Şimdi Ara

Migros 10 TL’lik Ülker sakız ya da Mcvities Çikolata Alışverişine Sinema Bileti (Qumpara) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
17
Favori
25.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kampanyadan ilk gün yararlandım ve 10.5 tllik oneo ülker sakız vs. aldım ve ödemeyi money ile yaptım yanlışlıkla.fakat money kısmı sorun olmadı.fakat şöyle bir sıkıntı var.normalde kampanyada 3d bilet hediye diyor ama bana 2 adet 3d geçerli olmayan bilet tanımlandı ve kampanya şartlarında 1 kişi en fazla 2 bilet kazanabilir diyor.şimdi bu mantıkla 10.5 tllik sakız alsam yine 2 bilet mi alacağım?

biletlerin son kullanma tarihi 31.12.2018 bu arada.
  • Migros fişide çarşaf kadar uzun geliyor arkadaşlar nasıl çekip yüklüyorsunuz? Uygulamada tam fiş mi görünmesi gerekiyor?
  • Dün 8.50 TL lik mcvities alıp gönderdim bileti bekliyorum. Ben de tek fiş tek bilet diye biliyorum ama öbür türlüsünü hiç denemedim. Hatta 1 tane de cips aldım kardeşime sırf sıkıntı olmasın diye cipsi ayrı fişlettirdim. Gönderdiğim fişten sadece mcvities ürünleri yazıyor.

Bu arada 5.50-6 TL ye mcvities çikolatalı ekonomik paket var. 1 tane ondan aldım 1 tane de tekli çikolatalı almıştım. Bu money card paralı mı acaba bana da sordu da yok dedim. Bonus card mı oluyor bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    Hocam bilet hala yüklenmedi mi? Bende gün içinde alıp sinemaya gitmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün sabah çekip gönderdiğim fişin, bileti henüz yüklenmesi.

• gumus2929 G kullanıcısına yanıt
    Yok 48 saat süresi var ama haftasonu yada 29 Ekim dolayısıyla geç yüklenebilir. Normalde fazla sürmüyordu da bu seferki geç kaldı biraz.

• varmı gelen giden?

• Ben alışverişimin üzerine ekledim bu mcvities ürünlerinden 14 tl aynı fişte. Şimdi bu fişe vermeyecek mi bilet?
  • Kampanyaya katilanlar 2 bilet mi 1 biletmi tanimlaniyor ?

• Migros fişleri uzun dediğiniz gibi qumbara uygulamasında bir çekim var ( devamını cekemiyorsunuz)fişi katlayarak toplam tutarın gozukecegi şekilde gönderirseniz sorun olmaz ayrıca 1 fise 2 adet bilet tanımlama yapılıyor niye öyle bilen yok

• varmı gelen giden???

• Dün fişi ekledim. gelen giden yok.

• kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    Biraz gecikti ama gelecektir hocam. Şu ana kadar birçok kampanyasına katıldım gelmeyen olmadı

• sanalmarketten sakız şekerleme 10 tl lik ek sipariş olarak verdim. 2 siparişi de 8.5 tl olarak göndermişler. ürünler eksik geldi.
  • Bilet hala gelmedi bende mecbur çek satıştan alıp gitmek zorunda kaldım. Gecikmesi hoş olmadı en azından belirtmelilerdi 29 Ekim nedeniyle gecikebilir diye.

• Az önce 10 ar TL lik Ülker ve mcvities fişlerine 1 er tane gelmesi gerekirken 2 şer tane sinema bileti geldi. Teşekkürler Qumpara

• OxMetrics kullanıcısına yanıt
    ne zaman yüklemiştiniz?

• 27.10.2018 Cumartesi Günü 14:30 civarı biletimi yükledim sonra mailde attım 48 saati geçti halen hiçbir şekilde bilet yüklenmedi hala

bakın ondan 1 gün önce çek kazan uygulamasından bi kampanyaya katıldım 10dk sonra yüklendi
    ayrıca dünde bi bilet yükledim tam 5 dk sonra 2 bilette geldi

qumpara'dan şu bilet gelsin uygulamayı direk silmeyi düşünüyorum şahsen
  • OxMetrics kullanıcısına yanıt
    bende merak ettim. bana 1 bilet bile gelmedi hala
  • Qumbara bana da vermedi 36 saat oldu. Bakalım bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.