Olur hocam. Verin kodu kasiyere. O girer kasada. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros 25/10 indirim (12. sayfa)
-
-
Dün olmadı artık bizim girmemiz yasak dedi ve girmedi kodu kasada
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
paylasim icin tesekkurler b0ni
İş bilmez kasiyere denk gelmişsiniz hocam. Açın Facebook teklifinin altındaki ayrıntıları gösterin. Ya da arayın yanlarında müşteri hizmetlerini. Fırça yesinler, sonra işinizi görsünler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 23 Ekim 2020; 13:42:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben migros mobil uygulamasının kampanya tanımlama ekranından bu kodu tanımlattım fakat uygulamaya ilk girildiğinde çıkan kampanyalar arasında görünmüyor. Kampanya tanımlandı diye mesaj da geldi tanımlama sonrasında acaba tanımlanmış mıdır?
-
Hocam ben de uygulamadan tanımladım başarılı şekilde fakat tanımlı kampanyalar arasında görünmüyor. Sende de böyle miydi?
-
Tanımlanmıştır hocam. Çıkıp yeniden girin uygulamaya. Görünür birazdan kampanya. Ya da sanal markette deneyin. Düştüğünü göreceksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu sadece magazada gecmio mu sanalmarkette de mi kullanilio ? İlk medajda oylr demoyor
Mobilden kartınıza tanımladıysanız hem sanal da hem de mağazada geçerli, alkol, sigara, elektronik ürün, TL yükleme olmamalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende yeni bi sifre alayim dedim onu da kaydetmedi diyor migros uygulamasi nerede hata vardir birde kaydetmesede markette gecerli olurmu acaba kodu soylesek
-
Kaldi mi kod hocam 1 haftadir bakmiyoruz foruma kacirdik mi cok sey 😃
Hocam nasil aldiniz halen var mi kod
Hocam fb kodu gordum teklifi al dedim migros uyg sifre ile tanimla dedim kampanya tanimlandi deyip sonra tanimlanmadi dedi nerden ogrenecegiz basarili olduğunu kasada tekrar kod mu vermeliyiz😕
Uygulamada görünmüyor sanalmarkette kampanyalarda görebilirsin.
Fastpay ile iki kampanya birleşiyor , sanal markette uygulanıyor.
Güzel kampanya olmuş.
-
Yani tanimlanmis midir markette duser mi gitsek
Iki kod ile ayni money kartla 20tl indirim olur mu
iki kod olmuyor tek karta
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X