Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6731. sayfa)

14 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 14 Misafir (3 Mobil) - 22 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
134.640
Cevap
2.999
Favori
17.465.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
370 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67286729673067316732
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarından itibaren geçerli olacak seç-al ürünleri;

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum. Şahsen kasap sucuğu alıyorum. Bulamazsam veya başka bir durumda tercih ettiğim sucuk da bu.

@Rorschach-db

Paylaşım için teşekkürler. Liste de alınabilecek bir şey çarpmadı gözüme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 3 Aralık 2024; 15:24:8 >
  • Bu ay adimpara da migros 500e 50 indirim ceki yok sanırım. Ben mi goremedim acaba
  • idefixoxo İ kullanıcısına yanıt
    Ev yaşam kısmında var ortalara doğru
  • Rorschach-db kullanıcısına yanıt

25₺ seç al saçmalığını kaldırsınlar veya limiti yükseltsinler, nerde eski gdi zamanı...

Alt limit eskisi gibi 500₺ civarı olsa en azından daha az kişi alacağı için düzgün fiyatlı ürünler verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 3 Aralık 2024; 17:25:21 >
  • bu seç al lar inmiş hali değil sanırım. kaça inecek acaba

• TeknoClub’lılara Migros’ta 1.000 TL’lik alışverişlerde 100 Money Hediye!

Teknosa Kampanyaları, İndirimleri ve Fırsatları | Teknosa Kampanyaları & Fırsatları - Teknosa

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Money kartın positive kart olarak kaydı yapılması lazım öncelikle, akabinde petrol ofisi istasyonundaki görevliye puan kullanacağımı belirtiyorum, çoğunlukla bilmiyor personel, bir defasında istasyondayken petrol ofisi müşteri hizmetlerini aramıştım, müşteri temsilcisi telefonu istasyon görevlisine vermemi istedi uzaktan kendisine nasıl puan kullanacağını anlatmıştı da öyle kullanabilmiştim.
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Red Bull ve Milka ürünleri iyi fiyata düşmüş.
  • Bimde namet sucuk yarım kilo 185 gibi bi rakama gördüm iyimidir gurme arkadaşlar
  • Rorschach-db kullanıcısına yanıt
    Dalga geçiyorlar galiba Panasonic Led ampul daha geçen hafta adedi 57 ye satılıyordu.
  • göktuğbey kullanıcısına yanıt

ısıl işlem sucuk, ama piyasadaki birçok sucuğa göre iyi, fiyat performans ürünü bence. (daha önce a101 de sattı)

• mgorunmez85 M kullanıcısına yanıt

tüm money kartların positivacard olarak kayıtlı zaten.yine de olmuyor. positivacard sitesine girdiğinde money kart numaram görünüyor,puan bilgisi tıkladığımda orada da sıfır çıkıyor.

Müşteri hizmetlerinden yardım almak çözüm olabilir belki
  • Migros Hemen'de bölgesinde Seç-Al Finish Quantum 36'lı olan varsa 200 TL indirimle 3 paketi 264,85 TL'ye geliyor.

Tanesi yaklaşık 2,45 TL'ye geliyor, fena değil gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 4 Aralık 2024; 10:14:23 >

• meyve sebze indirimi mağazalarda da geçerlimi
  • ozbarbara O kullanıcısına yanıt

geçerli

• Az önce 100 liraya 4 adet seç-al sızma yağ ekleyerek aldım. Stoklar az.elinizi çabuk tutun,225 lira çok iyi fiyat. Kodlarla çok uyguna gelir.

• Yüzde 15 et indirimi gelir mi acaba
    Bitmiş bile bizim buradaki sanal stokları
  • 
Sayfa: önceki 67286729673067316732
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.