Ucuz elma bile yok hocam 🤣 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgarlibahce06 -- 25 Kasım 2024; 23:16:1 > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6716. sayfa)
-
-
annemin hesabından anneme sipariş vermiştim. teslim edildi gözüküyor ama gelen giden olmamış. daha önce de yoğunluktan teslim edildi gösterip sonradan getiriyorlardı ama bu saati bulmuyordu hiç. zaten gelmez herhalde artık. umarım sıkıntı çıkmaz -
Biri Erzincan mı dedi -
-
Money gold ile avantajlı verdikleri ürünün aylardır hiç bir espirisi yok artık kullananlar çoğunlukla ücretsiz teslimat için kullanıyoruz. -
GXWJRV
Martı 50 TL kodu Migros gel al da kullaniniz :) kullanan bir teşekküre gerek yok -
Ban yemiyorsun hesap tel no değiştirirseniz ama hiç bir artısı olmuyor size. Hesap Tel no güncellemesinde oglunuzun hesabındaki moneylere ulaşamazsınız. Kısaca sizin hesap oglunuzun hesabı üstüne copy/paste gibi bir şey oluyor. Sistemdeki kayıtlı cep telefonu hesabınızdaki moneyler (var ise) ancak onlar gelir.. sıkıntılı iş denemeyiniz
-
İzmir Tulum da severim ama tat/aroma olarak Şavak Tulum başka bir seviye, ikisi kıyas edilmez bile. Lavaş + çay + Erzican Tulum kombosu bir başkadır.
Burada övülünce geçenlerde Kırıtaklar İzmir Tulum denedim, eski kaşardan neredeyse farkı yoktu. Tat olarak da "eh işte", beni cezbetmedi. Kötü değil ama bence "olsa da yesek" dedirtmez.
-
şokta bugüne özel mis 700 gr kaşar peyniri 129 TL hem uygulamada hemde mağazalarda geçerli kg 184 lira civarına geliyor beğenen ihtiyacı olan değerlendirebilir. nays market, paycell yüzde 20 veya başka kart kampanyaları ile kombo yapabilirsiniz.
not ; üreticisi muhtemelen bölgesel değişiklik gösteriyordur o yüzden çoklu alım yapmadan önce 1 paket alıp deneyin beğenirseniz stok yapın derim, biz tost ve pizzada kullanıyoruz memnunuz genel olarak, geçen ay bimden aldığımız sek kaşarlar bitmek üzere olduğu için sabah 3-4 paket almayı düşünüyorum sizinde faydalanmanızı istedim. iyi forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterFringe -- 26 Kasım 2024; 4:15:29 > -
Macun tulumda başkadır izmirin
-
Şok marketler nays market kampanyasına dahil değil
-
Anladim hocam. Cok teşekkür ederim. Telefon cok aktif kullanilmadigindan kendi numaramla değiştireyim demiştim. Bazen siparis icin arayabiliyorlar, kendi numaramdan aramalari icin not düşüyorum. Öyleyse kalsin böyle. -
-
Hala yatmadı. Yani şöyle kazanılmış hak içinde dilenci gibi arayıp kayıt açmak vb. uğraşından nefret ediyorum. Bir kampanya yapıyorsun milleti uğraştırmadan yatır be kardeşim. -
Erzincan tulumu bizim çökelek dediğimiz peynirin baskılanmış hali gibi. Kötü diyemem ama gerçek bir deri tulum peyniri peynir gibi peynirdir. Simitin yegâne eslikcisidir. -
teknik bir sorun olduysa bari çağrı merkezine bilgi ver de, aradığında bir sorun oluştu, şu tarihte puanlar yatacak, endişe etmeyin dedirt çağrı merkezindeki görevlilere. o da yok. kayıt açıyorlar, 24 saat geçiyor, bir geri dönüş de yok çağrı kaydına. -
aynen öyle kendimizi ayarlıyoruz şurdan tasarruf edip bunu alırız diye plan yapıyoruz migros efendinin keyfini bekliyoruz bide
alacaklarım var gelmedi diye bekliyorum hala
-
Değiştirince de aynısı olabilir üstüne money min eşleştirmesi , bir de iletişim no ayrı üyelik no ayrı olursa sipariş onayı bir numaraya aramaları diğer numaraya olabilir
-
Olabilir, hocam teşekkür ederim. -
Ben de az önce 2 tane aldım. Kasiyer aynı şekilde bunlarda indirim var 1+1 olmaz dedi, sonra indirimi görünce şaşırdı tabi.
Bu arada bugün son gün. İhtiyacı olan kaçırmasın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X