şimdi bana tbg de 15tl alkolsüz içeceğe 3 money var. 20tl üzeri pepsi alırsam 2x5 tl pepsiden+ 3x2 tbgden geliyor di mi ? |
Migros 2 Kat Money (5 Mart) (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cbilirşimdi bana tbg de 15tl alkolsüz içeceğe 3 money var. 20tl üzeri pepsi alırsam 2x5 tl pepsiden+ 3x2 tbgden geliyor di mi ?
evet
-
3. Tbg yi sürekli denememe rağmen açamıyorum, bu konuda püf nokta var mı, bilen birisi yardım edebilirse çok sevinirim -
Mi Tv Stick bu kategorilerin dışında, aynı şekilde akıllı bileklik, cep telefonu vs bunlar elektronik kategorisi, money kazanılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UML -- 4 Mart 2021; 22:50:41 > -
Takip
-
50-10 şarküteri tbgsi 2 ye katlanınca 25-10 ile 60 a 30 gibi oluyor.
-
Aynen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Astforum
Eşofmanlı Şevket Hoca'daki tiplerin gerçekleri var forumda. Sürekli kendilerini geliştirerek yeni ilginç sorular soran bir grup ve sürekli aynı soruları soran başka bir grup... :)))Babadan oğula nesil bunlar
-
Açıklama kısmında; 'Kampanyadan yararlanmak için; Money kampanyalarına kayıt yaptırılması gerekmektedir.'Mobil uygulamada göremedim bunu.
Bir de yarın ice tea,peyman ve raffaello gibi ürünlerden 20+25+40 liralık alışverişe 10+10+14 money mi verecek?
-
Migros Mobil Uygulamasında Burn alışverişi için katıl butonu yokki nasıl katılabilcez kampanyaya ?
-
Marka kampanyaları için katılım yok.
-
Money kampanyalarına kayıt yaptırılması gerekmektedir yazıyor ama buna rağmen ürünler alındığında x2 money gelecek mi?
-
Gelir evet,1 katılım hakkı var dikkat et.
-
Çay kahve tbg de 69/13 Money ve genel 75/10 için totalde 46 Money gelecek
100/10 Money de var bende şuan
25/10 indirimde var
Parex 30/10*2 birleştiricem
25/10indirimi orantısal olarak mı indirim yapıyor yoksa limit üstü olanlardan mı düşer
Çaylar 76 lira parex 35 lira yanınada 10 liralık birşey daha mı alsam yoksa 25//10 kodu daha sonramı kullansam
Kırmızı et alımına tbg gelmiş. buna hangileri dahil bunların hepsi mi ayrım vs var mı? Kampanyanın geçerli olduğu kategoriler: Dana değerli etler, kuzu parça etler, dana-oğlak-kuzu sakatat, donuk et, donuk köfte, taze et paketwww.migros.com.trEn Kaliteli Kırmızı Et Çeşitleri ve Fiyatları - Migroshttps://www.migros.com.tr/kirmizi-et-c-68
Yani uzman kasap kuşbaşı kıyma dahil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 5 Mart 2021; 3:15:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
DH yönetimine sesleniyorum. Uygulama ile aç butonunu lütfen kaldırın. Bu eziyetten kurtarın bizi
Her kampanya bir kez kullanılır anlamında mi hocam. Sepet yaptım 3 kategori birlesicek şekilde.
Tuvalet kağıdı, ketçap, parex bunlarin hepsinden ayrı ayrı gelir herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X