< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Migros 25/10 indirim (9. sayfa)
-
-
10 tl için amma mesaj gelmiş.
Sucuk kampanyası olmadan yolumu değiştirmeye değmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarayıcı değiştirin. Ad block engelleyebilir.
İnsan karşıtı karşı devrimin AK muhafızları, bundan başka siyasetleri olamaz ki...quote:
Orijinalden alıntı: mcdaredevil_17hocam bazı karaktersizleri ciddiye alma onlar istiyor ki kimse sıcak fırsat paylaşmasın forumda.. Allah belasını versin böyle tiplerin her konu açana amip gibi yapışıp enerjisini emmeye çalışıyorlar.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar şifreyi face uygulamasından alıp migros mobil uygulamasından kodu girip mağazaya gidince sadece cep telefon numaranızı verdiğinizde en son adımda yani odeme adımında otomatik düşüyor.Her hesaptan 1 kere faydalanabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün denedim birleşti.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: b0Ni
16-28yanlış görmüşüm teşekkürler
-
Kodmu bu acaba arkadaşlar
arkadaşlar indirim tüm ürünler için geçerli mi yoksa kısıtlama var mı?
-
Kısıtlama yok
-
1362492307
Alkol, tekel, elektronik, TL yükleme hariç.
Ben uygulamadan girdim okey verdi fakat magazadan alisveris yaptim dusmedi. Benim profilimde gozukuyor. Sigara kola gazoz ve dis fircasi aldim. Nerede hata yaptim ???
Hocam hata sigara da olmuş, sigara, alkol, elektronik ürün ve TL yukleme olmadan 25 TL alışveriş yapılmış olmalıydı.
Sanırım sigara işi bozmuştur.
-
Hala kod veriyormu sistem.Sayfaya ulaşılamıyor.
-
Yani gida,kozmetik ne alirsak 10 tl.dusuyor mu ? Bi migros.karti daha cikarttirayim 1 tl mi.neydi
Hocam o kartınızın hakkı ölmedi yarın tekrar ustte saydıgım kısıtlar olmadan 25 TL alışveriş yaparsanız kasiyer kasayı kapatınca 25 TL ise 15 TL isteyecek :)
Not:Gıda ve kozmetik dahil tabi mobil uygulamadan bakın kampanya kartınıza eklenmiş mi 25 TL alışverişe 10 TL indirim diye yazmalı ana sayfa da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 21 Ekim 2020; 22:10:40 >
Hem telefonda uygulamadan denedim, hem de bilgisayardan, ancak mail gelmedi. Nerede hata olabilir?
-
Kullanmycak varsa pm atabilirse sevrnm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X