Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (23. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 29 Misafir (6 Mobil) - 30 Masaüstü13 Mobil2 iOS2 Android
5 sn
138.323
Cevap
3.064
Favori
17.859.030
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
382 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onu geçen sefer pirzolada yaptım 100 liralık aldım 30 money artı igm 15 artı bkm 10 yapmıştım busefer sadece bu hakkım vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ananas damak ne durumda. adamların o kadar reklamı yapıldı.amaçlarına ulaştılar bitirirler tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 7 Mayıs 2018; 18:6:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi fiyat

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• Bu migrosun damak & ananas indirimi ve ige'den sağladığı 5-10 money dışında hiçbir faydasını görememekle beraber zarara uğradım. Dün kartıma tanımladığım kozmetik indirimi migros uygulamasında gözükmediği ve bugün kozmetikler'de olan ekstra indirimlerini birleştirip yararlanmak için müşteri hizmetlerini aradım ve ige'den aldığım indirimi kartıma hemen tanımlamalarını rica ettim, telefondaki bayan bana indirimin zaten kartımda tanımlı olduğunu(!) söyledi. Ben de peki tamam kusura bakmayın diyerek telefonu kapattım. Yüklenmiştir veya gözükmüyordur diye migrosa doğru gittim. 50 tl'lik kozmetik ürünü aldım ve kasadaki uzun kuyruktan sonra sıra bana gelince indirimi sordum ve kasiyer hanım da kartımda öyle bir indirimin olmadığını(!) söyledi. Benim üzerimde de o kadar para yoktu ve bir tanıdıkta yanımdaydı. Bende para olmadığı için o tanıdık kişi parayı ödedi ve çok mahçup oldum. Hala daha o m.hizmetlerine olan öfkem ve bu yeni olan olaydan yaşadığım mahçubiyet üzerimdeyken derdimi buraya yazmak istedim. Ve indirim ise hala daha karta tanımlanmamış durumda, m.hizmetlerindeki bayanın da neden yalan söylediğini gerçekten öğrenmek isterim. Başından savacaksan hiç girme o işe, git başka bir işte çalış. Müşteri hizmetleri müşteriye yardım eder, yalan söyleyerek kötü bir duruma düşmesini sağlamaz. Neyse artık olan olduğu için benim gibi mağdur müşteriler migros uygulamasından kartıma tanımladığım indirimlere bakmadan migrosa gitmesin yoksa benim gibi mahçup olabilirsiniz.

• migrosumu yedirmem hepsi bi yana migros bı yana ama tabi migros kampanyalar ile güzel -)

• Kozmetik devam ediyor. Daha bugün tanımladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koc000 -- 7 Mayıs 2018; 19:1:1 >
  • signal 25 tl 10 money kamp. moneyleri yatan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberk16

signal 25 tl 10 money kamp. moneyleri yatan var mı ?
    signal 25/10 moneyden kaç defa yararlanabiliyoruz acaba? sensodyne 2 defa idi signal 2 defa mı yazmıyor
  • cool_boy10 C kullanıcısına yanıt
    Ben gittim ve gördüm...Et ürünü 50/15 düştü.
  • Arkadaşlar survivor kodu gelip gelmeyeceğini nereden takip etmemiz gerekiyor. Boşuna yormayalım üstadları

• İyi fiyat

• Doc_tor kullanıcısına yanıt
    bilgim yok hocam.kasiyere sormuştum oda net bişey söyleyemedi
  • ProJelly kullanıcısına yanıt
    İndirimin geçerliliğini sanalmarketten sepet oluşturup deneyebilirsiniz , indirimin düşmesi için ya 1 ürün alacaksınız 50 lira üzeri olmak şartıyla ya da aynı ürünlerden alıp en az 50 lira olması gerekiypr aksi halde indirim düşmez

• ProJelly kullanıcısına yanıt
    Hocam kötü olmus. Gecmis olsun. Senin iki ayri kartin gorunuyor olabilir sistemde. Birine tanımlanmıştır. Orada duruyordur. Ama kasa görmez.

Aynı sorun cok kişide var.

ıge deki kart numaranla; migros uygulamaya tel no ile giris yapıp orada kayitli olan kart nosunu karşılaştır.

Muhtemelen ikisi farklıdır.

• Gelecek GDİlerin olduğu bi mesaj vardı ama bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberk16

signal 25 tl 10 money kamp. moneyleri yatan var mı ?
    Yattı.

• cool_boy10 C kullanıcısına yanıt
    16:48 itibarı ile

• 50/15 değil 50/30 hala değişen bisey yok.
  • Ben bir yerde yanlışlık mı yaptım acaba?

• artçı kullanıcısına yanıt
    Mudur et icin mi kozmetik icin mi? 96 puanim var ona göre sececegim 100 yapınca :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.