkadaşlar sıkıntımı yukarıda yazmıştım. Başlıkta meydana gelen kucuk bir çatlak için izmir servisi benden 50 tl istemişti bende miele merkeze mail atmıştım fakat cevap alamamıştım. Şikayet.var a yazdıktan 1 saat sonra miele tarafından aranmıştım ve ucretsiz değişim yapcaklarını soylemişlerdi.

Bugün miele merkezin yönlendirmesiyle izmir servisine gittim ve eski başlığı bırakarak yeni başlığımı kutusunda aldım. Parça değişimi olmadı, yeni sıfır başlığı garanti dahilinde aldım. Süreç biraz uzadı ama türkiye şartlarında diretmeden bişeyler yapmak çok zor. Burdan miele merkezdeki buket hanıma teşekkur ediyorum.

Sorunun çözülmesine sevindim. Türkiye'de servislere iş yaptırabilmek için tehdit şart :) bizim başlıkta sorun yok bu arada. Sadece üstünde kullanıma bağlı çizikler var :)

• Yeni bir süpürge almaya karar vermiştim ve bu başlık karar vermeme çok yardımcı oldu. Güzel bir inceleme olmuş.

Bugün mediamarkt'ın sitesinden sipariş verdim bakalım. 2 yaşındaki oğlumun alerjik bir bünyesi var. Eşimde de alerjik astım var.
    Aslında Hepa filtre çok elzem bizim için ama Miele'e güveniyorum filitrasyon konusunda. Umarım sıkıntı yaşamam ve o hantal, gereksiz İhlas halı yıkama makinasından kurtuluruz.

Bugün bir kaç Miele mağazası gezdim ve şunu farkettim. s8 modellerinin her biri aynı. Tek değişkenler aksesuarları. Kiminin turbo fırçası var, kiminin farklı bir fırçası vs...
    Mağazalarda görüştüğüm satıcılar da motorlarının aynı olduğunu söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando_S

Yeni bir süpürge almaya karar vermiştim ve bu başlık karar vermeme çok yardımcı oldu. Güzel bir inceleme olmuş.

Bugün mediamarkt'ın sitesinden sipariş verdim bakalım. 2 yaşındaki oğlumun alerjik bir bünyesi var. Eşimde de alerjik astım var.
    Aslında Hepa filtre çok elzem bizim için ama Miele'e güveniyorum filitrasyon konusunda. Umarım sıkıntı yaşamam ve o hantal, gereksiz İhlas halı yıkama makinasından kurtuluruz.

Bugün bir kaç Miele mağazası gezdim ve şunu farkettim. s8 modellerinin her biri aynı. Tek değişkenler aksesuarları. Kiminin turbo fırçası var, kiminin farklı bir fırçası vs...
    Mağazalarda görüştüğüm satıcılar da motorlarının aynı olduğunu söyledi.

Hayrını görün inşallah.Bizde alerji astım yok ama evde tozun azaldığını iyice hissediyoruz artık.modellerin aynı olmasıda doğru ve çok hoş,ihtiyaç dahilinde sizde olmayan bi aksesuar alıp takabilmek herzaman mümkün.

