Şimdi Ara

Miğfer satışı yapsam sizce tutarmı bu iş ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
2
Favori
12.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Schindler.

Adminlerden ricam lütfen konuyu taşımasınlar veya silmesinler çünkü ben burda birşey satmıyorum sadece fikir almaya çalışıyorum. bu konunun "10.000 tl param var nasıl bi iş kursam" gibisinden konulardan bi farkı yok.

Selam arkadaşlar. Türkiyede nerdeyse hiçbiryerde istediğiniz miğferi bulamazsınız. ya film setlerinde olur yada dandik hediyelik eşyacılarda rafa koyulucak tarzda süs eşyası bulunur.
    şimdi size sorucam şu
    istediğiniz boyutlarda(kafa boyutu) istediğiniz şekilde ( istediğiniz herhangi filmden herhangi bir miğfer mesela 300 spartalıdan leonidasın miğferi) miğfer yapıp ortalama 100 tl ye satsak bu iş tutarmı. Dediğim gibi istediğiniz miğferi üreticez ve size kargolucaz. internet üzerinden satış yapsak siz olsanız alırmıydınız. biliyorum bu tür şeylerin meraklısı çok ama kimse alamıyor çünkü sadece yurtdışında bulunuyor ve türkiyeye getirtmesi hem masraflı hemde zor.

bizim yapıcağımız miğferler bakırdan olucak. ama bakır dediysemde dandik süs eşyaları gibi ince , uğraşınca yamulan tarzdan bakır değil. kalın ve sağlam olucak. ayrıca hafif olduğu için kafanızı rahatsız etmicek.

İlk önce 3 arkadaş kendimiz 3 tane yaptık sonra çok beğenince işin tutucağını düşünüp böyle bi satış fikrine giriştik.

bu resimdeki miğferler bize ait
     Miğfer satışı yapsam sizce tutarmı bu iş ?

Evet nedir düşünceleriniz sizce girelimmi böyle bir işe ?

bence tutar gazi mahallesi eylemlerde vs git kamyon devir 1saate bişi kalmaz
    hakkari şırnak diyarbakırda bayilikler bile verebilirsin..

demircibu ;ayntaşyn süper fikirler atölyesi

• Bak olsa neler alırdım;

Iron man başlığı
    Batman başlığı
    Uzun eski osmanlı kılıçları ve kalkanları (Üstüne tuğralar olan.Ama bunları yapabilirmisinizki? )

Şu asalete bak

• Ben de bazı arkadaşların dediği gibi öncelikle işe hobi olarak başlamanızı tavsiye ederim. Yani öncelikle istek üzerine yapıp satarsınız. Daha sonradan iş ya büyüyecektir ya da olduğu yerde kalacaktır. En azından bir fikriniz olur tutup tutmadığı konusunda.

Açıkçası ben de Osmanlı dönemi kılıçlarına falan meraklıyımdır. Ya da Hz. Ali'nin kılıcı olabilir.
    Sadece miğferlerle sınırlı kalmaktansa kılıç kalkan falan da olabilir.

Ayrıca bakırı boyamak mümkün değil mi
    Ya da sert alüminyum, ya da hafif metal de farklı seçenekler olabilir.
    Boyamanın da bir yolunu bulursan eğer tutma ihtimalini %30 artırırsın diye düşünüyorum.

(SOn paragraf da yazdıklarım hakkında pek bir bilgim yok. Yani boyama konusunda. Bilen birisi aydınlatırsa müteşekkir olacağım :D )

•  Miğfer satışı yapsam sizce tutarmı bu iş ?

Şu kaça patlar yaptirmak istesek ?
  • Hayatta tutmaz. Ama odaya süs için falan yaratıcı bir şeyler yapabilirseniz miğfer şeklinde, tutabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Hayatta tutmaz. Ama odaya süs için falan yaratıcı bir şeyler yapabilirseniz miğfer şeklinde, tutabilir.

