Şimdi Ara

Migros 10 TL’lik Ülker sakız ya da Mcvities Çikolata Alışverişine Sinema Bileti (Qumpara) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
306
Cevap
17
Favori
25.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana hala ne gelen var ne giden. Mesaj da attım mail de attım aradım da çözüm falan yok.
  • Benim biletimde 2 gün sonra geldi şuan. Uzun bir bilet kodu ve şifresi mevcut. Gişedeki görevli bunu eliyle yazacaksa baya kötü olacak 3-4 bilet kullanırken. Kolay yolu nedir arkadaşlar bu bileti kullanmanın? Sinema önlerindeki cihazlardan girebiliyor muyuz acaba bu biletleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Bana hala ne gelen var ne giden. Mesaj da attım mail de attım aradım da çözüm falan yok.
    Otur aşşağa Sıfır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 liralık oneo ve 35 liralık mcvities tek fişteki alışverişe 2 oneoya 4 mcvities kodu verdi ne eksik ne fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ayrı ayrı 2 adet 7 tl üstü mcvities migros fiş gönderdim. resimler falan okunaklı olmasına ragmen 3 gün sonra sebep gösterilmeden reddedildi. bu saatten sonra işim olmaz bu uygulamayla. adamlar niyeti bozmuş herhal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baratonian

Otur aşşağa Sıfır

Alıntıları Göster
    Seni gidi troll, sen Migros konusunda İGE kampanyalarını bitirdikten sonra buraya mı damladın? Kışt kışt.
  • quote:

Seni gidi troll, sen Migros konusunda İGE kampanyalarını bitirdikten sonra buraya mı damladın? Kışt kışt.

Alıntıları Göster
    Konuda İge kampanyaları da çatır çatır devam ediyorda, seni bu kadar rahatsız ettiğine göre doğru yere Parmak basmışım Nasıl yaktıysa hep hafızalarda kalmış çatır çatır İge devam ediyor dert etme 👍

Zoruna giden hoşuma gider, toptancı çakal yavruları sizi gidi

• quote:

Orijinalden alıntı: Baratonian

Konuda İge kampanyaları da çatır çatır devam ediyorda, seni bu kadar rahatsız ettiğine göre doğru yere Parmak basmışım Nasıl yaktıysa hep hafızalarda kalmış çatır çatır İge devam ediyor dert etme 👍

Zoruna giden hoşuma gider, toptancı çakal yavruları sizi gidi

Alıntıları Göster
    Boş yapma

• quote:

Alıntıları Göster
    Kaale alman yanlis adam yerine koyup cevap vermissin adam yerine konulacak biri degil.Blockla gitsin gereksizin teki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Benim biletimde 2 gün sonra geldi şuan. Uzun bir bilet kodu ve şifresi mevcut. Gişedeki görevli bunu eliyle yazacaksa baya kötü olacak 3-4 bilet kullanırken. Kolay yolu nedir arkadaşlar bu bileti kullanmanın? Sinema önlerindeki cihazlardan girebiliyor muyuz acaba bu biletleri?
    Gisedekiler alışkın merak etmeyin. 30-40 saniyede hallediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Kaale alman yanlis adam yerine koyup cevap vermissin adam yerine konulacak biri degil.Blockla gitsin gereksizin teki.

Alıntıları Göster
    Haklısın. Bloklamışım hala alıntılıyor. Adam kampanya bitirip pişkin pişkin güldü sonra konuya uğramadı. Adamın misyonu bu. İşte küçüktür mide bulandırır hesabı. Kışt diyorsun hala yazıyor. İlginç. Forum yönetimi bunun gibileri banlamazsa daha çok kampanya biter. Toptancıymış. Ulan düşüne düşüne o beyninle bunu mu düşünebildin verecek cevap olarak, paramesyum bile daha mantıklı hareket ediyor.

• 8.85 tl. lik mcvities alışveriş fişini sali gunu göndermiştim.dün 1 adet bilet geldi.şimdi biraz önce 1 adet daha bilet geldi.nasıl bir sistemleri var anlamadım

• Hesaplari kontrol edin 8.45 2 siparis vardi simdi toplam 4 adet geldi baska hesapta 16.45 var fis red edildi diyor ama 3 bilet geldi o gelen kodlar iptal mi? Musteri hizmetlerini aramaya gerek varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 2 Kasım 2018; 11:7:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_unlu

8.85 tl. lik mcvities alışveriş fişini sali gunu göndermiştim.dün 1 adet bilet geldi.şimdi biraz önce 1 adet daha bilet geldi.nasıl bir sistemleri var anlamadım
    Aynısı banada oldu. 7.90 TL McVities almıştım akşam biletim gelmişti. Şimdi kalktım baktım bir bilet daha gelmiş. Kullanırken hata vermeyecekse benim için hava hoş

• bende 15 liralık yollamıştım 3 adet bilet gelmiş. bol keseden yolluyorlar. inş çalışır kodlar
  • biletleri bol keseden dağıttıkları için mcvitie's bilet stokları tükenmiş ve kampanya bitmiş
  • Salı günü arkadaşımdan 2 adet fiş yükledim. Toplam 4 bilet geldi. Fişler ayrı olarak 7.50 tl idi.

Bol bol dağıtmışlar

• Bilet gelenler sonradan fis kampanyaya uygun degildir uyarisi aldimi?

• Arkadaş millete bol bol geliyor bize hakkımız olan bilet gelmiyor çok ilginç ya.
  • McVities Ülker sakız ve glade oda spreyi için 4 bilet gelmiş. sagolsunlar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.