Şimdi Ara

Migros 10 TL’lik Ülker sakız ya da Mcvities Çikolata Alışverişine Sinema Bileti (Qumpara) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
17
Favori
25.941
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Aynı netlikte 2 fiş yükledim birisi bileti geldi, diğeri olumsuz sonuçlandı. Şikayet oluşturdum beklemedeyim.

Şikatet nereye oluşturdunuz hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakız kampanyası ile 10 tlye 2 bilet alıp tekrar 10 tllik sakız deneyen oldu mu acaba? şundan soruyorum,normalde 10 tl sakız kampanyasında 10 tlye 1 bilet ve 2 kez yararlanılabilir deniliyor.fakat 10 tlye 2 bilet geldiğine göre bunu bir hak sayıyorsa sistem,10 tl ile tekrar en azından 1 bilet alınabilir diye düşünüyorum?
  • Bu gece mi bitiyor yoksa yarın geçerli mi kampanya yarın gidip almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlim21

quote:

Aynı netlikte 2 fiş yükledim birisi bileti geldi, diğeri olumsuz sonuçlandı. Şikayet oluşturdum beklemedeyim.

Şikatet nereye oluşturdunuz hocam

Alıntıları Göster
    Uygulama üzerindeki iletişim forumdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Uygulama üzerindeki iletişim forumdan.

Alıntıları Göster
    Yazsan ne ki hocam cevap vermiyorlar. 3 gün oldu mail attım oradan yazdım cevap vermiyorlar.
  • mcvities kampanyasını geri tarihe çekmişler.

-stokların tükenmesi sebebi ile kampanya 1 Kasım 23.59 da sona erecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eass4

mc vities uretimide ulker bilginize
    ülker üretiyorsa ülker'in berbatlığında değil tabiki, kendi kalitesinde ürettirir, bilginize.
  • Næccm kullanıcısına yanıt
    Bana ilk 10 Tl de 2 tane geldi. Diğer 10 da birşey gelmedi. Almayın boşuna

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbomly

Bu Qumpara nın çok ekmeğini yedim iki aydır. Eşe dosta 15₺ Koton çeki kazandırdım. Toplamı 800₺ yi geçmiştir
    nasıl faydalı kullanabiliyoruz bu uygulamayı hocam.. kısa ca özetlemeniz mümkünmü özelden yada burdan
  • Arkadaslar cinemaxsimumlar 6 yasinda cocuklar icin bilet istiyorlarmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29 unda attim fisi hala gelmedi.Gidip simdi baska hesaptanda ayni fisi yollayacagim.

1 inden sonra diyecekler stok bitti kesin ee 29 unda gonderdik diyince ne diyecekler acaba 12 tane almistim mcvites 2 tanesini yedim 10 tane iade ederim yollamazlarsa

• 29 ekimde gönderdim 2 ayri hesaptan hala ses yok aradim yogunuz dediler bugun yine alsam biskuvi baska hesaptan göndersem kazanirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: gül_ym

29 ekimde gönderdim 2 ayri hesaptan hala ses yok aradim yogunuz dediler bugun yine alsam biskuvi baska hesaptan göndersem kazanirmiyim
    Yogunuz iyi guzel tamamda gonderecekler miymis hadi aksi bir durum oldu fisi okuyamadilar vs o durumda kampanya durduruldugu icin ne olucak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Yogunuz iyi guzel tamamda gonderecekler miymis hadi aksi bir durum oldu fisi okuyamadilar vs o durumda kampanya durduruldugu icin ne olucak..

Alıntıları Göster
    Bana da aradım dün yoğunuz dediler e 4 bilet kazanmam lazım birini göndermişsiniz dedim diğerleri de gelecektir dedi. Dedim ya gelmezse, gelir dedi. Bence gelmeyecek ve iade etmek zorunda kalacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Bana da aradım dün yoğunuz dediler e 4 bilet kazanmam lazım birini göndermişsiniz dedim diğerleri de gelecektir dedi. Dedim ya gelmezse, gelir dedi. Bence gelmeyecek ve iade etmek zorunda kalacağım.

Alıntıları Göster
    Banada oyle indiregandi yapacaklar gibime geliyor.Iade ile ugras dur simdi :(

• ıkı hattan ayrı ayrı 3 er tane yuklemıstık toplamda 6 bilet gelmeliydi ama 10 tane geldi. yazdım bende düzeltin diye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gecikmesinin sebebi ahlaksız insanların aynı fişi farklı hesaplar açıp tekrar yollamasindan dolayı oluyor. Tek tek başka hesapta yollanip yollanmadigina bakıyorlar. Bir sinema bileti için bu kadar aşağılık duruma düşen insanlara soylecek söz bulamıyorum.

Benim fiş 3 gün oldu ama rahatım firmaya dair kuşkum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Gecikmesinin sebebi ahlaksız insanların aynı fişi farklı hesaplar açıp tekrar yollamasindan dolayı oluyor. Tek tek başka hesapta yollanip yollanmadigina bakıyorlar. Bir sinema bileti için bu kadar aşağılık duruma düşen insanlara soylecek söz bulamıyorum.

Benim fiş 3 gün oldu ama rahatım firmaya dair kuşkum yok.
    Fis no bilgileri hersey görünüyor seytanın aklina gelmicek kurnazlik umarim dediginiz gibi olur kampanya bitince red cevabi almayiz ülker sekerleme devam ediyor ama ondada seker sakiz var sorun cikmarmicaklarini bilsem yine büskivi alip katilicam

• quote:

Orijinalden alıntı: kozlulum67

ıkı hattan ayrı ayrı 3 er tane yuklemıstık toplamda 6 bilet gelmeliydi ama 10 tane geldi. yazdım bende düzeltin diye.
    Bize göndermediklerini size mi gönderiyorlar napıyorlar
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    banada 4 gün sonra geldi hocam. bilmiyorum. bende yazdım iletişimden. 3 yukledım 5 geldı doye bakalım ne yazacaklar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.