Ne süsü biz savaşa gitmek için alıyoruz adam süs diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migferin yanında maskeler de yapabilirsiniz. Sinema filmlerinde kullanılan efsane olmuş şeyleri yapabilirsiniz mesela vendetta'nın maskesini :)
  • Yarın Polis basacak örgüt kurmaktan içeri atacaklar sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: woper_93

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Hayatta tutmaz. Ama odaya süs için falan yaratıcı bir şeyler yapabilirseniz miğfer şeklinde, tutabilir.

Ne süsü biz savaşa gitmek için alıyoruz adam süs diyo

Yahu, daha küçük anlamında diyorum.
  • Tutar bence. Bu tip şeylere meraklı insan çok.
  • alıcısı olur ama iyi tanıtım yaparsan tabi ayrıca o ss koyduğun miğferleri 100 tl den satarsan bişey kaznamazsın çünkü satmaz.
    Biraz daha süslersen filmdeki oyundakilere benzetirsen alınacak çok alanı var
    -eve süs eşyası
    -amatör film çekenler için alan olur
    -tiyatro vs oyunlarda alırlar
    -aksesuar olarak alan olur

alan olur yani biçok yerde tanıtım yaparsan
  • Kılıç-kalkan işine de girerseniz tutabilir. Orta çağ savaş malzemeleri, aksesuarları ve kıyafetleri satan bir yer gibisinden..
  • bana bu adamın miğferinden yapın parası neyse veririm

• ticaretin en kötü yanı budur işte RİSK
    öğrencisiniz belirli bir bütçe yatırmanız gerekecek, belki yaptığınız iş tutacak TR de bir ilk olacaksınız, belki de iş tutmayıp bırakacasınız
    eğer ben yapar bu riskede girerim diyorsanız affetmeyin
    ben olsam alırmıyım eğer param olursa alırdım çünkü değişik bir ambiyansı var, TR de cadılar bayramı gibi bayramlar vs. olsa kesin giderdi
    Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schindler.

Adminlerden ricam lütfen konuyu taşımasınlar veya silmesinler çünkü ben burda birşey satmıyorum sadece fikir almaya çalışıyorum. bu konunun "10.000 tl param var nasıl bi iş kursam" gibisinden konulardan bi farkı yok.

Selam arkadaşlar. Türkiyede nerdeyse hiçbiryerde istediğiniz miğferi bulamazsınız. ya film setlerinde olur yada dandik hediyelik eşyacılarda rafa koyulucak tarzda süs eşyası bulunur.
    şimdi size sorucam şu
    istediğiniz boyutlarda(kafa boyutu) istediğiniz şekilde ( istediğiniz herhangi filmden herhangi bir miğfer mesela 300 spartalıdan leonidasın miğferi) miğfer yapıp ortalama 100 tl ye satsak bu iş tutarmı. Dediğim gibi istediğiniz miğferi üreticez ve size kargolucaz. internet üzerinden satış yapsak siz olsanız alırmıydınız. biliyorum bu tür şeylerin meraklısı çok ama kimse alamıyor çünkü sadece yurtdışında bulunuyor ve türkiyeye getirtmesi hem masraflı hemde zor.

bizim yapıcağımız miğferler bakırdan olucak. ama bakır dediysemde dandik süs eşyaları gibi ince , uğraşınca yamulan tarzdan bakır değil. kalın ve sağlam olucak. ayrıca hafif olduğu için kafanızı rahatsız etmicek.

İlk önce 3 arkadaş kendimiz 3 tane yaptık sonra çok beğenince işin tutucağını düşünüp böyle bi satış fikrine giriştik.

bu resimdeki miğferler bize ait

Evet nedir düşünceleriniz sizce girelimmi böyle bir işe ?

gerçek savaşa girmeyi düşünüyorum eğer sertini yaparsanız alabilirim 1 tane bedava örnek gönderirsen fikrimi söyleyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: @DaLgakiran

mesela bunun kalkanıyla miğferini yapabilir misin?

burdaki miğfer kalkan zırh ve mızrağın hepsini ne kadara yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Wardomsfight

quote:

bu resim hangi oyundan

• Bana Zülfikar kılıcından yapabilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumak

quote:

Orijinalden alıntı: Wardomsfight

quote:

bu resim hangi oyundan

altında istanbuloyun diyor istanbul kıyamet vakti galiba

• sağol wardomgifht
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.