Şimdi Ara

Migros gibi yerlerde çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bu yaz çalışmak istiyorum para kazanmam lazım bende iilk başta burger king gibi fast food satan firmaları düşündüm sonra araştırdıkça baya zor bi iş olduğunu öğrendim sonra aklıma migros geldi.Migros carrefour gibi yerlerde çalışabilir miyim çalışan varsa bilgilendirebilir mi ?

Not:Yaş 16

• up
  • otur dersine çalış ailene daha büyük katkıda bulunursun.önünde büyük sınavlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzenim migrosta kasiyer
    zor ve yorucu bir iş
    Gerçi zor ve yorucu olmayan iş varmı ki
    Başvur,kabul edilirsen git çalış işte

• quote:

Orijinalden alıntı: berberlereayarolanadam

otur dersine çalış ailene daha büyük katkıda bulunursun.önünde büyük sınavlar var

quote:

Orijinalinden alıntı : TurkuazHayaller

Kuzenim migrosta kasiyer
    zor ve yorucu bir iş
    doğru söylüyorsunuz aslında notlarım kötü değil (71 ortalamam var okulum 466 puan ile girdim) ama bu yaz para biriktirmek istiyorum malum okuluma metro ile gidip geliyorum falan masrafım var yani bursum yetmiyor para biriktirmem gerekiyor

Yaş sorun olmaz değil mi ve dediğiniz gibi yorulmadan da para kazanmak yok mecbur elbet yorulacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: Mozzarella

quote:

Orijinalden alıntı: berberlereayarolanadam

otur dersine çalış ailene daha büyük katkıda bulunursun.önünde büyük sınavlar var

quote:

Orijinalinden alıntı : TurkuazHayaller

Kuzenim migrosta kasiyer
    zor ve yorucu bir iş
    doğru söylüyorsunuz aslında notlarım kötü değil (71 ortalamam var okulum 466 puan ile girdim) ama bu yaz para biriktirmek istiyorum malum okuluma metro ile gidip geliyorum falan masrafım var yani bursum yetmiyor para biriktirmem gerekiyor

Yaş sorun olmaz değil mi ve dediğiniz gibi yorulmadan da para kazanmak yok mecbur elbet yorulacağız

yaşını sonradan gördüm
    yaş sıkıntı çıkarabilir

• Kanguruya Tapiyonmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mozzarella

Merhaba arkadaşlar.Bu yaz çalışmak istiyorum para kazanmam lazım bende iilk başta burger king gibi fast food satan firmaları düşündüm sonra araştırdıkça baya zor bi iş olduğunu öğrendim sonra aklıma migros geldi.Migros carrefour gibi yerlerde çalışabilir miyim çalışan varsa bilgilendirebilir mi ?

Not:Yaş 16

Seyyar pilav,simit,mısır vb.. markete göre daha az yorucu olur ve getirisi daha iyidir. En azından kendi işinizi yapmış olursunuz.
  • Mozzarella kullanıcısına yanıt
    Bende 17 yim bende migrosa girmeyi düşünüyorum. daha bu sabah baktığım konu sana çok yardımcı olacağını düşünüyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_33640828/mpage_3/tm.htm

PT part time = 550-600 TL ( yol parası dahil )
    FT full time = 1050 TL

internetten araştırdığıma göre aşşağı yukarı maaşlar bunlar. henüz bir deneyimim yok :)
    part time 18:00-22:00 arası çalışıyorsun 4 saat , FT ise 8 saat.
    tek sıkıntım iş başvurusunu nasıl yapacagım onuda çözmeye çalışıyorum. belki bu konuya deneyimli biri gelirde aydınlatır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Para Babası

Bende 17 yim bende migrosa girmeyi düşünüyorum. daha bu sabah baktığım konu sana çok yardımcı olacağını düşünüyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_33640828/mpage_3/tm.htm

PT part time = 550-600 TL ( yol parası dahil )
    FT full time = 1050 TL

internetten araştırdığıma göre aşşağı yukarı maaşlar bunlar. henüz bir deneyimim yok :)
    part time 18:00-22:00 arası çalışıyorsun 4 saat , FT ise 8 saat.
    tek sıkıntım iş başvurusunu nasıl yapacagım onuda çözmeye çalışıyorum. belki bu konuya deneyimli biri gelirde aydınlatır :)

ben şuanda kariyer.net'den başvuru yapacğaım geri dönüş olmazssa gidip bizzat mağaazaya başvuracağım

• 16-17 yaşında almazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

16-17 yaşında almazlar

yakın arkadaşımın abisi migrosun beylikdüzü şubesinde çalışıyor ve aldıklarını söyledi
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Para Babası

quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

16-17 yaşında almazlar

yakın arkadaşımın abisi migrosun beylikdüzü şubesinde çalışıyor ve aldıklarını söyledi

Hmm. 18 şartı veya lise mezun şartı vardı sanırım. Yanılmışım denemekte yarar var o halde. Tşk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.