Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6731. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tfk12 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
144.923
Cevap
3.126
Favori
18.374.357
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
381 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67296730673167326733
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

25₺ seç al saçmalığını kaldırsınlar veya limiti yükseltsinler, nerde eski gdi zamanı...

Alt limit eskisi gibi 500₺ civarı olsa en azından daha az kişi alacağı için düzgün fiyatlı ürünler verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 3 Aralık 2024; 17:25:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu seç al lar inmiş hali değil sanırım. kaça inecek acaba

• TeknoClub’lılara Migros’ta 1.000 TL’lik alışverişlerde 100 Money Hediye!

Teknosa Kampanyaları, İndirimleri ve Fırsatları | Teknosa Kampanyaları & Fırsatları - Teknosa

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Money kartın positive kart olarak kaydı yapılması lazım öncelikle, akabinde petrol ofisi istasyonundaki görevliye puan kullanacağımı belirtiyorum, çoğunlukla bilmiyor personel, bir defasında istasyondayken petrol ofisi müşteri hizmetlerini aramıştım, müşteri temsilcisi telefonu istasyon görevlisine vermemi istedi uzaktan kendisine nasıl puan kullanacağını anlatmıştı da öyle kullanabilmiştim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Red Bull ve Milka ürünleri iyi fiyata düşmüş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bimde namet sucuk yarım kilo 185 gibi bi rakama gördüm iyimidir gurme arkadaşlar

• Rorschach-db kullanıcısına yanıt
    Dalga geçiyorlar galiba Panasonic Led ampul daha geçen hafta adedi 57 ye satılıyordu.

• göktuğbey kullanıcısına yanıt

ısıl işlem sucuk, ama piyasadaki birçok sucuğa göre iyi, fiyat performans ürünü bence. (daha önce a101 de sattı)

• mgorunmez85 M kullanıcısına yanıt

tüm money kartların positivacard olarak kayıtlı zaten.yine de olmuyor. positivacard sitesine girdiğinde money kart numaram görünüyor,puan bilgisi tıkladığımda orada da sıfır çıkıyor.

Müşteri hizmetlerinden yardım almak çözüm olabilir belki

• Migros Hemen'de bölgesinde Seç-Al Finish Quantum 36'lı olan varsa 200 TL indirimle 3 paketi 264,85 TL'ye geliyor.

Tanesi yaklaşık 2,45 TL'ye geliyor, fena değil gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 4 Aralık 2024; 10:14:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• meyve sebze indirimi mağazalarda da geçerlimi

• ozbarbara O kullanıcısına yanıt

geçerli

• Az önce 100 liraya 4 adet seç-al sızma yağ ekleyerek aldım. Stoklar az.elinizi çabuk tutun,225 lira çok iyi fiyat. Kodlarla çok uyguna gelir.

• Yüzde 15 et indirimi gelir mi acaba

Bitmiş bile bizim buradaki sanal stokları

• muskes1903 M kullanıcısına yanıt

belki tekrar açılır,ara sıra kontrol edersiniz. Yakında migros varsa oradan da alabilirsiniz.

Geçende mağazadan seç al ürünü alırken tamamını money puan ile ödemek istedim.Kasiyer fişi kapatmadan seç al indiriminin düşmediğini ve şimdi money kullanırsam fişi kapattığımda da düşmeyebileceğini söyledi.Kasada da kuyruk vardı denemek istemedim.Bu durumda money kullanılırsa indirim düşüyor mu acaba?

• bhtyrmtl B kullanıcısına yanıt

1 saat önce 1030 liralık alışveriş yaptım.4 adet seç-al yağ vardı.700 lirasını karttaki money ile kalanı da paycell ve moneypay QR ile sorunsuz ödedim.Yine acemi kasiyer vakası sizinki

• muskes1903 M kullanıcısına yanıt

Paralel evrende mi yaşıyorsunuz Komili 225₺ zeytinyağının nesi ucuz hala bilmeyenler için bu sene zeytinyağı fiyatları yatay seyredecek bundan dolayı marketler stoktaki eski sezon yağları önden böyle eritiyor Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

Geçen hafta bazı marketler kristal ve güvenasa 5lt 999 sattı.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 4 Aralık 2024; 12:4:48 >

• 
Sayfa: önceki 67296730673167326733
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.