< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 4 Aralık 2024; 14:53:32 > |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6733. sayfa)
-
-
yeni migroskoptan haber var mı?
-
eskiden bir gün öncesi paylaşılırdı şimdi o öyle olmuyor bildiğim kadarıyla
-
artık fiziki basılmadığı için önceden almak mümkün olmuyor
-
Garenta kodunu nasıl temin ediyoruz, https://www.garenta.com.tr/garentalilara-ozel-arac-kiralama-kampanyalari/migros-500-tl-50-tl-isb%2002102301-724/ kampanya sayfasında kod al butonu yok ????
-
crm@garenta.com adresine mail atarak
-
Çok iyi fiyat hocam fena değil de ne
-
Hediyen Kart tan Migros Money kodu aldım 500TL, epostaya 16 haneli bir kod geldi. Money Uygulamasına girince kodu "Kod aktif değil" diyor. Hediyenkart.com sitesinden bildirim yaptım ama bir gelişme, geri dönüş olmadı iki gündür. 500TL gitti galiba, sitenin tek iletişim sistemi sitedeki formu doldurmak.
Anlaşılan uzak durulması gereken bir yer.
-
forumda başına gelen bir kaç kişi daha var.Dandik yerlerden kod almayın..
-
Bazı kodları bu şekilde kabul etmiyor. Alışverişin ödeme aşamasına gelince puanlarım alışveriş kodlarım kısmından giriliyor.
-
Elinde kasım ayı petrol ofisi kampanya katılım yapıp ekran görüntüsü olan var mı, sevgili migros 75 Money yüklemedi, ekran görüntüsü istiyorlar -
Haklısınız hocam, hata benim. Zaten sitede iletişim için hiçbir telefon nosu olmamasından şüphelenmem gerekirdi. Uyarı açısından yazdım olayı.
-
Milyoncudan 35e aldım bu Migros çok cıvıttı
-
Arkadaşlar bu bir dramdır.
Sayin xx; 1026,27 TL'lik no'lu Migros Sanal Market siparisiniz gramaj farkliliklari, alternatif urunler, varsa stogumuzda tukenmis olan urunler ya da poset sayisi farkliliklari nedeniyle 998,70 TL olarak teslim edilmistir. Sizden odeme olarak 998,70 TL alinacaktir. Saglikli gunler dileriz. Mersis: 0622052951300016 B002 -
Hocam özellikle gramajli ürünlerde biraz fazla alın. Not olarak mutlaka "eksik gramaj olmasın, aksi takdirde kampanyadan faydalanamam" yazın. -
Ben hep bu fiyat değişikliği ihtimaline karşılık 1100-1200 tl bandını zorluyorum. 1 adet alacağım ürün varsa 2-3 adet alıyorum. 😁 -
Mhden talep açtırın yararlanamadığınız kampanyaları hediye çeki olarak tanımlıyorlar -
Moneycüzdanıma bugün 1.000 tl yükleme yaptım. Sonra kartımı yanlışlıkla sildim. Bakiyem sıfırlandı bunu nasıl geri alabilirim. Müşteri hizmetlerini arıyorum herkes birbirine aktarıyor ancak çözüm bulunamıyor. Mail attım geri dönüş de henüz yapılmadı. Bu gibi sorun yaşayıp çözüme kavuşturabilen oldu mu? -
ben de 3 adet ekliyorum ama 600tl gorunuyor fiyatı
-
Hocam silinen kart bilgilerini mail ile iletiyorlar geri yüklüyorsunuz o kartı. yönlendirdikleri yere mail atın durumu sorun olmaz çözülcektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevcut99 -- 4 Aralık 2024; 20:55:42 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X