Şimdi Ara

Migros 10 TL’lik Ülker sakız ya da Mcvities Çikolata Alışverişine Sinema Bileti (Qumpara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
17
Favori
25.939
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros’tan 10 TL lik Ülker sakız ya da 7 TL’lik Mcvitie’s alışverişlerinde sinema bileti hediye. Mcvities çikolatanın tanesi 3.25. 3 tane almak gerektiği için başlığa 10 TL yazdım. Ülker’den kazanılan 3D dahil. Qumpara uygulamasından detaylarına ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxMetrics -- 27 Ekim 2018; 14:10:50 >

• arkadaşlar az önce qumparayı aradım..

telefon numarası şu : 0530 344 58 08

telefonu önce alakasız biri açtı.daha sonra yetkilimize vereyim dedi, telefonu BANU hanım diye biri aldı. Uygulamanın kurucusuyum dedi. ona güzelce donanımhaberde organiza olduğumuzu ve reklam kuruluna şikayet ettiğimizi söyledim. edin, sıkıntı yok dedi..

Kampanya stoğu bittiğinde kampanyayı kapatması gerektiğini, çünkü reklama bakarak harcama yaptığımı, bununda yanıltıcı reklama girdiğini söyledim. Telefonun sonlarına doğru kendisi alay etmeye başladı. Bende, umarım güzel bir ceza yersiniz de bizim harcadığımız paralar sizdende çıkar deyip telefonu kapattım.
    Az önce Reklam Kuruluna "anında sinema bileti" ibaresinin yanıltıcılığından dolayı şikayette bulundum sizde gerekeni yapın bence. 3 kuruşun peşinemi koşuyorsunuz zihniyetiyle yaklaşanlar olacaktır şirkette bu zihniyetle hareket ediyor anlaşılan küçük bir meselede olsa bunlara taviz verilmemelidir herkes hakkını arasın

Şikayet edebileceğiniz yer linki :https://ereklam.gtb.gov.tr/Sikayet/Index

Migros Broşürü:https://www.migros.com.tr/pages/migroskopInsert.aspx#book5/38-39
    Qumpara sitesinin linki :http://www.qumpara.com/tr/product-list.html?id=1412
    İnstagram linki:https://www.instagram.com/p/BpZKlxsHAGX/

Bütün yerlerde "anında" ibaresi geçmektedir burada zaten yanıltıcı reklam yapmaktan cezai yaptırım uygulanmalı hakkını arasın herkes 7 tl için uğraşmam demeyin.
    Saçma sapan cevaplar.. stok bittiyse o Zaman kampanyayi qumparadan kaldıracaksin.Bende baktım kampanya son gün yazıyor baktım hâlâ uygulamada duruyor yükledim fişleri.. sonra stok Yok muhabbeti.

Kardeşim stok bittiyse kaldır uygulamadan yada stok bitti fiş yüklemeyin yaz birşey yaz.Birde sanki memleket meselesi inceliyorlar tam 72 saat olmadan ne cevap geliyor ne red.3 gün bekledikten sonra fiş okunmuyor diye red geliyor tekrar yüklüyorum bir 3 gün daha bekle.Oh ne güzel memleket be.

Bende ilgili yerlere yazdım şikayet ettim
  • aldık yolladık bakalım ne kadar sürede bilet gelicek yazıcam
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    elbette 5 adet diyosa oluyodur ben 1 adet yolladım bakalım ne kadar sürede yükleyecekler akşama lazım :D
    Yok hocam gelmez. Ayrı fişlerde alman gerekir
    Yok 1 Fiş = 1 Bilet .
  • Bu Qumpara nın çok ekmeğini yedim iki aydır. Eşe dosta 15₺ Koton çeki kazandırdım. Toplamı 800₺ yi geçmiştir
  • Mc vities bisküvi çeşitlerinden 7 TL lik almak yetiyor, illa çikolatalı olandan almak şart değil. Qumbara uygulamasında ayrıntılar.
  • ms365 M kullanıcısına yanıt
    Bu arada, migroskop sayfasında mc vities için kişi başı maksimum 4 defa faydalanmak mümkün yazıyor, 5 değil...
  • Yag Gdi'si gelsin yapicam bakalim
  • Selamlar,

Tek fişte 20 liralık Ülker sakız alsam 2 tane bilet gelir mi?
  • Hayır kaç kere daha önceden tek fişte aldınız da olup olmadığını biliyorsunuz? Qumpara'dan ne zaman tek fişte alsam hep oldu. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
  • ne kadar sürede yükleniyor biletler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Bu mesaj silindi.
    Bu zamana kadar hep yattı. Onu söyleyen arkadaşlar ne zaman yatmadığını söylerse biz de biliriz. Çoğu kampanyasına katıldım hepsinde geldi tek fişte biletler.
  • olay kesın olarak nasıl? ayrı ayrı 7 tl likmi alalım yoksa tek seferde 28 tl lik aldak 4 bilet yatarmı???
  • Moneyler ile mcvities ürün alınsa 7tl lik sinema bileti kazanılıyormu?
  • Bende moneyler ile aldım vermeleri lazım. Ödeme türüne değil. Ürünlerin fiyatlarının toplamına bakıyorlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.