Şimdi Ara

Migros 10 TL’lik Ülker sakız ya da Mcvities Çikolata Alışverişine Sinema Bileti (Qumpara) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
17
Favori
25.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mc vities uretimide ulker bilginize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi 60 liralık alış veriş yapacam gdı için tek fiş te 8 tane alsam 4 bilet gelecekmi acil cevap bekliyorum marketteyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bileti kullanmak için bilet no ve şifre yeterli mi ? Eğer yeterliyse bende bir adet var 3₺ den vereyim. Burda cinemaximum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilgisi yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: konyalım

Arkadaşlar bilgisi yokmu
    Tek fişte 28 TL'lik alırsanız 4 bilet gelir Mcvities için.
  • Bileti kullanmak için bilet no ve şifre yeterli mi ? Eğer yeterliyse bende bir adet var 3₺ den vereyim. Burda cinemaximum yok

• cimbomly kullanıcısına yanıt
    Orda cinemaxsimum yoksa ver birine hayrina 3 tl alsan nolcak kardesim forum birlik beraberligi kuvvetlensin biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Bende öyle yaptım bakalım gelecekmi fişte 7 lira üstü olacak şekilde 3er ürün geçirip fişte boşluk sayfa bıraktırıp alt alta 4 ünü geçirdim hatta 40 kusur liralık aldım hepsi 7 lira üstü yani resim çekip gönderdim bakalım

• cumartesı yukledıgım biletlere az once gelmiş. sanırım 3d dahil ama gözlük yok. acıklamada öyle yazıyo. neyse bunada şükür

• kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    3d gozluk bedeli 4.00tl bundan 1 kurus fazla vermeyin ayrıca 3d gozlugu 1 kere aldık diyelim gozlugu neden geri aliyorlar yada aliyorlarmi bedelini vermisiz sonucta bizim olmasi lazim her seferinde neden 4 tl vereyim ki

• cimbomly kullanıcısına yanıt
    Nasil alabiliriz kodu

• Bu sefer de 33.30 TL'lik fişe 1 bilet göndermişler. İyice tilt olmaya başladım bu uygulamaya. Şaka gibi arkadaş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomly

Bileti kullanmak için bilet no ve şifre yeterli mi ? Eğer yeterliyse bende bir adet var 3₺ den vereyim. Burda cinemaximum yok
    Kod verilmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: RealWorldRules

3d gozluk bedeli 4.00tl bundan 1 kurus fazla vermeyin ayrıca 3d gozlugu 1 kere aldık diyelim gozlugu neden geri aliyorlar yada aliyorlarmi bedelini vermisiz sonucta bizim olmasi lazim her seferinde neden 4 tl vereyim ki
    üstat ben daha once aldıklarımdan eve koymustum. zaten almam ordan gözluk. evdekı işimi görür 😂

• kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    Gozlugu vermeyince sıkıntı cikariyolarmi benim aklımda 1 kere gozluk alip surekli kullanmak var 4tl vererek,diger turlu 3d gozluk dahil bilet lazim bedavaya getirmeye :D

Bu arada benim elimde red&cyan yani red blue gozluk varda ordaki farkli sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: RealWorldRules

Gozlugu vermeyince sıkıntı cikariyolarmi benim aklımda 1 kere gozluk alip surekli kullanmak var 4tl vererek,diger turlu 3d gozluk dahil bilet lazim bedavaya getirmeye :D

Bu arada benim elimde red&cyan yani red blue gozluk varda ordaki farkli sanirim
    valla deneyecez hocam :) ilk deneyen paylassın tecrübesini 😂😂

• cümleten iyi akşamlar. çocuğun tedavisi için 20 gündür Ankara'dayız bugün taburcu olduk çok şükür. şimdi bu sinema işlerinden hiç anlamadığım için konuyu görünce bilen arkadaşlara sormak istedim, yardımcı olursanız çok makbule geçer.

yarın çocuğu Fındıkkıran ve Dörtdiyar filmine götürmek istiyorum. Ankara'daki 14:00 yada 16:30 arasındaki seanslardan herhangi birisine gideceğiz (akşama dönüş yapacağız Bartın'a orada bu film yok maalesef)

şimdi merak ettiğim ve fikrinize acil ihtiyaç duyduğum birkaç husus var ;

- bu konudaki migrostan alışveriş ile bilet fırsatından yarın sabah alışveriş yapsam hemen kod gelir mi ve bu kodla buradaki söylediğim filmi izleyebilir miyiz ?

