Şimdi Ara

Migros ağız bakim 1 alana 1 bedava 18-20 kasim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
17
Favori
8.211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros 18-20 kasım tarihlerinde ağız bakim 1 alana 1 bedava olacak. Kaynak migros. Güzel fırsat stok yapılma zamanı. Ekteki resimde başka indirimlerde var incelerseniz.
    Migros ağız bakim 1 alana 1 bedava 18-20 kasim

• Bekliyorduk 😉
  • Şuan fiyatları yazalım da bir ay sonr bindi indi olmasın.
  • Onlerden yerimi alayım ohh. 2senedir kaçırmıyorum . Bakalım bu sene ne yapacağız gecen seneden elimde stok ta duruyor
  • İndirimin aynısı kipa da geçerli olur mu?
  • Ben Carrefour' dan %50 bekliyom

140 liraya kaçmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekiRoRo -- 25 Ekim 2017; 18:33:33 >

• malesef bir de bunu araştıracağız artık. gıcık herifler, bir düzen tutturamadılar
  • gene signalleri toplarız nihihihi fiyatı iyi olur inşallah
  • indirim olmasa zaten mikrostan zzırnık laınmazz
  • Bu liste her ay paylaşılıyor mu burada? Paylaşılmıyorsa bundan sonra da devam ettirilmeli. Alışverişimi yapacağım dönem, gördüğünüze inanın ne zaman olacak diye merakla beklemek istemiyorum artık😊
  • yerimizi aldık bekliyoruz geçen seneki kampanya iyiydi
  • Tam ana konuya soracaktım olurmu diye, bindirim/indirim olmazsa senelik stok yaparım.
  • Bekledim kampanyalardan biri diğeri ise sucuk kampanyası.
  • Gecen seferki kampanyadan 5 er TL ye stokladigim Sensodynler bitmedi halen Umarim yine guzel indirimler olur
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    Listerine daha iyi olmuyor mu hocam?
    Edit: Ağız suyu açısından söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Black Dark- -- 25 Ekim 2017; 19:58:27 >
  • 2 senedir stok yapiyorum stoga devammmm 😃
  • -Black Dark- kullanıcısına yanıt
    diş macunu için yazmıştım ağız bakım suyu kullanmıyorum parodontaxta indirim olmaz ama olursa onuda alırım
  • Takipte kalalım
  • İndirimler kipada geçerlidir. Carrefour da kesin indirim yapar. Marketlerde kasim ayında ağız bakim indirimi olur.
  • oral b diş ipleri bulunuyor mu acaba?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.