Şimdi Ara

Miğfer satışı yapsam sizce tutarmı bu iş ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
2
Favori
12.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam tutup tutmaması senini ürününü pazarlamanla alakalı bugunlerde geçmişe dönük dizeler yapıyorlar. en büyük alıcıların bence film sektörü, tiyatro vb benzeri alanlarda olur sen eğerki arkasında koşarım diyorsan bu işe kalkışa bilirsin türkiyede bu tarz şeyleri yapan oluğunu düşünmüyorum bu adamlar bi şekilde bu aletleri bi yerlerden temin ediyolar yurt dışından getirtiyo olabilirler ama sadece miğfer yapmakla olmaz tepeden tırnağa bi savaşçıyı yapabiliyo olmanız gerekiyor. Profesyonelce düşünüp işi ona göre dallanıp budaklandırmanız lazım...
  • film karakterlerinin migferlerini yap lord of the rings gibi daha yuksek fiyatlara satarsin
  • eğer bu işe bi sermaye harcayıp bunu mesleğin haline getirmeyi düşünüyosan hiç başlama derim.

meraklısını çok bulursun ama alan fazla çıkmaz.

ama hobi olarak yapıyorum. hani yaparken eğleniyorum. sonra da bunları satayım ek gelir düşüncesi ile yapacaksan yap.

ama bi yerde demişsin ki. Türkiye de bunu sadece film setlerinde bulursun.

yanlış dostum. istanbul da bu tip şeyleri ve buna benzer envai çeşit şeyin üretimi yapan yerler mevcut. onlarda seri üretim yaptıkları için hem ucuza yapıyolar hem de genelde o film setleri dediğin yerlere satıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wardomsfight

quote:

Orijinalden alıntı: mumak

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @DaLgakiran

Miğfer satışı yapsam sizce tutarmı bu iş ?

mesela bunun kalkanıyla miğferini yapabilir misin?

burdaki miğfer kalkan zırh ve mızrağın hepsini ne kadara yapabilirsin

bu resim hangi oyundan

altında istanbuloyun diyor istanbul kıyamet vakti galiba

Bu resim/fotoğraf hangi oyundan?

Allahını seven söylesin.

• 2. Dünya Savaşı miğferlerinden falan olabilir mesela.
  • Resim buyuk oldugu icin link verecegim.

http://www.snyderstreasures.com/eBay/Images/2009/08232009/SSSD1155-side1.JPG

Kaca mal olur?
  • ben bu genci tanıdım bu forumda daha önce nanchuka satmıstı.Bunlar tek kişilik çete sanırım Erman lan ben erdoğanın şifresini çözdüm :)) Olum getir şantiyede satarız işçilere baret diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogan_24 -- 27 Aralık 2011; 12:30:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstü Kalsın

Siz bakırın kilosunun ne kadar olduğunu biliyomusunuz , adam o kadar uğraşmış fiyatında kesinlikle hiç bir sıkıntı yok ama 100 altı olsa çok iyi olurdu

100 tl altı olarak 99 tl dememiş en azından hocam.oldukça iyi niyetli

• arkadaşım Sivas'ta böyle bir iş yapan adam var haberlerde görmüştüm, adam kalıp olarak pet şişe kullanıyordu. İrtibata geçersen ortak üretim ve satış yapabilrisiniz.

http://www.haberler.com/pet-siseden-migfer-2540408-haberi/
  • Keşke eskisi gibi sokaklarda zırhlarla miğferlerle dolaşsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schindler.

Adminlerden ricam lütfen konuyu taşımasınlar veya silmesinler çünkü ben burda birşey satmıyorum sadece fikir almaya çalışıyorum. bu konunun "10.000 tl param var nasıl bi iş kursam" gibisinden konulardan bi farkı yok.

Selam arkadaşlar. Türkiyede nerdeyse hiçbiryerde istediğiniz miğferi bulamazsınız. ya film setlerinde olur yada dandik hediyelik eşyacılarda rafa koyulucak tarzda süs eşyası bulunur.
    şimdi size sorucam şu
    istediğiniz boyutlarda(kafa boyutu) istediğiniz şekilde ( istediğiniz herhangi filmden herhangi bir miğfer mesela 300 spartalıdan leonidasın miğferi) miğfer yapıp ortalama 100 tl ye satsak bu iş tutarmı. Dediğim gibi istediğiniz miğferi üreticez ve size kargolucaz. internet üzerinden satış yapsak siz olsanız alırmıydınız. biliyorum bu tür şeylerin meraklısı çok ama kimse alamıyor çünkü sadece yurtdışında bulunuyor ve türkiyeye getirtmesi hem masraflı hemde zor.

bizim yapıcağımız miğferler bakırdan olucak. ama bakır dediysemde dandik süs eşyaları gibi ince , uğraşınca yamulan tarzdan bakır değil. kalın ve sağlam olucak. ayrıca hafif olduğu için kafanızı rahatsız etmicek.

İlk önce 3 arkadaş kendimiz 3 tane yaptık sonra çok beğenince işin tutucağını düşünüp böyle bi satış fikrine giriştik.

bu resimdeki miğferler bize ait

Evet nedir düşünceleriniz sizce girelimmi böyle bir işe ?

Bu miğferlerden 1 takım yapın yanına zırh,sandalet gibi tamamlayıcı parçaları ekleyin kısa sürede film yapımcıları tarafından keşfedilirsiniz.
    Buna benzer parçalar yapan Türk üreticiler bunları yurt dışına dahi ihraç ediyor.

• öyle kafaya takacak büyüklükte değil de masa üstüne koymalık yumruktan biraz daha büyük süs olarak yaparsan tutar. bu dediğim şeyi 15 euroya mı ne almıştım romadan, baya karizmaydı, sonra sevdiğim bi akrabama hediye ettim onu, kendime alacak yer yok şimdi
  • bence film karakterlerinin ve miğferleri ve kılıçları tutar gibi diğer siperlik ,kalkan da olsa tutabilir.birde bu işi hobi olarak yapanlar var aramızda satmak için değil tabi witchking kaskım var daha boyanıp epoksy kaplancak bu tarafınıda düşün ben buna para vermem diyenler çıkabilir. satılmama riski dışında birde bu şekilde risk var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

quote:

quote:

quote:

bu resim hangi oyundan

Allahını seven söylesin.

İstanbul kıyamet vakti ''philotheos'' boss karakteri

• quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

quote:

quote:

quote:

bu resim hangi oyundan

Allahını seven söylesin.

İstanbul kıyamet vakti ''philotheos'' boss karakteri

Evet İstanbul Kıyamet Vakti'ndeki Philotheos isimli boss. Ama artık bossluğu falan kalmadı 49luk adam gelip 2 vuruşta kesiyor.

• kaybolmasın
  • Alırım, meraklıyım. Başarılar

edit: bunlardan yapın mesela almayan ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American_Muscle -- 27 Aralık 2011; 19:50:32 >

• Hocam 100 değil de 70-80 e alıcı bulur ama daha çok uğraşılması lazım.. yani biraz basit duruyor işin açıkcası ama kılıç falan yaparsan 100 tl den falan satarsın onu bak..
  • hocam yanında bu 2.D.S. kasklarıda yapabilirseniz 40 50 tlden çok rahat alıcı bulursunuz.Ben aradım yazın alıcaktım o kasklardan bulamadım hevesimde kaçtı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Fanucci

Resim buyuk oldugu icin link verecegim.

http://www.snyderstreasures.com/eBay/Images/2009/08232009/SSSD1155-side1.JPG

Kaca mal olur?

Up...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.