- maximumun sitesine girdiğimde ; örneğin cepadaki sinema için 3d dublajlı yazıyor, bu filmi bu salonda 3d gözlük olmadan izleyebilir miyiz , çocuğun 3d görüntüden rahatsız olma ihtimali var, eski bizim zamanımızdaki gibi gir salona izle durumu var mı bu salonda acaba, 3d yazınca perdedeki görüntüde 3d ise bunun normal izleme salonu hangisi oluyor ?

- son olarak bu film için 2 kişi (eşim ve çocuk) en ucuz 24 lira çıkıyor cinemaximum sitesinde, bu biletleri daha uyguna alma şansımız var mı ? Çarşamba günü indirimi vs... yazıyor ama anlamadım çocuk 9 yaşında, gidip gişeden mi alalım bileti yoksa netten mi alalım, hangisi daha uygun olur, yada bu film ve seanslar için en uygun nasıl bilet alabilirim ?

Migros 10 TL’lik Ülker sakız ya da Mcvities Çikolata Alışverişine Sinema Bileti (Qumpara)

şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

cümleten iyi akşamlar. çocuğun tedavisi için 20 gündür Ankara'dayız bugün taburcu olduk çok şükür. şimdi bu sinema işlerinden hiç anlamadığım için konuyu görünce bilen arkadaşlara sormak istedim, yardımcı olursanız çok makbule geçer.

yarın çocuğu Fındıkkıran ve Dörtdiyar filmine götürmek istiyorum. Ankara'daki 14:00 yada 16:30 arasındaki seanslardan herhangi birisine gideceğiz (akşama dönüş yapacağız Bartın'a orada bu film yok maalesef)

şimdi merak ettiğim ve fikrinize acil ihtiyaç duyduğum birkaç husus var ;

- bu konudaki migrostan alışveriş ile bilet fırsatından yarın sabah alışveriş yapsam hemen kod gelir mi ve bu kodla buradaki söylediğim filmi izleyebilir miyiz ?

- maximumun sitesine girdiğimde ; örneğin cepadaki sinema için 3d dublajlı yazıyor, bu filmi bu salonda 3d gözlük olmadan izleyebilir miyiz , çocuğun 3d görüntüden rahatsız olma ihtimali var, eski bizim zamanımızdaki gibi gir salona izle durumu var mı bu salonda acaba, 3d yazınca perdedeki görüntüde 3d ise bunun normal izleme salonu hangisi oluyor ?

- son olarak bu film için 2 kişi (eşim ve çocuk) en ucuz 24 lira çıkıyor cinemaximum sitesinde, bu biletleri daha uyguna alma şansımız var mı ? Çarşamba günü indirimi vs... yazıyor ama anlamadım çocuk 9 yaşında, gidip gişeden mi alalım bileti yoksa netten mi alalım, hangisi daha uygun olur, yada bu film ve seanslar için en uygun nasıl bilet alabilirim ?

şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için.
    iyi akşamlar

1. Kod hemen gelmez kesin değil yani..72 saat sürebiliyor yüklemeleri
    2. 3d gözlük olmadan izlersiniz ama çoğu yerde film görüntüsü bulanık gösterir zevk alamazsınız
    3. Çarşamba günü halk günü olduğu için en ucuz gün o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 31 Ekim 2018; 0:46:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

iyi akşamlar

1. Kod hemen gelmez kesin değil yani..72 saat sürebiliyor yüklemeleri
    2. 3d gözlük olmadan izlersiniz ama çoğu yerde film görüntüsü bulanık gösterir zevk alamazsınız
    3. Çarşamba günü halk günü olduğu için en ucuz gün o

Alıntıları Göster
    hocam cevabınız için teşekkür ederim. migrostan alışveriş yapmadanda aynı fiyata bilet alınabiliyor site üzerinden, o zaman hiç uğraşmadan direk gidip almak daha mantıklı sanırım, birde web sitesindeki fiyatla gişeden almak arasında fiyat farkı çıkar mı ?

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Çıkmaz.. netten alın daha iyi..size gelen mail ile birlikte direk sinemaya girin bilet bastırmaya gerek yok... gişede Yok mısır verelim Yok şu Yok bu antin kuntin işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 31 Ekim 2018; 1:22:47 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.