"Gerçek Tulum Peyniri Erzincan Tulumudur. İzmirliler Kaşar peynirine 'İzmir Tulumu' der... " diyecektim ama İzmirliler kızar diye söylemekten vazgeçtim. Söylemiyorum. |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6715. sayfa)
-
-
-
sadece kuru incire indirgerseniz, o iş yaş.
kurutulmuş, her türlü gıda ürününe ihtiyatla yaklaşmalı. malum, kontrol işi bizde pek bulunmuyor.
ne zaman ki, vatandaşlarını insan olarak değerli gören bir ülkeye mal gönderiyoruz, orada gerçekten kontrol ediliyor ve insan sağlığını tehdit eden şeyler ortaya çıkıyor, biz de öğrenmiş oluyoruz.
bu yüzyılda, bu ayıba bile ses etmeyen bir kalabalığız biz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 25 Kasım 2024; 17:31:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Erzincan’ın bir tulum peyniri bir de starbucks kahvesi zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kurutulmuşa da indirgemeyelim Türküz bize bir şey olmaz daha neler yiyoruz kim bilir neler. Sanırsın tüm avrupa bizim çoluğumuz çocuğunuz onların mızmızlık edip yemediklerini babaları olarak biz temizliyoruz evdeki tüm bayat ekmekleri yiyen babalara da buradan selam olsun..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
onkoloji servislerine sormak lazım. kemoterapi tedavisi görenlere. son ana dek, bir şey olmaz, deyip, zırt diye göçenlere.
bu arada, renk değişimi vs. geçirmemiş, bir kaç günlük ekemek yemekten pek bir şey olmaz. ama nemli ortamda , uzun süre kalmış,uygun koşullarda saklanmamış kuru gıdalara dikkat edilmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 25 Kasım 2024; 17:38:12 >
Benim de yatmadı, aradım kayıt açtılar.
Yalnız kahve erzincana has bir içecek değil.
Erzincanınki olsa olsa sulandırılmış keçiboynuzu özü olur.
Has kahve ankaranındır.
-
-
Ooo desenize incirde kampanyalar olacak, ucuza incir yiyeceğiz (!)
-
Millet karnını zor doyuruyor aflatoksinmiş katkı maddesiymiş bilmem neymiş bakıyor mu sizce?
-
-
faydalandım teşekkürler.
-
Artık uyandılar ucuzada satmıyorlar ne de olsa alıcı var diye
Ucuz mandaline bekledik slovakyanın iade ettiklerini nerede goremedik fiyat düşmedi karıştırıp kakaladılar galiba
-
Bergama'da tulumu geçen hafta 290 TL.'ye aldım. En pahalısı bu fiyattı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buradaki migrostan iki kez aldım, uzun dar bir ambalajla poşetlenmiş. Eğer çok yakın tarihte paketlenmişse -2,3 gün öncesi- ve paket içerisinde buğu yok veya çok az ise alınabilir ama bariz bir ıslaklık varsa çok hızlı küfleniyor dikkat edin.
Ambalajı yapan da migros değil tüccar, neden böyle bir paketlemeyi tercih etti, garip. Aklıma sadece nem kaybının gramaj kaybına yol açmamasını sağlamak geliyor. Örneğin metroda gördüğüm kestaneler küçük filelere konmuştu çok daha mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değerli arkadaşlarlar bir telefon numarası ile birden fazla money hesabı oluşturmak mümkün mü ? Oğlumun hesabında telefonunu değiştirip kendi telefonum yapacağım ama sistem izin vermez, banlanır mıyız diye düşündüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 25 Kasım 2024; 21:57:8 > -
Hediyenkart tan 500 tllik migros kod aldim money paya eklemek istedigimde gecersiz kod uyarisi verdi. Migros destek hattini aradim kontrol ettiler kod kullanılmış gözüküyor denildi. Hediyenkart mail attim adamlar migrosla iletime gecildi diyor bunun sonunda ne çıkar 1 hafta oldu gelisme yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir de standart değil paket içindekiler,eski yeni büyük küçük farklı 4-5 çeşit kestane var..yine de bu fiyata iyi
-
sorun da şu ki bergama tulumu tulum değil kaşar :) yani biz erzincan severlere göre :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X