Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6727. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 32 Misafir (2 Mobil) - 34 Masaüstü4 Mobil
5 sn
144.716
Cevap
3.124
Favori
18.359.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
381 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67256726672767286729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000TL ödemenin bir kısmını Money Puan ile yaparsak tanımladıgımız kampanyalardan puanlar yatar mı acaba?

• Camit C kullanıcısına yanıt

hepsi money ile ödense yine tüm moneyler eksiksiz yatar

• Kod kuplanmycak olan varsa dm den atabilrmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod kullanmayacak varsa pm atarsa sevinirim

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt

hangi çikolatası güzel hocam denemedim indirimde miydi

• Bu arada tat dpğranmış domatesi sabah menemen yaptık yedik yoklukta gider
    Sos için çok uygun lezzeti fena değil
    Alınır mı kesinlikle alınır

• Arkadaşlar chippin ile migros fiziki markette ödeme yaptım 611 lira tuttu fakat 325 lirasını chippin puan ile ödedim 286 lira karttan çekildi şuan migros alışveriş geçmişinde 611 lira yazıyor 500 TL üzeri 50 kodları eklesem money gelir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Arkadaşlar chippin ile migros fiziki markette ödeme yaptım 611 lira tuttu fakat 325 lirasını chippin puan ile ödedim 286 lira karttan çekildi şuan migros alışveriş geçmişinde 611 lira yazıyor 500 TL üzeri 50 kodları eklesem money gelir mi?
    Gelir hocam

• eltürco kullanıcısına yanıt
    Ama ay değiştiği için geçti artık sanırım:) ben olmaz diye eklememiştim tüh yapacak bir şey yok tamamını momeylede ödesek gelir biliyorum da chippin puan iie ödeyince sonuçta cepten çıkan 286 lira olunca olmaz sanıyordum

• Silivri'li forumdaşlara gelsin.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]www.money.com.tr
    5M Silivri Maxi Avm ve 5M Vega Avm Silivri Mağazalarına Özel Money Kampanyası
    https://www.money.com.tr/mc/money-kampanyalari/5m-silivri-maxi-avm-ve-5m-vega-avm-silivri-magazalarina-ozel-money-kampanyasi/298

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 1 Aralık 2024; 7:13:55 >

• glumerna G kullanıcısına yanıt

3 harfli dediğiniz nedir hocam

• tahsin75 T kullanıcısına yanıt

Tahminim:

• Forumdaşlar PO kodları 750/75 şeklinde bu ay da geldi.

• Her çıtır ekmeğin rüyası; Ülker Hobby fındıklı çikolata kreması.Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

3 tane Şok'a baktım; kalmamış.

Amber tavsiye ederim. Migros'ta ki 2 al 1 ödeye göre 5-10 TL arası daha ucuz.

• Mail olarak geldi kontrol edin

• Arkadaşlar ödeme ekranında parayı moneypay diye çekmeye çalışıyor. e öyle olunca market kampanyasına saymaz ki napalım

• Gıda işletmelerinin uyması gereken kurallara yönelik kılavuz güncellendi:

▪︎ Margarin etiketlerinde tereyağını çağrıştıracak şekilde süt, yayık, kova, güğüm gibi görseller kullanılamayacak.

▪︎ Zeytinyağı hariç bitkisel yağlarda, zeytinyağını çağrıştıracak zeytin veya zeytin ağacı görseline veya "zeytinyağı tadında/lezzetinde" gibi ifadelere yer verilemeyecek.

▪︎ Endüstriyel ölçekte üretilen gıdalar için "ev yapımı" ifadesi kullanılamayacak.

▪︎ Süt ve süt ürünleri etiketinde "köy", "ev", "geleneksel", "çiftlik" ve "yüzde 100" gibi ifadelere yer verilemeyecek.

▪︎ Yer fıstığı kullanılarak üretilen baklavada "yer fıstıklı" ifadesi kullanılacak, sadece "fıstıklı" ifadesi yer almayacak.

▪︎ Vejetaryen ve veganlara gıdaların reklamı, hayvansal gıdalara benzerlik üzerinden özendirici şekilde yapılamayacak.

▪︎ Fermente süt ürünlerinde "yüzde 100" gibi ifadelere yer verilemeyecek.

▪︎ Sadece aroma kullanılan bir gıdada, "sadece aroması verilmek istenen gıdaya atıf yapılarak gıdanın kendisi kullanılmış algısı" oluşturulamayacak. Peynirin kendisi kullanılmadan sadece peynir aroması kullanılan bir kekte, "peynirli" ifadesi kullanılamayacak, bu durumda "peynir aromalı" ifadesine yer verilecek.

• daniskası D kullanıcısına yanıt

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• Alperen_76 A kullanıcısına yanıt

kargopark geçen ayki kampanya,yeni kampanya için açıklama henüz yok

• Alperen_76 A kullanıcısına yanıt

pazar günü olduğu için olabilir. yarın denemekte fayda var.

• 
Sayfa: önceki 67256726672767286729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.