Bildirim
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (21. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
moozcan
,
Zümr56
,
indivisible
,
fatihstorm
,
fatihstorm
,
ferfecir06
,
olmaz80
,
olmaz80
,
tbskvk55
,
Hemoliz75
,
berkay1010
,
Stansfield__
,
Stansfield__
Daha Az
13 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 22 Misafir (4 Mobil) - 25 Masaüstü, 10 Mobil
Giriş
-
nerde hocam ben görmeedim sepete ekledim hediye yok. 1 hata önceki olayı demiyorsunuzdur inşallahquote:
Orijinalden alıntı: kulka
Hb jacobs gold 200 gr ve hediyeli 17lira -
-
Kampanyalar hangi tarihte başlıyor acaba ? Tarihi göremedimquote:
Orijinalden alıntı: newrophat
en sonunda 30/10 moneyler yeniden dökülmeye başlamış migrosun işler düştü demek ki. paylaşım için teşekkürler
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mevcut kampanyaların son günü 9 mayıs , muhtemelen 10 mayıstan itibaren geçerli olurquote:
Orijinalden alıntı: lynx87
Kampanyalar hangi tarihte başlıyor acaba ? Tarihi göremedim
Alıntıları Göster -
money kartın varsa yeterli.ümraniyede 1 şubede gördüm.heryerde yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 6 Mayıs 2018; 22:23:18 >
Ben karabükteyim burda sanal market bilem yok :(quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
money kartın varsa yeterli.ümraniyede 1 şubede gördüm.heryerde yok. -
migros yokmu markete bak,sanalda pahalı oluyor bazenquote:
Orijinalden alıntı: mad2mad3
Ben karabükteyim burda sanal market bilem yok :(
Alıntıları Göster
Bu barkod paylasiminin amaci ne acaba ? Uzak kaldim biraz da. Kasiyere mi soyluyoz indirim dusmezse ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Market var ama paket servis yada sanal market yok :(quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
migros yokmu markete bak,sanalda pahalı oluyor bazen
Alıntıları Göster -
Aynı ürün farklı barkodlarda olabiliyor ve bazen sadece o ilgili barkodlularda indirim düşüyor. Ek olarak mağazada/larda varmı diye ilgili mağazada bilgisayardan kontrol edilebiliyorquote:
Orijinalden alıntı: tsfirtina
Bu barkod paylasiminin amaci ne acaba ? Uzak kaldim biraz da. Kasiyere mi soyluyoz indirim dusmezse ?
Yeni konunun, yeni trolu yerini almis -
Tavsiye ve önerilerin cok yardımcı oldu bilmeyene. Teşekkürler hocam.
O dayısı scooby doo bu yeğeni scrappy dooquote:
Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi Sürprizi
Yeni konunun, yeni trolu yerini almis -
Aha doğru valla çok teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: Baratonian
Aynı ürün farklı barkodlarda olabiliyor ve bazen sadece o ilgili barkodlularda indirim düşüyor. Ek olarak mağazada/larda varmı diye ilgili mağazada bilgisayardan kontrol edilebiliyor
Alıntıları Göster
-
Rica ederim, merak ettiğiniz konuyla ilgili herşeyi konu üstünden yahut özel mesaj ile sorabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: gomez_10
Tavsiye ve önerilerin cok yardımcı oldu bilmeyene. Teşekkürler hocam.
İyi forumlar
Yeni migroskop gününden önce yayınlanıyor mu arkadaşlar bakabileceğim bir site var mı telefon alacağım ama yeni insertte daha avantajlı bir ürün olur mu ya da şimdiki baktığımın fiyatı yükselir mi ona göre şimdiden karar vermek isiyorum o yüzden sordum.
Arkadaşlar aileme ait 3 tane money kart var. İçlerinde de moneyler var. 3 kartta bulunan moneyleri tek kartta birleştirme veya moneyleri tek karta transfer etme gibi bir ihtimalimiz varmı acaba ? -
Uygulamada geçerli katalogun son günü saat 17:00 gibi yayınlanıyor
Arkadaşlar et ürünlerinden kazandığımız moneylerin son kullanma tarihi var mıdır?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X