Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (6733. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 24 Misafir (9 Mobil) - 25 Masaüstü14 Mobil2 Android
5 sn
134.677
Cevap
2.999
Favori
17.468.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
370 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 67306731673267336734
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim de 1 aralıktaki alışverişimdeki TBG pazar gününe denk geldiği için aralık sonu silinecek yazıyordu, bu haftadan itibaren 31 martta silinmeye başlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 4 Aralık 2024; 14:53:32 >
  • yeni migroskoptan haber var mı?

• balomer kullanıcısına yanıt

eskiden bir gün öncesi paylaşılırdı şimdi o öyle olmuyor bildiğim kadarıyla

• balomer kullanıcısına yanıt

artık fiziki basılmadığı için önceden almak mümkün olmuyor

• Garenta kodunu nasıl temin ediyoruz, https://www.garenta.com.tr/garentalilara-ozel-arac-kiralama-kampanyalari/migros-500-tl-50-tl-isb%2002102301-724/ kampanya sayfasında kod al butonu yok ????

• can33tokat C kullanıcısına yanıt

crm@garenta.com adresine mail atarak

• Hakan kullanıcısına yanıt

Çok iyi fiyat hocam fena değil de ne

• Hediyen Kart tan Migros Money kodu aldım 500TL, epostaya 16 haneli bir kod geldi. Money Uygulamasına girince kodu "Kod aktif değil" diyor. Hediyenkart.com sitesinden bildirim yaptım ama bir gelişme, geri dönüş olmadı iki gündür. 500TL gitti galiba, sitenin tek iletişim sistemi sitedeki formu doldurmak.

Anlaşılan uzak durulması gereken bir yer.

• tech.man T kullanıcısına yanıt

forumda başına gelen bir kaç kişi daha var.Dandik yerlerden kod almayın..

• tech.man T kullanıcısına yanıt

Bazı kodları bu şekilde kabul etmiyor. Alışverişin ödeme aşamasına gelince puanlarım alışveriş kodlarım kısmından giriliyor.

• Elinde kasım ayı petrol ofisi kampanya katılım yapıp ekran görüntüsü olan var mı, sevgili migros 75 Money yüklemedi, ekran görüntüsü istiyorlar
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam, hata benim. Zaten sitede iletişim için hiçbir telefon nosu olmamasından şüphelenmem gerekirdi. Uyarı açısından yazdım olayı.

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt

Milyoncudan 35e aldım bu Migros çok cıvıttı

• Arkadaşlar bu bir dramdır.

Sayin xx; 1026,27 TL'lik no'lu Migros Sanal Market siparisiniz gramaj farkliliklari, alternatif urunler, varsa stogumuzda tukenmis olan urunler ya da poset sayisi farkliliklari nedeniyle 998,70 TL olarak teslim edilmistir. Sizden odeme olarak 998,70 TL alinacaktir. Saglikli gunler dileriz. Mersis: 0622052951300016 B002
  • Araxes kullanıcısına yanıt
    Hocam özellikle gramajli ürünlerde biraz fazla alın. Not olarak mutlaka "eksik gramaj olmasın, aksi takdirde kampanyadan faydalanamam" yazın.
    Ben hep bu fiyat değişikliği ihtimaline karşılık 1100-1200 tl bandını zorluyorum. 1 adet alacağım ürün varsa 2-3 adet alıyorum. 😁
    Mhden talep açtırın yararlanamadığınız kampanyaları hediye çeki olarak tanımlıyorlar
  • Moneycüzdanıma bugün 1.000 tl yükleme yaptım. Sonra kartımı yanlışlıkla sildim. Bakiyem sıfırlandı bunu nasıl geri alabilirim. Müşteri hizmetlerini arıyorum herkes birbirine aktarıyor ancak çözüm bulunamıyor. Mail attım geri dönüş de henüz yapılmadı. Bu gibi sorun yaşayıp çözüme kavuşturabilen oldu mu?
  • ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt

ben de 3 adet ekliyorum ama 600tl gorunuyor fiyatı

• yaki_55 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam silinen kart bilgilerini mail ile iletiyorlar geri yüklüyorsunuz o kartı. yönlendirdikleri yere mail atın durumu sorun olmaz çözülcektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevcut99 -- 4 Aralık 2024; 20:55:42 >
  • 
Sayfa: önceki 67306731673267336734
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.