|
Migros fotoğraf baskı uygun fiyata (10. sayfa)
-
-
Sağolun hocam. -
Sirkeci de 1500 adet 10*15 baskıyı 75 kuruştan yaptırdım 2 ay önce -
-
7 tane fotoğrafçıya gittim hepsi 20 lira istedi. İnat ettim gerekirse abime çıktısını aldırıp PTT ile kargolatacam bulunduğum ilde Migros fotojet olmadığı için. Adamlar aç kabadayı bir baskıya 20 lira istiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 9 Ekim 2020; 17:47:52 > -
Hocam yazici alip kendiniz bassaydiniz keske. -
Hocam kırtasiye biz biyometrik foto baskısı yapamayız diyor. Nasıl yapacağız bu baskıyı?
-
Hocam siz ona biometrik fotograf filan demiceksiniz :) İnternette online Biometrik foto yapan sayfalar var, ordan kendi cektiginiz resimi veya eski biometrik fotografinizi tarayici veya telefonla çekip o sayfalara yukleyin. Sayfa size 10x15 fotograf olcusunde 4 adet biometrik resminizi iceren cikti verecek. Sonra onu usb atip " 10x15 cikti alabiliyor muyuz diyip " cikti alacaksiniz :) -
Hocam cevabınız için teşekkür ederim ben dediğiniz gibi önceden fotoyu 10x15 yaptım ve USB ye attım. Fotoğrafcilara gidip baskı yaparmısiniz dediğimde bana en az 20 TL fiyat çıkardılar içlerinden biri kırtasiye yapar dedi ama gittiğimde kırtasiye bizde o tarz baskı yok demişti. Bulunduğum ildede fotojet yok acaba nasil çıkartabilirim fotoğrafçılar şark kurnazi
-
Mavibahçe Rossman da var -
Anladim hocam. Ozaman sizde fujibas gibi online sayfalardan cikti alip eve kargolatirsiniz. Ama tabi kargo ucreti olur. Ama genede fotografcidan ucuza denk gelir :) -
Bulabildiniz mi hangi migroslarda olup olmadığını? Şöyle sorayım: "Tüm migroslarda var mı bu baskı makinesi" ?
-
Fotoğraf için özel bir printer yok mu jelatinli plastiğimsi özel bir kartona baskı yapan. Her kırtasiyede bulunuyor mu o aletlerden?
-
Renkli yaziciya bahsettiğiniz tarzda fotograf kagidi koyup cikti aliyorlar -
artık 1,5 herhalde
-
Paylaşan arkadaşa teşekkürler, anadolu yakasında yanlızca 5M migros meydan avm de var, 10x15 fotoğraf fiyatı 1.25 tl -
güncel olarak istanbul avrupa yakasında nerelerde var arkadaşlar?
-
yenibosna koçtaşın içindeki migrosta cihazı vardı
-
çok iyi burnumun dibi sağolun hocam
-
Mall Of İstanbul'da da var Hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X