• Fernando_S kullanıcısına yanıt
    Süpürgeniz şimdiden hayırlı olsun. Filtreleme konusunda mieleye güvenebilirsiniz. Torbası bile başlı başına bir filtre. Ben Ilk torba değişimini geçen hafta yaptım torba 2,5 aylıktı ve çakılı doluydu hazne içerisinden zor çıkardım. Ilk torba olduğu için sürekli torba haznesini açıp kontrol ettim bu yüzden torbadan toz kaçağı oldu bu tozlar motor öncesi filtrede tutulmuş air clean fitreye hiç toz ulaşmamış. Yani torba kaçak yapsa bile ilk filtre tozları tamamen tutuyor. Size ve diğer torbalı süpürge sahiplerine bir önerim var. Süpürgeniz gelidiğinde henüz torba boşken içine bir çay bardağı kadar pirinç atın. Pirinç nemi emecek ve torbada asla koku oluşmayacak. Bunu deneyerek tecrübe ettim. Çok işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 28 Haziran 2014; 13:20:26 >
  • Dyson almayı düşünüyordum. Miele dikkatimi çekti.
    8530 modeli var 8310'dan farkı nedir acaba? Kafam karıştı iyice.
  • bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    S8530 model olarak s8 serisinin en üst modellerinden biri. 8310 dan üstün olarak filtre değişim zamanını uyarır, otomatik çekiş gücü ayarı yapan auto hız seçeneği vardır. Hortum girişinin olduğu bölgede elektrik çıkışı vardır böylece ayrıca satın alacağınız elektrikli bir başlık bu elektrik çıkışından beslenebilir. Cihazla birlikte gelen tutma sapı ve süpürme başlığı daha ergonomiktir. Çelik borusu daha uzundur gerektiğinde daha derin yerlere erişmek için uzayabilir Hepa filtreye birlikte geliyor ama derecesini bilmiyorum tahminen hepa 13 tür. Yatay şekilde park ettiğinizde cihaz otomatik kapanır böylece süpürme işleminde verdiğiniz küçük aralarda cihazı ana güç düğmesinden kapatmanıza gerek kalmaz. 8530un 8310 dan üstünlükleri bunlar. Ancak fiyatı 2000 tlye yakın. Maddi olarak çok zorlamayacaksa ve bu saydığım artı özellikler sizin için gerekliyse alın. Bana sorarsanız en gerekli olanları park edince otomatik kapanma ve otomatik hız seçeneği. Ki bu özellikler 8530 dan daha alt modellerdede var. Imkanınız varsa diğer miele modellerinize araştırın derim 8530 a o kadar para vermeye gerek yok çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 28 Haziran 2014; 20:39:47 >

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ayrıntılı bilgilendirmeniz için. Dediğiniz gibi diğer modellere baktım. Normal olarak dyson almayı düşünüyordum.Onların fiyatları da ortalama 1.500 TL.
    Onun yerine miele almak ve youtube da izlediğim test videoları bu iki markanın başabaş gittiğini gösterdi.
    Peki bir sorum daha var? 8330 medicair ile s8310 karşılaştırıldığında hepa filtre farkı var sanırım değil mi?
    Hangisini tercih etmek gerekir sizce?
  • bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    S8330 medicair modelinde hepa filtreye ek olarak hijyen sensörlü başlık var bu başlık halıdan çekilen toz miktarını ölçüp kırmızı-sarı-yeşil ışık yakarak halının o bölgesinin temizlik durumunu gösteriyor. Böylece halıda ne kadar git-gel yapmanız gerektiğini size bildiriyor. Ama ben çok sağlıklı çalıştığını düşünmüyorum. Çünkü çekirdek kabuğu Yada pirinç tanesi gibi büyük patikülleri algılarken ince tozları yani esas temizlenmesi gereken tozları algılamıyor. Yani çokta gerekli bir özellik değil. İlla hepa olsun istiyorsanız 8330 HEPA modelini alabilirsiniz. Hepa 13 filtre ile birlikte geliyor. Ama katalog fiyatı 759 tl ve sadece miele satış noktalarında bulunan bir cihaz olduğu için yakın bir fiyata alırsınız. Benim size önerim media markttan 8310 alıp servisten 100 liraya hepa 13 alıp takmanız. Böylece en fazla 700 tl ye 8330 HEPA elde etmiş olursunuz :)

Hijyen sensörlü başlık budur
     MİELE S8310 2200W BORDO elektrikli süpürge incelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 29 Haziran 2014; 0:09:50 >

• K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Mediamarkt'tan 529 TL'ye aldım Sarı s8310'u.
    Hepa filtre de almayı düşünüyorum. Oldu 629 TL.

6 ay önce alsaydım bu fiyat en fazla 500 TL olacaktı. :)
  • Fernando_S kullanıcısına yanıt
    Hepa filtreli olarak satılan en alt model 8330 HEPA modeli oda bir tek miele satış noktalarında satılıyor. Katalog fiyatı 759tl. Satış noktalarında buna yakın fiyata satılıyordur. Yani her şekilde 8310 alıp sonradan hepa takmak daha uygun fiyata geliyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando_S

Mediamarkt'tan 529 TL'ye aldım Sarı s8310'u.
    Hepa filtre de almayı düşünüyorum. Oldu 629 TL.

6 ay önce alsaydım bu fiyat en fazla 500 TL olacaktı. :)

Siz yine iyi. Ben dün almadım sarı 529'dan bugün kalmadı. 559 TL'ye kırmızı vardı. Alırım dedim. 1 saat sonra 599 oldu.
    Ben de başka bir yerden aldım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.