Bildirim
MİELE SÜPÜRGE .........
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: deniz5
SLM HEPİNİZE,
MİELE MARKA ELEK.SÜPÜRGE KULLANAN VARMI?1800 W HEPA FİLTRELİ TOZ TORBALI OLAN BENİM GÖRDÜĞÜM.
FİYATIDA 400 ÜN ÜZERİNDE.SİZCE NASIL BU ?ÖNEMLİ OLAN KALİTE VE YÜKSEK EMİŞ GÜCÜ BU KRİTERLERE GÖRE BAŞKA BİLDİĞİNİZ BİRMODEL VARMI?ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYCEM ...SAYGILAR...
phılıps,dyson,elektrolux bunlar kaliteli olanlar
-
arkadaşım miele iyi markadır sakın arçelik almada arçelik bu işide beceremedigi için fabrikasını kapatıp dendik yerlerde üretim yaptırıyor aman dikkat türk malı gördünmü dinlen dinlen kaç -
Merhaba,
sana Miele markasını kesinlikle tavsiye edebilirim.Ben almanyadada kullanıyordum.Türkiyeye gelincede 723 ytl'ye bir tane Süpürge aldım ve çok memnunum.Miele markasını kullanmayın tabiki kalitesini bilmez.Ayrıca Miele'nin Çamaşır makinasını 13 senedir kullanıyorum.Hiç bozulmadı.Hala süper.Hiç düşünmeden alabilirsin derim.
iyi günler -
miele çok kaliteli bir markadır düşünmeye degmez bence al ama phılıps ve dysonda iyi -
ben philips marathon tavsiye edebilirim. -
arkadaşım 1.5 senedir kullanıyorum; çok memnunum. hiç problemi yok .bi kere vericeksin parayı unutma -
electrolux 3331 ultra silencer bi bakın mutlaka -
miele iyi markadır ya takma kafana -
philips
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ferroli kombi alınır mı
- musluğa takılan su arıtma cihazı yorumları
- zermatt su arıtma
- 1 kw motor 1 saatte ne kadar elektrik harcar
- philips şarjlı süpürge sürekli şarjda mı kalmalı
- en iyi waffle makinesi
- en iyi su sebili
- en iyi su arıtma cihazı
- en iyi türk kahvesi makinesi
- en iyi hamur yoğurma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X