bu ekranı nereden görüyoruz hocam bulamadım göremedim yatıp yatmadığını |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6713. sayfa)
-
-
Bilgilendirme için teşekkürler, evet Moneypara yazıyordu, ben direk money kastediyorlar, money yatar diye düşünmüştüm.
Bu şekilde de yatmamış ama :(
-
-
Müşteri hizmetleri ile görüşmek lazım
Ancak biraz geç yatıyor. Money gibi ertesi gün falan yatmıyor -
teşekkürler gördüm yatmamış
-
Helal kazananlar devrediyor haram yiyenler sermayeleri katlıyor.. -
Bu gidişle yakında dışarı mesleği soran olursa DH fırsatçısı diyeceğiz. Hayatpay 100 lira hb kodu verdi, 100,90'a nivea tıraş köpüğü aldım.Az önce migros kargopark noktasından teslim aldım.Kargopark da 1000/100 migros kodunu anında verdi.
90 kuruşa hem köpük hem de 100 lira iade almış olduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 25 Kasım 2024; 13:15:13 >
-
Hocam kargo park teslimi nasıl seçiyorsun? İstanbulda her yerde var mı?
-
Bu işin kitabını yazıyorsunuz
-
Ankara onlarca teslim noktası varsa,istanbulda yüzlerce vardır.
-
90 lı yıllara kurban olsun onlar, tek maaşla ev bakılıyordu o zaman şimdi 2 maaşla zor. Dediğin gibi ne yediğimiz belli değil.
Geçen gün tukaş mayonez alayım dedim yumurta yerine ne koymuşlar biliyormusunuz MISIR NİSASTASI !!!!
-
Hocam teşekkürler. Yalnız sana zahmet vaktin olunca bu işi nasıl yaptıgiğını anlatır mısın? Hepsi burada dan alışveriş yaparken kargo parkı kullandın ve 100 TL indirim kodu verdi. Anladığım kadarıyla. Daha önce denedim ama ben bu kampanyayı kullanamadım bir türlü.
-
Erzurum tulum peyniri .............Tulum peyniri için biraz pahalı ama gerçekten uzun bir zaman sonra işte tulum peyniri budur dedirten bir peynir,
daha önce PE ,Altınkılıç ariste cebel almıştım beğenmemiştim
İndirimdeyken TBG yapılarak alınabilir
@migros_trTulum peyniri hayvan postu içinde yapılan Türkiye'nin çeşitli yörelerine özgü peynirlere verilen adıdır. Erzurum tulum peyniri meşhur bir lezzettir. Erzurum bölgelerinde.https://www.migros.com.tr/savak-tam-yagli-tulum-peyniri-kg-p-9ba3ca -
TBG'ler çıktı ancak kendi kampanyanı yaptan eser yok, normalde daha erken çıkardı. -
Tulum ne ara 500 TL bandını geçti yahu ? !!!
-
anadolu tat'da aynı peynir kg 350 lira..
www.instagram.comAnadolu Tat Gurme Market (@anadolutatgurme) • Instagram photos and videoshttps://www.instagram.com/anadolutatgurme -
Biz Kırıktaklarcıyız hocam Sizin gerçi eski sevdanız ama....
-
Gerçek Tulum Peyniri İzmir Bergama Tulumudur.
Erzincan ın tulumla alakası yok.
Sertleştirilmiş tuzlu çökelek denebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KimYon_Reyiz -- 25 Kasım 2024; 14:23:48 > -
senin sorduğun erzincan/erzurum tulumu, kırıtaklar izmir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 25 Kasım 2024; 14:22:29 > -
Benimki otomatik olarak yattı hocam bir şeye gerek kalmadı. Kıymada geçti kampanya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X