Şimdi Ara

Miğfer satışı yapsam sizce tutarmı bu iş ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
2
Favori
12.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarada isen bana taşları engelleyecek bir migfer yaparsan ödemeye hazırım
  • t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTbvn4JdOCiK6bhjLIp0wCIekQIeTzyvDGc1oe05l-qBunAU0rSVJM27LM

Bana bundan yaparmısın 75 tl veririm
  • Hocam sadece miğfer mi yapıyorsunuz ?

Birde şu elf miğferi ne kadara olur tahminen ?
    Boyutu kafa yapısında olmak zorunda değil minyatürde olur.
     Miğfer satışı yapsam sizce tutarmı bu iş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironist -- 27 Aralık 2011; 13:23:03 >

• Hocam konuyla alakasız ama, imzanızdaki Sokrates'e ait görünen "Bi dakka dur yazma bunu" sözü nerden gelmektedir. Arkeoloji okuduğunuzu gördüm, bir taşın üstünde falan mı bulunmuş diye bir söylence var acaba? Ben Felsefe okuyorum, Sokrates hiçbir kitabını yazmamış, yazdırmamış hatta bu gün tanınıyorsa Platon'ın kitapları sayesindedir. O yüzden kafam karıştı. Bir de yerli yabancı kaynaklarda arama yaptım, böyle bir söz yok :)
  •  Miğfer satışı yapsam sizce tutarmı bu iş ?

Bir de gladiator'deki miğfer iyi gider.

-Örnek olarak resimdeki miğferler aynı ya da buna yakın işçilikle yapılırsa tutar bence (iktisat öğrencisi olarak söylüyorum)
    +Ben hayır diyorum
    -Pardon Sergen yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKONOMI$T -- 27 Aralık 2011; 0:32:38 >

• up
  • Mermiye kafa atan bir milletin miğfere ihtiyacı yoktur .

Batuhan Katırcı
  • 3-4 kişi şimdiden sipariş verdi demişsiniz, sizin "tutar mı ? " sorusundaki tutmanın derecelendirmesi önemli. Ne kadar yatırıp ne kadar kazanmak istiyorsunuz ?
    Eğer ki , milyarlar kazanacağım falan diyorsanız, kesinlikle tutmaz. ( benim fikrim olarak kesinlikle yazdım)
    Ama , 3-4 kişi sipariş etsin , ben de arada bir kazandığım para ile gezeyim diyorsanız tutar.

Tamamen fikirdir. Ne araştırdım ne de bilgim var,bu konulara ilgim var sadece.
    Sevgiler.
  • sözlükte benim gibi star wars hayranının çok olduğunu düşünüyorum. bu tarz siparişler de alabileceğini düşünüyorum.

Boba Fett

3PO

Darth Vader

mesela ilk resimdeki "boba fett" kaskı sanırım yapılabilir ama diğerleri yapılsa fiyat açısından yükselir diye düşünüyorum . ama bir öğrenci olarak son resimdeki darth vader için fiyat çıkartırsan, veya küçük boyutlarda (1/4, 1/8 gibi) yapabilirsen almayı düşünürüm hocam.

yaptığınız işte ne kadar detaya girerseniz o kadar alıcı bulacağınızı düşünüyorum ki özellikle star wars konusunda kolay gelsin.

• Ben yaptırırım şahsen..
  • güzel ama süs olarak nereye asacağım :) ben bir cafede görmüştüm ortaçağ silahları kılıçlar felan asmışlar duvarlara o çok hoşuma gitmişti.varmı böyle şeyler bulabilecğeim bir yer?
  • http://www.wetacollectors.com/forum/showthread.php?t=33347 Şurdaki kılıcın benzeri yapılırsa bence alınır.Zaten yurtdışında bunun piyasası var.Film,dizi,çizgi roman eşyalarını alan bir sürü insan var.The Big Bang Theory'i izleyenler bilir.Bu tip eşyalar için nasıl deliriyorlar.
  • bu iş tutar ama 100 tl az fiyat.bakır kilosu 20 lira iken 100 tl den satman mantıksız geldi. bi de yaptığın miğferler göze hitap etmeli yani adam gördü mü etkilenecek güzel fotoları olacak. yani reklam kısmı çok önemli. leonidas birebir şekilde çıkarabilirsen 250 den de verebilirsin ama taktın mı leonidas gibi duracak. şekiller kıvrımlar cok önemli bu konuda.
  • Fikir olsun.

Bu da hoş;

• kimse de demiyor ki aga bu nedir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Freut Mich

kimse de demiyor ki aga bu nedir..

güzel

mesela bunun kalkanıyla miğferini yapabilir misin?
  • kalkan yapın bence , hem duvara falan da asılır
  • Fikir olabilir bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freut Mich -- 27 Aralık 2011; 0:50:18 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.