Bildirim
MİGROS - AĞIZ BAKIM ÜRÜNLERİ 1+1
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İşe yarar iyi fırsat göremedim -
Baktığım ürünlerin hepsinin fiyatı iki katına çıkmış. -
Migros'ta neden eyüp sabri tuncer ürünleri yok anlamıyorum
-
Çöp be -
bindirimden indirim olmuş hala dışardan fazla fiyatlar benim baktıklarım.
-
Bu artık normal migros hep indirim öncesi bindirim + indirim sorsanız üründe ki önceki kampanya indirimi bitmiş sizin normal yazdığınız fiyat nasıl belirleniyor piyasada öyle bir fiyat yok önce onu izah etmesi lazım
-
Birkaç gün önce Arko tıraş kremi 50 küsür TL idi ve sepette %40 indirimli idi. Şimdi direkt %40 indirimli fiyata çekilmiş. Kampanyalar çok fena tokatlamaya dönük.
-
Migros'un indirimleri bindir-indir, çok şaibeli oluyor. Bir deterjan görmüştüm, yüzde 50 indirimde 100 liraydı. Yerel markette 80 liraya bulmuştum, aynı ürünü, aynı gramaj. Araştırmak lazım. 🙂 -
hocam bu traş kremleri köpürtmek icin fırca gerekiyor degil mi ? direk surata sürüp traş yapamıyoruz öyle anladm videodan
bıçak+ tıraş köpüğü ,jel yada krem lazımda birsürü cesit varmış dün araştırırken bulmustum sizin tavsiye nedir
-
Tıraş kremi olarak Arko iyidir. Bunu kullanmak için tıraş fırçası da lazım. Direkt yüze sürülen tıraş köpüğü ve tıraş jeli de var ama onlar cildi tıraş kremi kadar yumuşatmaz. Özellikle sert ve gür bir sakal varsa tıraş kremi idealdir. -
İki gün önce 77 liraya aldığım diş macunu 129 lira olmuş bir alana bir bedava olmuş nasıl indirim anlamadım -
Adam gibi bı ülke olsaydık, böyle indir bindir cakalliklara pişman ederlerdi. Bizim gibi sktir bktan ülkelerde istediği gibi at koşturuyolar -
İpanalar için güzel fiyatlar var
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Baktığım ürünlerin hepsinin fiyatı iki katına çıkmış.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X