Bildirim
Migros ağız bakim 1 alana 1 bedava 18-20 kasim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bekliyorduk 😉 -
Şuan fiyatları yazalım da bir ay sonr bindi indi olmasın. -
Onlerden yerimi alayım ohh. 2senedir kaçırmıyorum . Bakalım bu sene ne yapacağız gecen seneden elimde stok ta duruyor -
İndirimin aynısı kipa da geçerli olur mu? -
Ben Carrefour' dan %50 bekliyom
www.hepsiburada.comOral-B Şarj Edilebilir Diş Fırçası Triumph 5000 D34 Fiyatıhttp://www.hepsiburada.com/oral-b-sarj-edilebilir-dis-fircasi-triumph-5000-d34-p-SGBRAUND32546?magaza=Healty%20Cosmetics&wt_gl=cpc.nelk.6813-kisisel-bakim-saglik.pla&gclid=CjwKCAjw7MDPBRAFEiwAppdF9Aa0Zf51Yn8rGr4cu8zYCAcIMt7DVZik_NXKHY-RiHh2XBni6Sm27hoCaK8QAvD_BwE
140 liraya kaçmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekiRoRo -- 25 Ekim 2017; 18:33:33 >
-
malesef bir de bunu araştıracağız artık. gıcık herifler, bir düzen tutturamadılar -
gene signalleri toplarız nihihihi fiyatı iyi olur inşallah -
indirim olmasa zaten mikrostan zzırnık laınmazz -
Bu liste her ay paylaşılıyor mu burada? Paylaşılmıyorsa bundan sonra da devam ettirilmeli. Alışverişimi yapacağım dönem, gördüğünüze inanın ne zaman olacak diye merakla beklemek istemiyorum artık😊 -
yerimizi aldık bekliyoruz geçen seneki kampanya iyiydi -
Tam ana konuya soracaktım olurmu diye, bindirim/indirim olmazsa senelik stok yaparım. -
Bekledim kampanyalardan biri diğeri ise sucuk kampanyası. -
Gecen seferki kampanyadan 5 er TL ye stokladigim Sensodynler bitmedi halen Umarim yine guzel indirimler olur -
Listerine daha iyi olmuyor mu hocam?
Edit: Ağız suyu açısından söyledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Black Dark- -- 25 Ekim 2017; 19:58:27 > -
2 senedir stok yapiyorum stoga devammmm 😃 -
diş macunu için yazmıştım ağız bakım suyu kullanmıyorum parodontaxta indirim olmaz ama olursa onuda alırım -
Takipte kalalım -
İndirimler kipada geçerlidir. Carrefour da kesin indirim yapar. Marketlerde kasim ayında ağız bakim indirimi olur. -
oral b diş ipleri bulunuyor mu acaba?
Benzer içerikler
- jose forma güvenilir mi
- en iyi mil kartı
- yurt dışından gelen para hesaba geçmedi
- apg nedir
- chippin güvenilir mi
- hepsiburada yurtdışı
- telefon iade edilir mi
- money üyeliği ücretli mi
- bim su dolum istasyonu
- amazon müşteri hizmetleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X