Şimdi Ara

might&magic IX

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ben oynadım bu oyunu..
    ilk olarak bunla başliim dedim.yani heroes tecrübem var 3do güzel yapar dedim ama.....
    şu ana kadar sorduğum herkes (ki kendim dahil) bu oyunu beğenmedi...
    bence zaman kaybı gibi bişi..bunun yerine çok daha iyi oyunlar var...
  • Ben arkadaşın sayesinde oynadım. Arkadaş bütün serilerini bitirmiş, bu sonuncu da dahil. Onun çok hoşuna gidiyo ama bana biraz sıkıcı geliyor. Önceki seridekileri grafikleri kötü diye oynamıyordum, bu sonuncu da grafikler de fena değil aslında. Ama nedense 4 kişi olup da tek gözden bakıyomuş gibi oynamak garip geliyor. Belki Elder Scrolls tarzında birşey olsa daha iyi olurdu. (Bu arada ben Elder Scrolls 3 Morrowind oynuyorum süper bir oyun...) Sanırım bu oyun meraklıları için. Ben de Heroes serisine bayılıyorum ama bir çok arkadaşım sıkıcı buluyor...
  • Dostum bu oyun BÜyük Bir hayal kırıklığı Yani aranızda oynamak isteyenler var sa vazgeçsin. Benimde ilk başlarda hoşuma gitti, Grafikler iyi sesler iyi ama boşa zaman kaybı yani ne biliym hemen sıkıyo bence bu sene 3do afallamış
  • ben bundan önce 6 oynadım. bir süre sonra çok sardı.Bunu aldım daha iyidir diye.Ama 6 daha iyiydi.Garfikleri kötüydü ama armorlar iyiydi.Bu arada 6'yı oynayan varsa söylesin,alamos diye bir adada herkesi temizledikten sonra bir şifre veriyor hatta ağaçlarda ipuçları veriyor.İşte o şifreyi bulamadım.bir zahmet gönderin
  • bende önceden 6 yı oynamıştım ve o baya bi sarmıştı beni. gayet güzel yapmışlardı oyunu. bu son oyun ise tam bi hayal kırıklığı idi. görüntüler günümüze göre rezil ve oynanabilirlik katledilmişti. hatta utandım ben bunu 3do mu yaptı die.
  • doğru 6 iyiydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RARE MAGİC LEGEND NOVA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.