Normal aldım,güncelleme falan varsa. |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6729. sayfa)
-
-
Deli danaları kavurma yapıyorlar :))))(((((
-
quote:
Orijinalden alıntı: outworks
Arkadaşlar kodları burada konuşmasak olmaz mı onunla ilgili konu var orada konussanizHangi konu?
Edit: bizim mesajları da uçurmuşlar sanırım, bu kodlar kampanya değil mi? Hani konu "Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] " şeklinde olunca sayın admin @Nat Alianovna değildir herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opt -- 2 Aralık 2024; 21:37:36 > -
Creutzfeldt-Jakob hastalığı insanlarda ortaya çıkan hali zoonoz yani hayvan dan da geçebiliyor kalıtsal hali de var diye biliyorum (Prion u araştırabilirsiniz) un şakası olmaz hocam uzaktan bir aile dostumuz hayatını kaybetti zamanında bu hastalıktan hastanede yatmış olduğu serviste çok ciddi dezenfeksiyon işlemi uygulandu ve kullanılan bir kısım eşya imha edildi ciddi bir hastalık
tr.wikipedia.orgCreutzfeldt-Jakob hastalığı - Vikipedihttps://tr.wikipedia.org/wiki/Creutzfeldt-Jakob_hastal%C4%B1%C4%9F%C4%B1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 2 Aralık 2024; 23:37:27 > -
Yani kavurma almayalım mı? -
Ben şaka yapmıyorum, bildiğim kadarıyla, hastalık deli dana olmayabilir, ancak bu büyük başlarda görülen bir hastalık var deli dana diye aklımda kalmış, kesilmesine engel olmuyor. Fabrikalarda kavurma işleminde belirli bir sıcaklığa ulaştırıyorlar ve böylece tüketilmesinde sorun olmuyor. Vaktinde bir tanıdık sıkıntılı çıkan kurbanını götürüp fabrikaya verdiğini anlatmıştı, oradan biliyorum. Tabii bir gıda mühendisi çıkarsa bizleri aydınlatabilir.
Edit: referans verilen mesajı şimdi okudum, büyük ihtimalle benim bahsettiğim hastalık da tüberküloz. Danada hastalık çıkmış muhabbeti halka inince hastalık deli danaya dönmüştür, tüberküloz zor kelime.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhaan -- 3 Aralık 2024; 0:7:35 > -
-
Biriken moneyler hediye kart a para olarak yüklenebiliyor mu acaba?
-
Keşke olsa..Artık benzin bile alamıyoruz..
-
Paketli sucuklarda 2.si % 50 var. 800 gr maret dana kasap 340'a geliyor. beğenenleri baksın
-
PO da geçmiyor mu artik
-
2-3 yıldır ben kullanamadım.Onların cihazda moneyler görünmüyor.
-
Erşan kasap sucuk nasıl hocam -
arkadaşlar, ufukta çerez indirimi ve krem çikolata indirimi var mı? elf gözleriniz neler görüyor -
erşan de iyidir.Zaten daha önce de yazmışımdır.Paketli sucuklarda erşan-maret harici almam
-
Sucuk indirimi magazada da geçerli. Paycel QR kampanyasi ve kuponlarla baya uyguna geldi. -
Hocam tel no ile posa girdiginde görünmüyor illa moneyli PO kartı geçecek cihazdan. Ben 10gun önce falan kullandım. Daha önce sadece tel no söylediğimde moneyleri gorememisti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idefixoxo -- 3 Aralık 2024; 11:18:25 > -
Sanki marette daha az koruyucu var gibi ama gerçekte nedir, hakikatten üstünde yazanlar mi sadece içinde var orasi muamma
-
ben zaten her seferinde money kartı veriyorum ama hiç bir şekilde görünmüyor.
-
Maret eski maret değil.
Koç grubu sattı.
Sucuktan başka herşeye benziyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X